ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προσπαθούν να συνεφέρουν τη Νεάπολη

προσπαθούν-να-συνεφέρουν-τη-νεάπολη-863991

Η διπλή προπόνηση της ομάδας της ΠΑΕ Βόλος δείχνει να… επιβάρυνε τον αγωνιστικό χώρο της Νεάπολης και χθες, ημέρα εργασιών, ο φόρτος ήταν ιδιαίτερα μεγάλος, προκειμένου οι κυανόλευκοι να προλάβουν να «πατήσουν» χόρτο μεθαύριο Κυριακή με τον Απόλλωνα Πόντου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με το Πανθεσσαλικό Στάδιο να παραμένει κλειστό, επίσης λόγω εργασιών στον χλοοτάπητα, οι κυανόλευκοι στρέφονται στο γήπεδο της Νεάπολης και τη δεύτερή τους έδρα για την 4η αγωνιστική.

Μετά το παιχνίδι με τη Βέροια, η Νίκη αλλάζει και πάλι γήπεδο, επιστρέφοντας στη Νεάπολη, όπου έδωσε πέρυσι τα περισσότερά της παιχνίδια και πλέον το ζητούμενο είναι αποκλειστικά η νίκη, είτε ο αγωνιστικός χώρος είναι σε καλή κατάσταση είτε όχι.

Με την προσδοκία πως το γήπεδο θα έχει στρώσει…, όπως και η ομάδα, χθες Πέμπτη 24/11 ξεκίνησε η αναδιανομή άμμου στο γήπεδο της Νεάπολης.

Σύμφωνα με πληροφόρηση από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ο αγωνιστικός χώρος είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένος μετά την παρουσία-προπόνηση της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ τις προηγούμενες δύο ημέρες (σ.σ. Τρίτη και Τετάρτη) και γι’ αυτό θα γίνει μεγαλύτερη αναδιανομή άμμου, από την εταιρεία που έχει αναλάβει τις εργασίες στο γήπεδο.

Παπακωνσταντίνου:

«Υπομονή και πίστη»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στο ραδιόφωνο Blue Heart FM 105,1 αναφέρθηκε στο γηπεδικό ζήτημα που προέκυψε, αλλά και στην εικόνα της ομάδας του.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ανέφερε μεταξύ άλλων πως

οι κυανόλευκοι πρέπει να επιβιώσουν, άσχετα με το ποιος ηγείται της πόλης και ότι χρειάζεται υπομονή από τον κόσμο, στη φετινή αγωνιστική πορεία της ομάδας. Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για το ζήτημα της Νεάπολης: «Αυτό που πρέπει πάντα να επιδιώκει μια διοίκηση, είναι μια άψογη συνεργασία με τον τοπικό φορέα, σε ό,τι μορφή είναι. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να υπάρχει σεβασμός και αλληλοεκτίμηση και να τηρούνται οι συμφωνίες. Από εκεί ξεκινάμε. Από ‘κει και πέρα, όποιες διαφορές κοιτάμε να τις λύσουμε, υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας. Πρέπει να συνεργαζόμαστε με όποιον και να είναι επικεφαλής στην πόλη. Η ομάδα είναι κοινωνικό φαινόμενο και πρέπει να επιβιώνει, άσχετα με το ποιος ηγείται της πόλης, της χώρας, της Ευρώπης. Εμείς επικεντρωνόμαστε στα αθλητικά, να συμβάλλουμε στην κοινωνία και στις ακαδημίες. Αυτό είναι το βασικό μέλημά μας. Αυτό που με νοιάζει, είναι η ομάδα να έχει σωστή καθημερινότητα, να έχουμε εγκαταστάσεις για τις ακαδημίες, να προοδεύει η Κ-19, να πρεσβεύουμε κάποια συγκεκριμένα ιδεώδη, να εκπαιδεύουμε τα παιδιά και όχι να μεταδίδουμε πολιτικές απόψεις».

Για την εικόνα της ομάδας και το πρωτάθλημα: «Το πιο σημαντικό είναι η υπομονή. Ο κόσμος είναι η δύναμή μας και πρέπει να μας στηρίξει. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη και στο τεχνικό τιμ και στους παίκτες. Την Κυριακή πιστεύω πως θα ανταμειφθούμε. Βήμα-βήμα, γιατί έχουμε ακόμα 25 αγωνιστικές μπροστά μας και 75 βαθμούς να διεκδικήσουμε στο γήπεδο. Δεν έχει χαθεί τίποτα, αλλά η ομάδα πρέπει να πάρει μπροστά. Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες βαθμών. Στον πρωταθλητισμό, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι κι εμείς δεν θέλουμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία.

Έχουμε να διεκδικήσουμε 75 βαθμούς στο χορτάρι. Να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι κι όπου μας βγάλει. Είμαστε ένας σύλλογος που κλείνει σύντομα 100 χρόνια ζωής, μόνο με αισιοδοξία πας μπροστά. Αν αναλογιστούμε τι πέρασαν αυτοί που δημιούργησαν την ομάδα, αυτά που περνάμε τώρα εμείς είναι κάπως ασήμαντα.

Με αισιοδοξία πρέπει να κάνουμε την προσπάθειά μας. Στον βόρειο όμιλο όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα και τίποτα δεν έχει χαθεί. Πρέπει να «πάρουμε μπροστά», σε αγωνιστικό επίπεδο, ξεκινώντας από την Κυριακή.

Καταλαβαίνω τον κόσμο, πάει στο γήπεδο να δει την ομάδα, να ξεσκάσει και δεν βλέπει αυτό που θέλει. Στο ποδόσφαιρο, είναι μέσα και οι χαρές και οι λύπες. Μακάρι η ομάδα να χαρίσει στον κόσμο χαρά την Κυριακή. Υπομονή και πίστη».

Παπακωνσταντίνου στη Νεάπολη

Τους διαιτητές για την 4η αγωνιστική της Super League2, ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Την αναμέτρηση Νίκη Βόλου-Απόλλων Πόντου, μεθαύριο Κυριακή 27/11 στις 15:00 στο δημοτικό γήπεδο Νεάπολης, θα διευθύνει ο Νικόλαος Παπακωνσταντίνου από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Βοηθοί του θα είναι οι Σεραφείμ Γάκος (Φθιώτιδας) και Ελευθέριος Βογιατζής (Καρδίτσας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Στυλιανός Λεωνίδας (Τρικάλων) και παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αντώνης Βαλιώτης (Λάρισας).

Blue Club: «Περίεργα ρούχα τα παντελόνια…»

Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης να δώσει βροντερό παρών στον αυριανό αγώνα της ομάδας μπάσκετ με τον Φίλιππο Βέροιας και στον μεθαυριανό με τον Απόλλωνα Πόντου στη Νεάπολη, απευθύνει το Blue Club. Αναλυτικά: «Σαββατοκύριακο γεμάτο Νικάρα. Το Σάββατο γεμίζουμε το κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας «Η Σμύρνη» στις 17:00 για τον κρίσιμο αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας. Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νεάπολη στις 15:00 για το παιχνίδι με τον Απόλλων Πόντου. Όλοι μαζί, εμείς από τις κερκίδες με την φωνή μας και οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο με το πάθος τους.

Υ.Γ1. Ως προς τις δηλώσεις της κ. Χατζηπλάτωνος θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι ως σύνδεσμος ουδέποτε ήμασταν επίσημα και συλλογικά υπέρ της όποιας “τάσης”. Το ιδανικό για εμάς ήταν είναι και θα είναι “η ισχύς εν τη ενώσει”.

Υ.Γ2. Για τα τεκταινόμενα των δύο προηγούμενων ημερών στο γήπεδο της Νεάπολης, έχουμε να πούμε το εξής: «Τα παντελόνια φίλε μου, περίεργα είναι ρούχα… Με ευκολία τα φοράς, δύσκολα όμως τα τιμάς».

Πίστη Τιμή Αφοσίωση

Blue Club «Π. Ντοκούζης» -1985- Θύρα 3».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου