ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεύτερη ήττα στα φιλικά για Νίκη, 1-2 ΠΑΟΚ Β

δεύτερη-ήττα-στα-φιλικά-για-νίκη-1-2-παοκ-861443

Στο 6ο φιλικό προετοιμασίας της η Νίκη Βόλου δεν έθελξε με την απόδοσή της απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’ και ηττήθηκε με 1-2 στο γήπεδο της Νεάπολης, με περίπου τρεις εβδομάδες να απομένουν πλέον για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με σχεδόν δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο, η Νίκη Βόλου βρέθηκε πίσω στο σκορ από τέρμα του Ουεντραόγκο στο 38’, ισοφάρισε με τον Λογαρά στο 42’, αλλά ο Χατζηστραβός πέτυχε στο 62’ το τελικό 1-2.

Μία εβδομάδα μετά από τον αποκλεισμό από τον Αγιο Νικόλαο, η Νίκη δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει τους λιγοστούς φιλάθλους της, χάνοντας για δεύτερη φορά σε φιλικό αγώνα φέτος, μετά από το 0-2 από την ΑΕΛ και πλέον το ερχόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το πρώτο μέρος

Η Νίκη Βόλου ξεκίνησε πιο δυνατά στο παιχνίδι, κάνοντας την πρώτη της ευκαιρία στο 5ο λεπτό, όταν βγήκε σέντρα από τα δεξιά, με τον Τοπαλίδη να «ψάχνει» τον Μορέιρα, ο οποίος στο δεύτερο δοκάρι προσπάθησε να κάνει το σουτ, αλλά έπιασε αέρα.

Στη συνέχεια της φάσης ο Σιαφά έγινε αποδέκτης της μπάλας, γύρισε το σώμα του και πλάσαρε με το δεξί, αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα για να στρωθεί στον Γαβριηλίδη, του οποίου το πλασέ απέκρουσε ενστικτωδώς με τα πόδια ο Μοναστηρλής.

Για τον ΠΑΟΚ Β’ η πρώτη τελική ήρθε στο 19ο λεπτό, με τον Σπυράκο να κάνει το πλασέ, αλλά χωρίς πρόβλημα μπλόκαρε ο Μπουργάνης.

Η Νίκη συνέχισε να πιέζει και να ανεβάζει τον ρυθμό της στον αγώνα, φθάνοντας κοντά στο γκολ στο 27’ με τον Παναγιωτίδη να σεντράρει από τα δεξιά και τον Γαβριηλίδη να μην προλαβαίνει να «τσιμπήσει» την μπάλα, με τον Μοναστηρλή να βγαίνει και να μπλοκάρει.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Μοναστηρλής έκανε λάθος μεταβίβαση, «τροφοδοτώντας» τον Παναγιωτίδη, που έσπασε την μπάλα εκτός περιοχής και αυτή κατέληξε στον Σιαφά. Ο επιθετικός από την Ισημερινή Γουϊνέα, αφού γύρισε το κορμί του, πλάσαρε, για να δει την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι άουτ.

Μετά από ένα λεπτό ο Σιαφά απείλησε εκ νέου, όταν ο Τοπαλίδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Σιαφά πήρε την κεφαλιά, που έστειλε την μπάλα πάνω από το δεξί «Γ» του Μοναστηρλή.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, το σκορ άνοιξε στο 38ο λεπτό για τον ΠΑΟΚ Β’, όταν ο Ρικάρντο τροφοδότησε τον Ουεντραόγκο, που κέρδισε τις κόντρες και παρά την υπερπροσπάθεια του Μπουργάνη έστειλε την μπάλα με αδύναμο πλασέ στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Ουεντραόγκο δοκίμασε στη συνέχεια και σουτ εκτός περιοχής, στο 41ο λεπτό, με την μπάλα να περνά πάνω από την εστία του Μπουργάνη.

Η Νίκη κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, όταν ο Λογαράς πήρε την μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ του Δημητρίου από τα αριστερά και σούταρε με το δεξί, για να τη στείλει στο αριστερό «Γ» για το 1-1 στο 42’.

Το δεύτερο μέρος

Με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου, ο Αλέκος Βοσνιάδης κράτησε στο παιχνίδι μόνο τους Σιαφά, Λογαρά και Μπουργάνη, με τον ΠΑΟΚ Β’ να απειλεί για το 1-2 με τον Χατζηστραβό. Συγκεκριμένα ο Σπανίδης έκανε τη συρτή σέντρα από τα δεξιά στο 50’, ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ελευθερώθηκε από την άμυνα και σούταρε πάνω από την εστία του Μπουργάνη.

Το 1-2 δεν άργησε όμως να έρθει και ο Χατζηστραβός σκόραρε τελικά για τον ΠΑΟΚ Β’ στο 62’, όταν μπήκε στην περιοχή της Νίκης και πλάσαρε εύστοχα, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μυσιρλή, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Ενέργεια και σουτ με το αριστερό του Μιλούνοβιτς πέρασε πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων στο 73’, ενώ την ίδια… τύχη είχαν και τα σουτ του Ολαϊσόλα στο επόμενο λεπτό και του Τσουκαλά στο 78’, με τον αρχηγό της Νίκης να δέχεται την μπάλα από τον Τζιώρα, να κατεβάζει με το δεξί και να σουτάρει με το αριστερό από τα όρια της περιοχής άστοχα.

Από ενέργεια που ξεκίνησε από τον Τσουκαλά και είχε τελικό αποδέκτη τον Κάσσο, ο τελευταίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μοναστηρλή, που απέκρουσε στο 84’, αλλά η τελευταία ευκαιρία για γκολ ανήκε στους φιλοξενούμενους.

Ο Σμυρλής στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης βρήκε ανοργάνωτη την κυανόλευκη άμυνα και από θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μυσιρλή, που απέκρουσε σωτήρια.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Βοσνιάδης): Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Δεληζήσης, Λογαράς, Μέτσε, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Σιαφά, Μπάλλας, Μορέιρα

Στο 2ο ημίχρονο: Μπουργάνης (58’ Μισυρλής), Αναστασίου, Λογαράς, Γρομητσάρης, Κάσσος, Κυριακίδης, Κριμιτζάς, Ολαϊσόλα, Μιλούνοβιτς, Τσουκαλάς, Σιαφά (58’ Τζιώρας)

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Μοναστηρλής, Κιτσάκης, Τσοπούρογλου, Κωττάς, Μοριτσέλι (75’ Γιαξής), Νινούα (86’ Ρούμιαντσεφ), Χατζηστραβός (68’ Σμυρλής), Σπυράκος, Ουεντραόγκο, Ρικάρντο, Πανίδης (78’ Κουτεντάκης).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου