ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μπήκε στην προπόνηση ο Κάσσος

μπήκε-στην-προπόνηση-ο-κάσσος-854285

Η Νίκη αντιμετωπίζει αύριο στο θεσσαλικό ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2 στις 15.00 στο AEL Fc Arena την τυπικά γηπεδούχο Αναγέννηση Καρδίτσας, που ακόμη δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει λόγω εργασιών τη φυσική της έδρα, με την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη να κάνει χθες μία δυνατή προπόνηση στο πλαστικό του Π. Μαγουλάς λόγω βροχής, η οποία επικεντρώθηκε στην τακτική και στα τελειώματα.

Οι Βολιώτες πηγαίνουν στη Λάρισα χωρίς τον τραυματία Αναστασίου, ενώ ευχάριστο είναι ότι ο Κάσσος, που μέχρι προχθές έκανε ατομικό, προπονήθηκε χθες με τους υπόλοιπους, αλλά αυτό συνέβη για πρώτη φορά μετά από μιάμιση βδομάδα. Επομένως είναι αμφίβολο αν τον υπολογίζει στα σχέδιά του ο Αλέκος Βοσνιάδης για τη βασική ενδεκάδα. Ωστόσο ο παίκτης θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να είναι στην αποστολή, που θα ανακοινωθεί σήμερα.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, που κι εκεί υπάρχει μεγάλη πίεση για το αποτέλεσμα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ Β’, θα απουσιάσουν Ντογκού και Ξύδας λόγω τραυματισμού.

Μπάγιτς: «Πιστεύω στην ομάδα μας»

Το δικό του μήνυμα για την αυριανή αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας έστειλε ο τερματοφύλακας της Νίκης, Βλάντιμιρ Μπάγιτς, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της βολιώτικης ΠΑΕ: «Δεν ξεκινήσαμε καλά στη σεζόν, αλλά φυσικά και πιστεύω στην ομάδα μας. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος και στο τελευταίο ματς δείξαμε το πώς πρέπει να παίζουμε.

Επόμενος αντίπαλός μας είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας, μια ομάδα την οποία γνωρίζουμε, έχουμε κάνει την ανάλυσή μας και πιστεύω ότι θα βρούμε τον τρόπο, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Εύχομαι μετά το τέλος του αγώνα να είναι χαρούμενη όλη η οικογένεια της ΝΙΚΗΣ και πάνω απ’ όλα ο κόσμος μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου