ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συμφωνούν Νίκη, Ολυμπιακός για μεταξύ τους φιλικό στη μνήμη του Αλκη  

συμφωνούν-νίκη-ολυμπιακός-για-μεταξύ-86027

Την είδηση ότι ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου από την πλευρά της Νίκης και ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος από την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου συμφωνούν για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα τον Μάιο μεταξύ των δύο ομάδων, όταν θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, στη μνήμη του δολοφονηθέντος οπαδού του Αρη, Αλκη Καμπανού, έδωσε ο παράγοντας της Νίκης Βόλου, Βαγγέλης Αγγελής.

Μιλώντας στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico, ο κ. Αγγελής αποκάλυψε τα παραπάνω, προσθέτοντας ότι το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα δοθεί εκεί που θα αποφασίσει η οικογένεια του άτυχου 19χρονου.

(απόδοση: taxydromos.gr)

Μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Αγγελής μίλησε για τη θητεία του πέρσι στον Ολυμπιακό Βόλου, συγκρίνοντας Ευριπίδη Τσιμπανάκο και Αλέξη Παπακωνσταντίνου: «Παρεξηγηθήκαμε το καλοκαίρι με τον Ευριπίδη. Δεν είναι ήρεμη δύναμη, είναι παρορμητικός, αλλά έχει καλή καρδιά. Από την άλλη υπάρχει μία ήρεμη δύναμη, ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου. Είναι σημαντικό να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα και ιδιαίτερα στα δύσκολα».

Για το ντέρμπι Ολυμπιακός Β.-Νίκη Β. σε δύο βδομάδες είπε: «Ας κερδίσει ο καλύτερος, αλλά τον καλύτερο τον ξέρουμε. Έχουμε μεγάλη βαθμολογική διαφορά», ενώ για τον ρόλο του στη Νίκη επεσήμανε ότι του αρέσει να ασχολείται με την οργάνωση της ομάδας, αλλά και με το χορηγικό κομμάτι.

Πέρα απ’ αυτά ανέφερε ότι θέλει να δουλέψει σε όλες τις σμυρνιώτικες ομάδες και μετά τον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Νίκη, επιθυμεί να πάει και στον Πανιώνιο, ενώ για τα χρήματα που υποσχέθηκε η πολιτεία στις ομάδες σχολίασε: «Τελειώνει το πρωτάθλημα τον Μάιο. Πού είναι τα χρήματα; Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα και ας μην το λένε. Λένε για ένα ποσό, το προγραμματίζεις, αλλά δεν υπάρχει πουθενά».

Για το 0-2 της Νίκης στην Καβάλα δήλωσε: «Η Καβάλα έχει πρόβλημα στην έδρα της. Αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη φυσική κατάσταση, γιατί στην ομάδα μαζεύτηκαν τον Ιανουάριο, και στη δική μας ομάδα αρέσει στο πρέσινγκ κι αυτό βγήκε σε όφελός μας στο δεύτερο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να βάλουμε και τέσσερα γκολ εύκολα. Η Καβάλα δεν μας πίεσε, αλλά πιστεύω ότι θα το παλέψει».

Πρόσθεσε ακόμη ότι είναι προγραμματισμένο να γίνει και ένα τρίτο γήπεδο -μετά το κεντρικό με πλαστικό τάπητα και του ΟΣΕ με φυσικό- πιο μικρό στον χώρο του Π. Μαγουλάς για τις προπονήσεις της ομάδας και ότι στην ομάδα τον έφερε ο Αλέκος Βοσνιάδης και αν φύγει εκείνος, θα αποχωρήσει και ο ίδιος. Τέλος, τόνισε ότι μία ομάδα σαν τη Νίκη, επειδή έχει τον Αλέκο Βοσνιάδη προπονητή, δεν χρειάζεται να έχει τεχνικό διευθυντή.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου