ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παραμένει πρώτη η Κ19 της Νίκης Βόλου

παραμένει-πρώτη-η-κ19-της-νίκης-βόλου-881744

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση με την Κ19 του Διαγόρα Ρόδου η αντίστοιχη ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Τα «παιδιά» των Στέφανου Ξηροφώτου-Παντελή Βαρβέκη αποζημίωσαν με τον καλύτερο τρόπο όσους βρέθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στο Π. Μαγουλάς, κερδίζοντας με 4-0 τους Ροδίτες.

Το σκορ άνοιξε στο 31’ ο Μπάλλας με πλασέ εκτός περιοχής και το 2-0 ήρθε με πέναλτι που κέρδισε ο Τόμε στο 36’ με τον Κυριζάκη να ευστοχεί από τα 11 μέτρα. Μετά από τρία λεπτά η Νίκη είπε «ευχαριστώ» στο δώρο του Μουστάκα, που πέτυχε αυτογκόλ για το 3-0, με τον Μπάλλα να σκοράρει εκ νέου στο 70’ για το τελικό 4-0.

Αυτή ήταν η 4η νίκη για τους κυανόλευκους, που έχουν και μία ήττα από τη Βέροια, και μία ισοπαλία με τον Μακεδονικό, με τον οποίο και ισοβαθμούν στην 1η θέση με 13 βαθμούς.

Με την ομάδα της Νίκης Βόλου αγωνίστηκαν οι: Ελάνογλου (63’ Δαμασιώτης), Κουτσιμπάνας, Χουσεΐνογλου, Καλτσουνάς, Τόγιας, Γλυκός (63’ Ρ. Δημόπουλος), Τόμε (75’ Καλαφατάκης), Τζιάνης, Κυριζάκης (75’ Βενέτης), Αϊντίνι (63’ Γιατζίδης).

Αποτελέσματα (6η)

Απόλλων Λ.-Αναγέννηση Καρδ. 0-0

Ηρακλής Βέροια 1-0

Αλμωπός-ΑΕΛ 1-3

Θεσπρωτός-Απόλλων Πόντου 8-2

Νίκη Βόλου-Διαγόρας 4-0

Πανσερραϊκός-Μακεδονικός 3-0

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου