ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ενσταση της Νίκης για αντικανονική συμμετοχή του Μπουόλι

ενσταση-της-νίκης-για-αντικανονική-συ-882341

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας Live Sport η ΠΑΕ Νίκη κατέθεσε ένσταση και ζητά να πάρει το ματς με τη Βέροια στα χαρτιά, υπσοτηρίζοντας ότι ο Φλορεντίν Μπουόλι, ο οποίος πέτυχε και το γκολ των φιλοξενούμενων στο τελικό 1-1, δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση, γιατί έχει λήξει η άδεια παραμονής του. Την είδηση της κατάθεσης ένστασης επιβεβαίωσε και το taxydromos.gr.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας Live Sport αναφέρει ότι ο Καμερουνέζος επιθετικός είχε μεταβεί την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου στην Περιφέρεια Κατερίνης, καθώς αγωνιζόταν προηγουμένως στον Πιερικό, προκειμένου να καταθέσει ένσταση, η οποία απορρίφθηκε και του δόθηκε προθεσμία δύο εβδομάδων, ώστε η Βέροια να κινήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες ανανέωσης των απαιτούμενων εγγράφων.

Στις δικαστικές αίθουσες, λοιπόν, θα κριθεί αν η Βέροια ορθά χρησιμοποίησε τον Μπουόλι, αλλιώς η “βασίλισσα του Βορρά” θα χάσει το παιχνίδι 3-0, θα της αφαιρεθούν 3 βαθμοί και θα κληθεί να πληρώσουν πρόστιμο από 8.000 έως 40.000 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου