ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βενέτης: «Η προσοχή στο ματς της Κυριακής»

βενέτης-η-προσοχή-στο-ματς-της-κυριακ-876412

Για το πρώτο παιχνίδι της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2 έχει ξεκινήσει να προετοιμάζεται από χθες η Νίκη Βόλου, φιλοξενούμενη την Κυριακή 6/11 από τον Μακεδονικό στις 15:00.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά το παιχνίδι με τον Μακεδονικό η Νίκη Βόλου θα παίξει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Βέροια. Σημειώνεται πως από την περασμένη Δευτέρα έχει «κλείσει» το γήπεδο της Νεάπολης για επισπορά, κάτι που θα γίνει και με το Πανθεσσαλικό.

Στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου θέλουν το πρώτο παιχνίδι να δοθεί στο Πανθεσσαλικό, που είναι και η πρώτη δηλωμένη έδρα των κυανόλευκων, αλλά και το Πανθεσσαλικό έχει προγραμματιστεί να κλείσει στις 11 του μήνα, ημέρα Παρασκευή, αφήνοντας… χωρίς έδρα (;) τους κυανόλευκους στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι.

Φιλοξενούμενος στον Blue Heart Fm ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Βασίλης Βενέτης, θέλησε να ρίξει τους τόνους, τονίζοντας πως περιμένει να επικρατήσει η κοινή λογική και το Πανθεσσαλικό να μπορέσει να «κλείσει» μετά το ματς με τη Βέροια.

Μεταξύ άλλων σχολίασε για το θέμα της επισποράς στο Πανθεσσαλικό: «Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Είχε ειπωθεί και πριν από 15-20 ημέρες πως θα κλείσει το Πανθεσσαλικό και σε μία άλλη ραδιοφωνική εκπομπή. Είναι κάτι που ξέρουμε. Εχει έρθει ένα χαρτί που μιλάει για επισπορά στο Πανθεσσαλικό και θα διαρκεί 40 ημέρες. Πιστεύω πως θα πειστούν οι αρμόδιοι.

Ο αγώνας μπορεί να οριστεί για το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, ενώ το χαρτί αναφέρει για κλείσιμο στις 11. Εμείς μπορούμε να παίξουμε και Σάββατο.

Το να σπείρεις μια μέρα μετά δεν χάθηκε και ο κόσμος. Θεωρούμε πως θα υπάρξει καλή πρόθεση. Δεν θα κρύψουμε την αλήθεια, αν χρειαστεί. Είμαστε σε εξέλιξη, δεν κάνουμε σε κάτι πίσω. Πέρυσι η σπορά κράτησε 20 ημέρες. Πώς είναι δυνατόν τώρα να κρατήσει 40; Αυτή την εβδομάδα μας απασχολεί ο αγώνας της Κυριακής. Δεν μπορούμε να παίξουμε το πρώτο εντός στη Νεάπολη. Εγινε επισπορά στο γήπεδο του ΟΣΕ και στη Νεάπολη».

Για την πρεμιέρα της ομάδας δήλωσε: «Η ομάδα προετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα. Είναι συγκεντρωμένη και δούλεψε και σήμερα (σ.σ. χθες). Ο Αλέξης (σ.σ. Παπακωνσταντίνου) θα έρθει αύριο ή μεθαύριο ή ακόμη και στο γήπεδο κατ’ ευθείαν την Κυριακή.

Για το γήπεδο του ΟΣΕ: «Από την επόμενη βδομάδα έχουμε έναν συνεχή αγώνα για να δημιουργήσουμε το αθλητικό μας κέντρο».

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Ημουν στην προπόνηση. Βλέπω πως υπάρχουν όρεξη, χαρά και προσμονή. Πιστεύω θα έχουμε πολύ κόσμο στη Θεσσαλονίκη».

Ξεκίνησε για… Θεσσαλονίκη

Μετά το ρεπό της περασμένης Τρίτης οι κυανόλευκοι επέστρεψαν στις προπονήσεις από χθες, χρησιμοποιώντας το βοηθητικό γήπεδο του ΟΣΕ. Οι κυανόλευκοι δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα να αντιμετωπίσουν, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να έχει στη φαρέτρα του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Νωρίτερα η Κ19

Δύο ώρες νωρίτερα από την ομάδα των ανδρών θα αγωνιστεί η ομάδα Κ19 της Νίκης Βόλου.

Στο πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2 Κ19, η Κ19 του Μακεδονικού θα υποδεχτεί την αντίστοιχη της Νίκης Βόλου.

Πιο συγκεκριμένα, οι ομάδες θα παίξουν την ίδια μέρα (Κυριακή – 6/11) στις 13:00, στο βοηθητικό (πλαστικό) γήπεδο του Μακεδονικού.

Λύση συνεργασίας με Ζησόπουλο

Η ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοίνωσε χθες τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ευθύμη Ζησόπουλο, μετά από επιθυμία του ιδίου. Ο 20χρονος επιθετικός φόρεσε τα «πράσινα» την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, προκειμένου να στελεχώσει την ομάδα Κ19, ενώ προπονήθηκε και με την ανδρική ομάδα, συμμετέχοντας και στο φιλικό παιχνίδι με τον Πιερικό.

Εκδρομή του Ομίλου Φιλάθλων

Εκδρομή για τη Θεσσαλονίκη διοργανώνει ο Ομιλος Φιλάθλων της Νίκης Βόλου. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση: «Η Λέσχη ΟΦ Νίκης Βόλου διοργανώνει εκδρομή για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη.

Επιτέλους σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League 2 και περιμένουμε με αγωνία να δούμε από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα!

Η θέση μας είναι στην κερκίδα και με τη φωνή μας να εμψυχώσουμε τους ποδοσφαιριστές μας, ώστε να ξεκινήσουν με το δεξί τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Λέσχη ΟΦ Νίκης Βόλου διοργανώνει εκδρομή στη Θεσσαλονίκη για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Μακεδονικό.

Τιμή συμμετοχής για το λεωφορείο ορίστηκε στα 20 ευρώ (δεν περιλαμβάνεται το εισιτήριο του αγώνα).

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες στο κινητό τηλέφωνο 6977085201, πρόεδρος της Λέσχης κα Ζηνοβία Ζαχείλα και στο ΚΑΦΕ «ΚΙΝΗΣΗ» Μαιάνδρου 14 στη Νέα Ιωνία δίπλα από το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς».

Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη της Λέσχης εύχονται μία επιτυχημένη σεζόν με υγεία πάνω από όλα στο προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές και στη διοίκηση της ομάδας.

Όλοι μαζί ενωμένοι και σαν μια δεύτερη οικογένεια μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, ώστε να καμαρώσουμε την αρχόντισσα της προσφυγιάς εκεί που της αξίζει».

ΛΕΣΧΗ

ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1974

«ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ»»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου