ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σάββατο στη Λάρισα η Νίκη Βόλου

σάββατο-στη-λάρισα-η-νίκη-βόλου-855382

Τελικά η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Super League 2 -κι αφού πέρασε από χίλια κύματα- ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο και όχι την Κυριακή όπως είχε αρχικά οριστεί.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αναγέννηση Καρδίτσας και Νίκη Βόλου θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 2 στο ΑΕL FC Arena, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους, αλλά απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση στους φίλους της Νίκης.

Η καρδιτσιώτικη ΠΑΕ μετά από πιέσεις που άσκησε θα έχει αυτή τη φορά τον κόσμο στο πλευρό της, «μετακομίζοντας» από το προηγούμενο εντός έδρας που είχε δώσει στο Αλκαζάρ, αλλά κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των γηπεδούχων τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν μόνο από εκδοτήρια στην Καρδίτσα. Τα εκδοτήρια του AEL FC Arena θα παραμείνουν κλειστά. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας: «Η ομάδα μας το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου (15:00) υποδέχεται τη Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 Betsson, σε μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο AEL FC Arena λόγω των εργασιών που εκτελούνται στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της πως τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο μέσω προπώλησης από το Official Store του Συλλόγου (Πλατεία Ελευθερίας 5, Κεντρική Πλατεία) μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου. Τα εκδοτήρια του AEL FC Arena δε θα λειτουργήσουν, επομένως όσοι φίλαθλοι μας δεν είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας και θέλουν να βρεθούν στο παιχνίδι, θα πρέπει να προμηθευτούν το εισιτήριο τους μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10€!

Με νέα ανακοίνωση θα υπάρξει ενημέρωση για την ημέρα έναρξης της προπώλησης των εισιτηρίων. Το Σάββατο ομάδα και κόσμος γινόμαστε και πάλι «ένα», για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, για να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε».

Ρεπό για Νίκη

Η σημερινή μέρα πέρασε με… ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, που πλέον από αύριο (Τετάρτη 30/11) μπαίνουν σε ρυθμούς… Αναγέννησης, έχοντας κάνει το πρώτο τους τρίποντο την περασμένη Κυριακή απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου. Ο Αλέκος Βοσνιάδης θα περιμένει και την επιστροφή του Αντώνη Αναστασίου, με τον 26χρονο μπακ να τραυματίζεται στο παιχνίδι με τη Βέροια, χάνοντας τα δύο επόμενα σε Αλκαζάρ και Νεάπολη.

Παράλληλα, εκτός λόγω τραυματισμού ήταν από το τελευταίο παιχνίδι και ο Πασχάλης Κάσσος, λόγω θλάσης, με τη συμμετοχή του για το σαββατιάτικο παιχνίδι να είναι αμφίβολη.

«Στο γκρουπ

πρωταθλητισμού

και η Νίκη Βόλου»

Την παρουσίαση του νέου προπονητή της, Παύλου Δερμιτζάκη, πραγματοποίησε η ομάδα του Πανσερραϊκού, για να ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών. Ο Παύλος Δερμιτζάκης έδωσε το σύνθημα για μία νέα αρχή με στόχο φυσικά τη διεκδίκηση της ανόδου, τονίζοντας όμως πως στο γκρουπ… ανόδου βρίσκεται μεταξύ άλλων ομάδων και η Νίκη Βόλου.

Χαρακτηριστικά ο Καβαλιώτης τεχνικός δήλωσε: «Υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων, με τέτοια ρόστερ που μπορούν να υποστηρίξουν πορεία πρωταθλητισμού. Δεν πιστεύω ότι πλεονεκτεί κάποιος. Είναι η ΑΕΛ, η Νίκη Βόλου, ο Ηρακλής, η Αναγέννηση Καρδίτσας και εμείς φυσικά».

Ακόμη ανέφερε: «Ήρθα εδώ γιατί ο στόχος είναι να αλλάξουμε κατηγορία, γιατί μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να γίνει σε αυτό τον νομό αν η ομάδα βγει στη Super League. Έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο από επαρχιακές ομάδες. Αντικαθιστώ τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, έναν πολύ καλό προπονητή και έναν άνθρωπο προσωπικότητα και με ποιότητα, που έστησε την ομάδα και προσπάθησε να δώσει τα μέγιστα, σε ένα πρωτάθλημα δύσκολο, ιδιαίτερο, με καλές ομάδες, καλά ρόστερ και καλούς προπονητές. Υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς και προσπαθούν να το πετύχουν επί ίσοις όροις. Είναι πολύ νωρίς ακόμη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου