ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μπάγιτς: Παίζει σκληρά ο Αλμωπός και έχει Ρόβα, που σκοράρει

μπάγιτς-παίζει-σκληρά-ο-αλμωπός-και-έχ-82109

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Νίκης Βόλου με τον Αλμωπό Αριδαίας, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το μεσημέρι του Σαββάτου (26/3, 14:45), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α’ ομίλου της Betsson Super League 2, πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων, Βλάντιμιρ Μπάγιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στα τελευταία παιχνίδια, έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε αρκετούς βαθμούς, έχουμε χτίσει το σερί μας και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα έχει παράλληλα πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο, με στόχο να έχουμε, όσο το δυνατόν, καλύτερο πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα.

Προετοιμαζόμαστε για τον Αλμωπό, τον αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο κι έχουμε εικόνα από την αντίπαλη ομάδα. Είναι ένα δυνατό σύνολο, που αγωνίζεται σκληρά στην άμυνα κι έχει έναν πολύ καλό επιθετικό, τον Ρόβα, που σκοράρει συνέχεια. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για τη νίκη.

Επιστρέφουμε στο Πανθεσσαλικό, καλώ όλους τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν. Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πάρουμε ακόμα τρεις βαθμούς για την ομάδα μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου