ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Φορτσάρει για Αχιλλέα η Νίκη

φορτσάρει-για-αχιλλέα-η-νίκη-777361

Στην τελική ευθεία για το παιχνίδι απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας έχει μπει η προετοιμασία της Νίκης Βόλου με στόχο το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο με αντίπαλο την ομάδα από την Κατερίνη, της οποίας οι κυανόλευκοι είχαν επιβληθεί σε φιλικό αγώνα το καλοκαίρι.

Η σέντρα στα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής θα δοθεί στις 4.30μ.μ. την ερχόμενη Κυριακή και στο Π. Μαγουλάς η Νίκη Βόλου θέλει να κάνει το δύο στα δύο μετά το διπλό απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και με περισσότερα όπλα στη φαρέτρα του ο Λεωνίδας Μπίλης περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του ακόμη μία… αργεντίνικη εμφάνιση, ικανοποιώντας όμως και τον κόσμο που θα βρεθεί στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην «Κλούβα».

Η προετοιμασία συνεχίστηκε κανονικά και χθες δίχως απρόοπτα για τους ποδοσφαιριστές με την τεχνική ηγεσία να μην υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής στον Μάριο Παπαδόπουλο, που θα εκτίσει τη 2η αγωνιστική της ποινής του. Αντίθετα από τιμωρία επιστέφει ο Βαλάντης Κόκκας, ενώ σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται ο Μπάμπης Πετράκος, αλλά και ο Φάνης Μαλακασιώτης, με το νεαρό μεσοεπιθετικό να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του.

Τέλος, όσον αφορά την απόκτηση του νεαρού και ταλαντούχου τερματοφύλακα Σπύρου Πολυμέρου, ο οποίος κατέβασε ρολά στο Super Cup απέναντι στη Νίκη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ δεν θα αποκτηθεί από τους κυανόλευκους και θα παραμείνει στον Ηρακλή.

Ημέρα μνήμης η χθεσινή

Την 14η Σεπτεμβρίου μνημόνευσε σε ανακοίνωση της η Νίκη Βόλου, μη ξεχνώντας τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος. Η ανακοίνωση:

«14 Σεπτεμβρίου 1922, ημέρα της Γενοκτονίας του Μικρασιατικού Ελληνισμού…

Οι μνήμες νωπές…

Αλύτρωτες Πατρίδες…

Ξεριζωμός…

Νέα Ιωνία…

Ευαγγελίστρια…

Νίκη…

Η Νίκη ακουμπά την ιστορία».

Περιμένει τον κόσμο της

Τον κόσμο που ταξίδεψε στη Φιλιππιάδα την περασμένη Κυριακή, ενισχύοντας την ομάδα στον αγώνα με τον Εθνικό ευχαρίστησε η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου, καλώντας παράλληλα τους φιλάθλους να ενισχύσουν τους ποδοσφαιριστές στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο μας, που βρέθηκε την Κυριακή (11/9) στην Φιλιππιάδα και ενίσχυσε με όλες του τις δυνάμεις τους ποδοσφαιριστές μας, στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Εθνικό. Η μεγάλη οικογένεια της Νίκης Βόλου ενωμένη, μπορεί να πετύχει τα πάντα! Ραντεβού για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στο θρυλικό σπίτι μας, στο Π. Μαγουλάς. Σας περιμένουμε».

Ποτέ ξανά με Μανασή

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και το παιχνίδι της Νίκης Βόλου κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, θα το διευθύνει ο Κωνσταντίνος Μανασής από τον σύνδεσμο Τρικάλων, με βοηθούς τους Νικόλαο Τζάνη και Κωνσταντίνο Σταφυλά, επίσης από τον σύνδεσμο Τρικάλων. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Καλυβάς από τον σύνδεσμο Ευρυτανίας. Ο κ. Μανασής σφυρίζει τα τελευταία δύο χρόνια στη Γ’ Εθνική, αλλά ποτέ δεν έχει συναντήσει σε παιχνίδι τους κυανόλευκους του Βόλου, αλλά έχει συναντήσει την ομάδα της Κατερίνης και μάλιστα στο πρώτο παιχνίδι που διαιτήτευσε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας είχε κερδίσει εκτός έδρας με 2-1 τον Μαχητή Τερψιθέας.

Οι αγώνες του Μανασή

τα τελευταία δύο χρόνια:

28/02/16 Κρύα Βρύση – Ηρακλής Αμ. 1-0

06/12/15 Απόλλων Καλ. – Κρύα Βρύση 1-0

08/11/15 Λαγκαδάς – Εθνικός Νέου Αγ. 1-1

14/10/15 Απόλλων Καλ. – Θύελλα Φιλώτα 1-0

27/09/15 Ηρακλής Αμ. – Δόξα Δρ. 0-1

14/05/14 Μαχητής Τερψ. – ΑΟ Καρδίτσας 3-1

19/01/14 Ρήγας Φεραίος – Πυργετός 2-1

07/12/13 Μαχητής Τερψ. – Αμπελωνιακός 2-1

01/12/13 Δόξα Κρανούλας – Ολυμπος Κέρκ. 4-0

20/10/13 Μαχητής Τερψ. – Αχιλλέας Ν. 1-2

Εγκαίνια οι

Blue Angels

Τα νέα τους γραφεία εγκαινιάζουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου, Blue Angels, και καλούν τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών στα εγκαίνια των νέων τους γραφείων, στη 2ας Νοεμβρίου 94Β. Η ανακοίνωση: «Τα μέλη και το Δ.Σ. του συνδέσμου Blue Angels, σας προσκαλούν στα νέα τους γραφεία στη 2ας Νοεμβρίου 94β στο Βόλο στα εγκαίνια, την Παρασκευή 16/9 και ώρα 9μ.μ. Καλούμε όλο το νικιώτικο λαό να δώσει το παρών και να δείξουμε ακόμα μια φορά το πόσο δυνατοί και συσπειρωμένοι είμαστε και πόσο αγαπάμε την ομάδα μας. Το «πάρτι» θα συνεχιστεί την Κυριακή 18/9 στο Π. Μαγουλάς μαζί με την ομάδα μας, όπου θα πανηγυρίσουμε ακόμα μια νίκη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου