ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Έρχεται ο Γαβριηλίδης, αντίο από Τσιμπούκα

έρχεται-ο-γαβριηλίδης-αντίο-από-τσιμπ-869631

Ποδοσφαιριστής της Νίκης θα πρέπει να θεωρείται ο Βασίλης Γαβριηλίδης, που έρχεται άμεσα στον Βόλο προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανόλευκους.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Γαβριηλίδης αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και στο περσινό πρωτάθλημα αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο «όπλο» στην προσπάθεια της Βέροιας για άνοδο στη Super League 1, σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών για τον ίδιο, μιας και έπαιξε σε 33 παιχνίδια πρωταθλήματος και αγώνων ανόδου, ενώ σημείωσε και τρία τέρματα.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» δεν τα κατάφερε στα μπαράζ με Λεβαδειακό και Λαμία, παρέμεινε στη Super League 2, αλλά πλέον αλλάζει ρότα και οι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές αποχωρούν.

Ενας από αυτούς είναι και ο Βασίλης Γαβριηλίδης, που σήμερα θα λύσει και τυπικά τη συνεργασία του με την ομάδα της Ημαθίας και εν συνεχεία θα έρθει στον Βόλο, προκειμένου σύμφωνα με πληροφορίες να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανόλευκους.

Ο 29χρονος υψηλόσωμος κεντρικός χαφ είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με τη Βέροια που έληγε το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής έπεισε την ομάδα της Ημαθίας να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Γεννημένος στις 20 Οκτωβρίου 1992 ο Καβαλιώτης μέσος έχει καταγράψει πέντε συμμετοχές στην Α’ Εθνική με τον Πανθρακικό, 81 ματς στη Β’ Εθνική με την ίδια ομάδα αλλά και τον Πανσερραϊκό, τον Παναιγιάλειο, την Καβάλα και τη Βέροια, 37 συμμετοχές με την Καβάλα στη Football League ως τρίτη κατηγορία και άλλες 74 στη Γ’ Εθνική με Ζάκυνθο, Ορφέα Ελευθερούπολης και Καβάλα.

Αντίο από Τσιμπούκα

Παρελθόν από τη Νίκη Βόλου αποτελεί μετά από 2,5 χρόνια συνεργασίας ο Κατερινιώτης αμυντικός Θωμάς Τσιμπούκας, ο οποίος αποχαιρέτησε τους κυανόλευκους μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Ο 23χρονος αμυντικός που αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου για πρώτη φορά στις 26/1/20 κόντρα στον Ιάλυσο Ρόδου στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου οι κυανόλευκοι κέρδισαν με 2-0, μέτρησε 6 συμμετοχές μέχρι να διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω πανδημίας και τις επόμενες δύο σεζόν είχε από 14 παρουσίες σε Football League και Super League 2.

Παίζοντας κατά κύριο λόγο ως κεντρικός αμυντικός ο Τσιμπούκας σκόραρε δύο φορές με τη Νίκη Βόλου, σε ένα παιχνίδι που μπορεί η ομάδα του να προηγήθηκε με 2-0, αλλά ισοφαρίστηκε στη συνέχεια από την Τρίγλια, αποτέλεσμα που ίσως «στέρησε» από την ομάδα του Στάικου Βεργέτη τότε, την άνοδο στη Super League 2.

Ο Τσιμπούκας φόρεσε τη σεζόν που πέρασε τη φανέλα της Νίκης Βόλου σε 14 αγώνες, εκ των οποίων στους 9 ήταν βασικός και κατέγραψε την τελευταία του παρουσία στις 17/4/22 με τον Απόλλωνα Λάρισας (1-0 υπέρ των Λαρισαίων).

Ο Τσιμπούκας έφτασε στη Νίκη Βόλου έχοντας αγωνιστεί νωρίτερα στη Super League 2 με την Κέρκυρα, ενώ υπό τις οδηγίες του Αλέκου Βοσνιάδη είχε τη σεζόν που πέρασε και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας, παίζοντας στο 2-0 επί του Εργοτέλη για 45 λεπτά στη Νεάπολη και για 21 λεπτά στην ήττα με 0-1 από τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό.

Η αποχώρησή του έγινε κι επίσημα γνωστή μέσω δημοσίευσης του ίδιου στα κοινωνικά δίκτυα, όπου είπε αντίο μ’ ένα συγκινητικό μήνυμα. «Μετά από 3 χρόνια σ’ αυτόν τον ιστορικό σύλλογο, σ’ αυτήν τη όμορφη πόλη, ήρθε η ώρα να πω αντίο. Πόνεσα, πάλεψα, αγάπησα αυτόν το σύλλογο. Ημουν πάντα εκεί, στα εύκολα και στα δύσκολα. Δεν έβαλα ποτέ το ΕΓΩ πάνω από την ομάδα.

Σίγουρα υπήρξαν καλές και κακές στιγμές, λάθη. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και έτσι πορεύεσαι και συνεχίζεις. Ευχαριστώ για όλα τη διοίκηση της Νίκης, τους προπονητές, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές, ανθρώπους που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, τους συμπαίκτες μου που κάποιοι από αυτούς έγιναν οικογένεια.

Ελπίζω και εύχομαι αυτή η ομάδα να φτάσει στη θέση που της αρμόζει.

Με σωστούς και έντιμους ανθρώπους πάντα.

Αντίο Νίκη».

Σήμερα το κρίσιμο ΔΣ για τη Super League 2

Πώς και πώς περιμένουν το σημερινό ΔΣ της Super League 2 και στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στην οποία τις τελευταίες ημέρες επικρατούν αγανάκτηση και εκνευρισμός, όπως και σε άλλες ομάδες της κατηγορίας, που σαν φτωχοί… συγγενείς ενημερώθηκαν και πάλι από τους «μεγάλους» της Super League 1, πως και τη νέα χρονιά μόνο ένας θα έχει δικαίωμα ανόδου.

Οπως ανακοινώθηκε από το ΔΣ της Super League 1 την περασμένη Τετάρτη, οι «μεγάλοι» ποδοσφαιρικοί σύλλογοι της χώρας δεν θα… επιτρέψουν ούτε τη νέα σεζόν την άνοδο σε παραπάνω από μία ΠΑΕ της Super League 2, εξέλιξη που προκαλεί δυσαρέσκεια.

Στη Νίκη Βόλου, όπως και στις υπόλοιπες ΠΑΕ της κατηγορίας, που έχουν βλέψεις ανόδου, βιώνουν ένα καθεστώς υποβάθμισης του πρωταθλήματος και στο σημερινό έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, οι άνθρωποι της κυανόλευκης ΠΑΕ καλούνται να τονίσουν την κατάφωρη αδικία που δημιουργεί το ενδεχόμενο, από τις 34 ομάδες του πρωταθλήματος, να κερδίσει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία μόλις μία.

Στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου κάνουν λόγο για ένα σύστημα που υπονομεύει τον ανταγωνισμό του πρωταθλήματος, με πολλές ομάδες να παραμένουν αδιάφορες βαθμολογικά και αγωνιστικά, στο μεγαλύτερο μέρος του.

Το αν η τρέχουσα κατάσταση αλλάξει είναι κάτι που θα φανεί στο επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά μέχρι τότε καλούνται οι ΠΑΕ της Super League 2 να αντισταθούν με όσα μέσα έχουν κι αν δεν εισακουστούν σίγουρα θα πρέπει να προβούν σε πιο δραστικά μέτρα. Μία σκέψη που κάνουν για την ώρα οι ΠΑΕ είναι να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα, προχωρώντας σε μία άτυπη αποχή.

Στο σημερινό ΔΣ θα συζητηθεί μεταξύ άλλων η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος και είναι προφανές ότι αυτή θα περιλαμβάνει την απευθείας άνοδο στη Super League 1 των πρωταθλητών των δύο ομίλων, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρχει πρόβλεψη για αγώνα μπαράζ μεταξύ των δεύτερων των δύο ομίλων, ώστε ο κερδισμένος να δώσει εν συνεχεία μπαράζ με τον 12ο της SL1.

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου και ώρα 13:00 στα γραφεία της Ενωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος), με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

  • Ημερομηνία Κλήρωσης Πρωταθλήματος
  • Προκήρυξη Πρωταθλήματος Αγωνιστικής Περιόδου 2022-2023
  • Ενημέρωση σχετικά με τη σύμβαση της ΕΡΤ
  • Διαιτησία
  • Ασφάλιση Ποδοσφαιριστών
  • Εκλογή Β’ Αντιπροέδρου
  • Διάφορα Θέματα.

Περιμένει τον κόσμο της

Την οικονομική ενίσχυση μέσω αγοράς εισιτηρίων διαρκείας περιμένει η Νίκη Βόλου, έχοντας ξεκινήσει τη διάθεσή τους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2022-23. Με τις τιμές να κινούνται στα περσινά επίπεδα και να ξεκινούν από τα 80 ευρώ και να φτάνουν έως και τα 500, τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στο σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα της Super League 2 και όχι στα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι κατηγορίες εισιτηρίων είναι οι εξής:

Basic: 100€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από την ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Για τους άνεργους και τους φοιτητές, υπάρχει έκπτωση 20% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για το εκπτωτικό πακέτο: Κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Η έκπτωση 20% θα ισχύει και για τα μέλη των συνδέσμων φίλων της ομάδας, για τους οποίους θα λειτουργήσει το νότιο πέταλο του Σταδίου.

Silver: 150€

Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

Gold: 200€ – VIP: 500€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από τον χώρο των επισήμων, στη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Εξασφαλισμένη θέση πάρκινγκ, εντός της εγκατάστασης του σταδίου.

Family: 120€

Σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Αποκλειστικά για οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους, μέχρι 17 ετών. Τα ανήλικα τέκνα αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του συγκεκριμένου εισιτηρίου, παντρεμένο ανδρόγυνο χωρίς παιδιά ή με ενήλικα τέκνα δεν δύναται να το αγοράσουν.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Διάθεση εισιτήριων: Γραφεία ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Δευτέρα-Παρασκευή (09:30-14:30). Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 2421062644, e-mail: [email protected]

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου