ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συνεχίζει με Γαλανάκη η γυναικεία ομάδα

συνεχίζει-με-γαλανάκη-η-γυναικεία-ομά-774282

Με τον Νίκο Γαλανάκη θα πορευθεί η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου όπως αναμένονταν, ωστόσο οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν χθες και το προπονητικό team της νέας χρονιάς, που θα βρει την ομάδα να αγωνίζεται στην Α2 Γυναικών. Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το προπονητικό Team της σεζόν 2020-2021 για την γυναικεία μας ομάδα

Head coach: Γαλανάκης Νίκος

Assistant coach: Κοντάκης Βασίλειος

Υπεύθυνος σκάουτινγκ: Συλεόπουλος Βαγγέλης

Η ομάδα μας καλωσορίζει τα νέα της μέλη και εύχεται σε όλο το προπονητικό team καλή χρονιά με υγεία καθώς και εκπλήρωση όλων των στόχων που έχουν τεθεί.

Μέσα στο πλαίσιο της νέα χρονιάς ανανεώνεται η συνεργασία που έχουμε με τον Οστεοπαθητικό – Φυσικοθεραπευτή κ. Νικολάου Γεώργιο καθώς και με τον Διαιτολόγο-Διατροφολόγο κ. Λάμπη Κωνσταντίνο.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους κυρίους Νικολάου Γεώργιο και Λάμπη Κωνσταντίνο για την άψογη επαγγελματική συνεργασία μας καθώς και για την ανανέωση για την χρόνια 2020-2021.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ WBC

Μία ομάδα – Μία οικογένεια».

Στη Νίκη Βόλου η Αρτεμισίου

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση απόκτησης της Ιωάννας Αρτεμισίου από την Νίκη Βόλου, με την 19χρονη αθλήτρια να προβάρει τα κυανόλευκα. Με τελευταίο της σταθμό τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC και με ύψος 1,80 η Αρτεμισίου αγωνίζεται στις θέσεις της περιφέρειας και έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου με τον οποίο συμμετείχε πρόπερσι και στην Α2 Εθνική κατηγορία. Επίσης ήταν μέλος στα τμήματα Κορασίδων και Νεανίδων της Εθνικής Ελλάδος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου