ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Από σήμερα ξεκινά η προπώληση

από-σήμερα-ξεκινά-η-προπώληση-791635

Στα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου η διάθεση των εισιτηρίων

Από αύριο ξεκινά η προπώληση των περίπου 6.500 εισιτηρίων που θα διαθέσει η ΠΑΕ Νίκη Βόλου στους φιλάθλους της για το Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο μέσω της ΠΑΕ ενώ τα εκδοτήρια θα ανοίξουν το Σάββατο στις 3μ.μ.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τη διαδικασία εισόδου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο καθώς και τις τιμές των εισιτηρίων, για τον αγώνα της 35ης αγωνιστικής της Football League με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Απριλίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (19.00).
Παρακαλεί τους φιλάθλους, λόγω της ιδιαιτερότητας του παιχνιδιού, να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στη διαδικασία εισόδου. Παρακαλεί επίσης τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους και να προσέλθουν νωρίτερα στο Στάδιο ώστε να γίνει ομαλά η είσοδός τους και να μην επικρατήσει συνωστισμός.

Είσοδος των φιλάθλων της Νίκης

Οι φίλαθλοι της Νίκης θα τοποθετηθούν στη Δυτική κερκίδα (θύρες 13 έως 26) και στη Νότια κερκίδα (θύρες 1-10). Η Ανατολική κερκίδα θα παραμείνει κλειστή για λόγους ασφαλείας. Η είσοδος των φιλάθλων της Νίκης θα πραγματοποιηθεί από την Α’ Πεζογέφυρα που οδηγεί στις θύρες 1-26. Τονίζεται πως η Β’ Πεζογέφυρα θα παραμείνει κλειστή.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα

VIP Κερκίδα: 30 ευρώ
Υπόλοιπη Σκεπαστή: 20 ευρώ
Νότιο Πέταλο: 15 ευρώ
Επάνω διάζωμα σκεπαστής: 15 ευρώ
Βόρειο πέταλο (φιλοξενούμενοι): 15 ευρώ*

Προπώληση Εισιτηρίων

Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται την Παρασκευή 19/4, (09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ) καθώς και το Σάββατο 20/4, (09:00 το πρωί έως τις 15:00 το απόγευμα) από τα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Για λόγους ασφαλείας δεν θα υπάρξουν άλλα σημεία προπώλησης.

Εκδοτήρια
Θα λειτουργήσουν συνολικά δύο εκδοτήρια, στην είσοδο της Α’ Πεζογέφυρας
Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 15.00 το απόγευμα του Σαββάτου (20/4).

Στην είσοδο της Α’ Πεζογέφυρας θα λειτουργήσουν δύο εκδοτήρια, για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήρια των 15, 20 και 30 ευρώ.

Από την Α’ Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 15, των 20 και των 30 ευρώ.

Από τη Α Πεζογέφυρα θα επιτρέπεται η είσοδος στους κατόχους Διαρκείας VIP, Silver (ασημί), Basic (μωβ), Blue (μπλε), Economy (θαλασσί).

*Οι κάτοχοι διαρκείας Blue (μπλε) – λόγω του οτι η Ανατολική κερκίδα θα παραμείνει κλειστή- θα τοποθετηθούν στις κερκίδες αριστερά και δεξιά από τις θέσεις των επισήμων καθώς και στο πάνω διάζωμα της σκεπαστής.

Διευκρινίσεις
Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό στις 16:00.
Για να μην επικρατήσει συνωστισμός, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου παρακαλεί θερμά τους φιλάθλους να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό.

Ο χώρος στάθμευσης (πάρκινγκ) εντός του Πανθεσσαλικού Σταδίου δεν θα χρησιμοποιηθεί και ως εκ τούτου δεν επιτρέπεται η στάθμευση από οποιοδήποτε όχημα.

Ισχυρή Ασφάλεια
Το γήπεδο και ο περιβάλλοντας χώρος θα περιφρουρούνται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια.
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές ότι όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, ή με πλαστό εισιτήριο, ή με κάρτα διαρκείας που ήδη έχει χρησιμοποιηθεί θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος και επιπλέον από την ΠΑΕ θα του αφαιρεθεί το δικαίωμα να μπορεί να παρακολουθήσει ξανά αγώνα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Κάρτες Ελευθέρας Εισόδου
Οι κάτοχοι καρτών Ελευθέρας Εισόδου του Συλλόγου Νεφροπαθών θα εισέρχονται από την Α’ Πεζογέφυρα. Οι κάτοχοι καρτών Ελευθέρας Εισόδου των τμημάτων υποδομών θα εισέρχονται από την Α’ Πεζογέφυρα”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου