ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τριάντα χρόνια προσφοράς

τριάντα-χρόνια-προσφοράς-837072

Τριάντα χρόνια ανελλιπούς παρουσίας και προσφοράς στην ομάδα της Νίκης Βόλου, σε κάθε άθλημα και σε κάθε κατηγορία συμπληρώνει φέτος ο σύνδεσμος φιλάθλων της Νίκης Βόλου, Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» και την Παρασκευή που πέρασε έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία όλων των εκπροσώπων των κυανόλευκων τμημάτων αλλά και μελών του συνδέσμου.

Το 2014 που πέρασε αναμφίβολα αποτέλεσε μία από τις χρονιές που δύσκολα θα σβηστεί από τη μνήμη των φιλάθλων του συλλόγου, με την ποδοσφαιρική ομάδα να γεύεται το νέκταρ της ανόδου, αλλά και το δηλητήριο της αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Super League.

91 χρόνια από την ίδρυση της Νίκης Βόλου και από το 1985, το Blue Club δίνει το παρών, είτε στις χαρές είτε στις λύπες, στηρίζοντας την προσπάθεια όλων των τμημάτων της κυανόλευκης οικογένειας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβο, κολύμβηση, βόλεϊ κ.α.

Την περασμένη Παρασκευή ο πολυπληθέστερος σύνδεσμος φιλάθλων του συλλόγου, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Γιάννη Ξάνθη, να δίνει το παρών, όπως και οι έφοροι των υπόλοιπων τμημάτων του συλλόγου, όπως ο Κώστας Τσαρνάς (υδατοσφαίριση), Πέτρος Παρασκευόπουλος (κολύμβηση), Στέργιος Φάτσης (στίβος), αλλά και το μέλος της νεοσύστατης επιτροπής ποδοσφαίρου Δημήτρης Χατζημπύρος.

Ο πρόεδρος του Blue Club, Νεκτάριος Αντωνίου, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, αναφορικά με τη νέα χρονιά σχολίασε: «Σαν σύνδεσμος μας περιμένει πολλή δύσκολη δουλειά και έργο γιατί στη χρονιά που πέρασε ήρθαν τα πάνω – κάτω και πλέον θέλουμε να ξεκινήσουμε από το μηδέν και από τη Γ’ Εθνική, εφόσον αυτό είναι εφικτό. Πρέπει όμως να κρατήσουμε την ομάδα στεγανή. Δηλαδή να μην επιτρέψουμε να εμπλακούνε στη νέα προσπάθεια παλιοί παράγοντες. Θέλουμε να ξεκινήσει η ομάδα καθαρή και χωρίς προβλήματα». Τέλος ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν αναφέροντας: «Οσον αφορά την παρουσία των μελών του Ερασιτέχνη και του προέδρου κ. Ξάνθη, τους ευχαριστούμε και να ξέρουν ότι θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα τους και σε όποια προσπάθεια και αν επιχειρήσουν. Ευχαριστούμε επίσης και το γυναικείο σύνδεσμο Blue Diamonds».

Συνάντηση της Επιτροπής

Συνάντηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, αλλά και της Επιτροπής Ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε χθες αργά το Σάββατο, όπου το παρών έδωσε και ο προπονητής της Κ20, Παντελής Βαρβέκης. Θέμα συζήτησης αποτέλεσε η επόμενη μέρα, μετά την απόφαση να μη συνεχίσουν ούτε οι ομάδες των υποδομών στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League. Μέλημα της Επιτροπής αλλά και γενικότερα της Ερασιτεχνικής Νίκης, είναι να μη χαθούν οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων και στη συνέχεια να αποτελέσουν τη βάση για την ομάδα της Γ’ Εθνικής. Συζητήσεις υπάρχουν μέχρι στιγμής και με τις τοπικές ομάδες που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική, όπως είναι ο Ρήγας Φεραίος και ο Πύρασος, έτσι ώστε να συνεχίσουν οι ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να βρίσκονται στο ρόστερ της Νίκης από το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο οι τελικές αποφάσεις θα γίνουν γνωστές από αύριο Δευτέρα.

Ο πρόεδρος του B.C, Νεκτάριος Αντωνίου με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Γιάννη Ξάνθη

Ο Πέτρος Παρασκευόπουλος της κολύμβησης

Η μπασκετική Νίκη έδωσε το παρών, από αριστερά οι Στέφανος Τύμπας, Πλάτων Κέτουλας, Θανάσης Κασαπίδης, Φώτης Τάσσος

Ο Ηλίας Μερκούρης ταξίδεψε από τη Ρόδο και ήταν ο τυχερός που βρήκε το φλουρί

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου