ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μεσημέρι το τελευταίο ματς της Νίκης

μεσημέρι-το-τελευταίο-ματς-της-νίκης-785771

Ενώ μάχη υπάρχει στο ματς Κηφισιά – Φιλαθλητικός στην σημερινή τελευταία αγωνιστική της Α2 για την άνοδο

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στη 1 το μεσημέρι θα γίνει το σημερινό τελευταίο ματς της Νίκης στην Α2 μπάσκετ.

Για συγκοινωνιακούς λόγους και έπειτα από συμφωνία των δυο σωματείων, ο αγώνας ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών της 27/4 αντί ώρας 17:00, θα διεξαχθεί στις 13:00.

Το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Α2 που αποχαιρετά δυστυχώς η Νίκη οδεύει προς το τέλος του, καθώς έχει απομείνει μόλις μία αγωνιστική για να ολοκληρωθεί.

Η Νίκη Βόλου, η Δόξα Λευκάδας, και το Ηράκλειο έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιες δύο ομάδες θα πάρουν την άνοδο για την Α1.

Τα Τρίκαλα την σημερινή τελευταία αγωνιστική υποδέχονται το Παγκράτι και ουσιαστικά έχουν “κλειδώσει” το ένα εκ των δύο εισιτηρίων που οδηγεί στην Α1. Η ομάδα του Γιάννη Τζήμα… κρατά την τύχη στα χέρια της.

Αν επικρατήσει των “ροσονέρι”, θα κόψει δεύτερη το… νήμα της φετινής κούρσας της Α2 ανεξαρτήτως τι θα συμβεί στο ματς της Νέας Κηφισιάς με τον Φιλαθλητικό. Αν, όμως, το Παγκράτι κάνει την έκπληξη, τότε Φιλαθλητικός και Νέα Κηφισιά θα ανέβουν στην Α1.

Σε αυτήν την περίπτωση η Νέα Κηφισιά θα θέλει νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των τριών πόντων για να πανηγυρίσει πέραν της ανόδου και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ειδάλλως, η κούπα θα πάει στου Ζωγράφου.

Αν, όμως, τα Τρίκαλα επικρατήσουν του Παγκρατίου, τότε ο νικητής του Ν.Κηφισιά-Φιλαθλητικός, θα κατακτήσει το πρωτάθλημα ενώ ο ηττημένος θα παραμείνει στην Α2 και τη νέα σεζόν. Είναι εύκολα αντιληπτό πως τα βλέμματα το Σάββατο (27/4) θα είναι στραμμένα κυρίως στη Νέα Κηφισιά αλλά και στα Τρίκαλα

Στο μεταξύ το διαιτητικό τρίο των Γκόντα, Αναστόπουλου και Σώμου θα διευθύνει το σπουδαιότερο ματς της σεζόν στην Α2 ανάμεσα στην Νέα Κηφισιά και τον Φιλαθλητικό που θα κρίνει τον πρωταθλητή αλλά και την άνοδο στην Α1!

Παράλληλα, η ΚΕΔ/ΕΟΚ ανακοίνωσε και τους “άρχοντες” των υπόλοιπων αναμετρήσεων της τελευταίας (26ης) ημέρας δράσης στην Α2…

Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 26ης αγωνιστικής της Α2:

Σάββατο 27 Απριλίου

Ν.Ιωνίας 13.00 Νίκη Βόλου – Ηράκλειο Παπαδόπουλος Θ., Κατακατσανίδης, Αγορογιάννης (Τσοπουρίδης)

Κατσιμήδιο 18.00 Αίολος Τρικάλων – Παγκράτι Θωμόπουλος, Τατούδης, Καλογερόπουλος (Τέγα) ΔΑΚ

Σερρών 17.00 Ίκαροι Σερρών – Λαύριο Μπήτης, Ζαγορίδης, Τσιρτσιμάλης (Μούστος)

Ν.Κηφισιάς 16.00 Ν.Κηφισιά – Φιλαθλητικός Γκόντας, Αναστόπουλος Π. , Σώμος (Καρούσης)

Αμαλιάδας 17.00 Κόροιβος Αμαλ. – ΚΑΠ Τσούνας, Τσαρούχα, Γολεγου (Σοφιανοπούλου)

Λαγκαδά 17.00 Ερμής Λαγκαδά – ΟΦ Ηρακλείου Συμεωνίδης, Τζίμα, Μοσχότογλου (Αστρεινίδης) ΔΑΚ

Λευκάδας 17.00 Δόξα Λευκάδας – Αρκαδικός Τσιαπλής, Κατωτικίδης,. Παπανικολάου (Β) (Κανελλόπουλος)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου