ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εκκίνηση με το δεξί θέλει η Νίκη Βόλου

εκκίνηση-με-το-δεξί-θέλει-η-νίκη-βόλου-872776

Στη Θεσσαλονίκη θα αγωνιστεί σήμερα Κυριακή στις 15:00 η Νίκη Βόλου, θέλοντας εκκίνηση με το δεξί στο πρωτάθλημα της Super League 2 απέναντι στην ομάδα του Μακεδονικού.

Ρεπορτάζ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στο πλαίσιο της πρεμιέρας του α’ ομίλου, οι κυανόλευκοι θα έχουν τη συμπαράσταση και των φιλάθλων τους, θέλοντας σε ένα γήπεδο που γνωρίζουν καλά, να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Πέρυσι η Νίκη είχε φιλοξενηθεί στο ίδιο γήπεδο, τόσο από τον ΠΑΟΚ Β’ όσο και από τον Απόλλωνα Πόντου, έχοντας δύο ισοπαλίες με 2-2 και χωρίς τέρματα αντίστοιχα. Φέτος, θέλει να ξορκίσει την περσινή «κατάρα» στο ίδιο γήπεδο και να κάνει εκκίνηση με το δεξί, παίρνοντας τους πρώτους τρεις βαθμούς στη φετινή της προσπάθεια. Η Νίκη μπορεί να είναι φαβορί απέναντι στον νεοφώτιστο στην κατηγορία Μακεδονικό, καλείται ωστόσο να το αποδείξει. Η Νίκη είχε κάνει και πέρσι πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη, μένοντας στο 0-0 με τον Ηρακλή.

Με 20 η αποστολή της Νίκης

Στην αποστολή των κυανόλευκων βρίσκονται 20 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Μπουργάνης, Μπάγιτς, Δημητρίου, Γρομητσάρης, Δεληζήσης, Αναστασίου, Ανδρέου, Κάσσος, Κριμιτζάς, Μορέιρα, Κυριακίδης, Μιράντα, Γαβριηλίδης, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Μέτσε, Σιαφά, Ροχάνο, Μιλούνοβιτς, Τζιώρας. Εκτός έμεινε ο Σάββας Τοπαλίδης, που κουβαλά ποινή από την περσινή σεζόν με τον Πιερικό.

Η αποστολή του Μακεδονικού

Οι πράσινοι επιστρέφουν στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από 32 χρόνια και ο σημερινός αγώνας αποκτά ιστορικό χαρακτήρα. Στην πρώτη αποστολή του Μακεδονικού για το φετινό πρωτάθλημα ο Γιώργος Αμανατίδης θα έχει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά: Γουναρίδης, Ιωαννίδης, Λισγάρας, Κοτταρίδης, Σαραγιώτης, Γιαννούσης, Τσουκάνης, Χασάνογλου, Μπρατσιάνη, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Γουνόπουλος, Τσιλιγγίρης, Γαρύφαλος, Μιλισάβλιεβιτς, Ζαννάκης, Σιμόνι, Σάντσεθ, Ταχματζίδης, Σαραντίδης και Τσιφτσί.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Μπουλάτοβιτς, ο ανέτοιμος Ανθουλάκης και οι Ρηγόπουλος, Μπάγκολα, Καζέλης.

Σφυρίζει ο Δραγούσης

Διαιτητής για το σημερινό ματς Μακεδονικός-Νίκη ορίστηκε ο 34χρονος Θανάσης Δραγούσης από τον σύνδεσμο Κιλκίς, ο οποίος δεν έχει ξανασυναντήσει την ομάδα του Βόλου. Βοηθοί του θα είναι ο Θανάσης Μαλανδρής από τη Χαλκιδική και ο Αχιλλέας Αναστασιάδης από τις Σέρρες. Χρέη τέταρτου θα έχει ο Στέφανος Δημητριάδης από τη Χαλκιδική και παρατηρητή διαιτησίας ο Δημήτρης Ίτσκος από την Πέλλα.

Κάλεσμα του προέδρου του Μακεδονικού

Με προσωπική του δήλωση ο πρόεδρος του Μακεδονικού, Παύλος Ανδρώνης, καλεί όλους τους Βορειοελλαδίτες φιλάθλους για το σημερινό ματς με τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά: Αγαπητοί Βορειοελλαδίτες φίλαθλοι,

Σας προσκαλώ την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 στο γήπεδό μας στις 15:00, στην έναρξη του πρωταθλήματος, στον αγώνα Μακεδονικός – Νίκη Βόλου.

Για μένα προσωπικά, αλλά και για τη μεγάλη οικογένεια, τα μέλη και τους φίλους του ιστορικού Μακεδονικού, είναι μια ξεχωριστή ημέρα. Μετά από 30 χρόνια, ο Μακεδονικός επανέρχεται και αγωνίζεται στη δεύτερη εθνική κατηγορία. Οι ποδοσφαιριστές μας ήδη προσκάλεσαν τους αθλητές των άλλων τμημάτων, αλλά και τα παιδιά των Ακαδημιών του συλλόγου μας και φυσικά θα βρεθούν στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθειά τους για τη μεγάλη νίκη στην έναρξη του πρωταθλήματος, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το αθλητικό πνεύμα και την άμιλλα που επικρατεί στη μεγάλη οικογένεια του συλλόγου μας.

Με αφορμή την τόσο σημαντική ημέρα για το σωματείο μας, θα ήθελα να μνημονεύσω δύο σημαντικούς ανθρώπους που διετέλεσαν πρόεδροι του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ του Μακεδονικού, ως ελάχιστη τιμή για τη μεγάλη προσφορά τους στον σύλλογό μας: Τον Θωμά Βουλινό και τον Κώστα Μεσάικο, που έβαλαν τη δική τους υπογραφή στην 94χρονη αδιάλειπτη παρουσία του Μακεδονικού στα εθνικά πρωταθλήματα».

Ισοπαλία στις Σέρρες

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν χθες στις Σέρρες Πανσερραϊκός και Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας, για την πρεμιέρα της Super League 2 και τον Α’ όμιλο. Αναλυτικά:

Α’ όμιλος

Χθες

Πανσερραϊκός-Θεσπρωτός 1-1

(81’ πέν. Σαΐντ-68’ Δρίτσας)

Σήμερα (15:00

Απόλλων Πόντου-Διαγόρας

ΑΕΛ-Ηρακλής Λάρισας

Μακεδονικός-Νίκη Βόλου

Ηρακλής-Αλμωπός Αριδαίας

Αύριο, Δευτέρα 7/11 (15:15)

Παναθηναϊκός Β-Απόλλων Λάρισας

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ Β’ 1-0

(87’ Ντομίνγκες)

Επισκοπή-Ολυμπιακός Β’ 1-1

(90’ Χοβνανισιάν-90’+5 Λιάτσος)

Σήμερα (15:00)

Αιγάλεω-ΟΦΙ

Ηλιούπολη-Κηφισιά

Καλαμάτα-Ηρόδοτος

Χανιά-Παναχαϊκή

Τρίτη 8/11 (15:00)

ΠΑΟ Ρουφ-Προοδευτική

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου