ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Περιμένει την ΕΠΟ η Νίκη Βόλου

περιμένει-την-επο-η-νίκη-βόλου-77247

Για την ερχόμενη Πέμπτη έχει προγραμματιστεί από την ΕΠΟ η επόμενη αναμέτρηση της Νίκης Βόλου κόντρα στον Διγενή Νεοχωρίου, με τους κυανόλευκους να επιστρέφουν στο Πανθεσσαλικό για την 25η και προτελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Οι κυανόλευκοι, που πέρασαν με επιτυχία από το Καρπενήσι, παίζοντας κόντρα στον ΑΠΟΚ Βελούχι, απέναντι στον οποίο δεν συνάντησαν δυσκολίες για να κερδίσουν με 5-0, και το 0-4 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Πλέον στο κυανόλευκο στρατόπεδο περιμένουν την αλλαγή της ερχόμενης αναμέτρησης από την ΕΠΟ, μιας και υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον από τους Βολιώτες για την κατάληψη της 2ης θέσης, και σίγουρα ο ορισμός του αγώνα την Πέμπτη δεν είναι μέρα που θα μπορούσε να προσελκύσει πολλούς φιλάθλους των κυανόλευκων, λόγω και του εργάσιμου της ημέρας.

Σχετικά με το τελευταίο παιχνίδι στο Καρπενήσι, ο Φάντζιο Μπούις μίλησε στο evrytaniasport μετά τη λήξη της αναμέτρησης με το Βελούχι, τονίζοντας: «Ήμασταν σοβαροί από την αρχή και πετύχαμε τέσσερα όμορφα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, και κάναμε την επικράτησή μας εύκολη. Εμείς κυνηγάμε τη δεύτερη θέση και δεν έχει σημασία αν παίζεις με την τελευταία ομάδα, πρέπει να δείξεις σοβαρότητα, και πιστεύω αυτό το πετύχαμε σήμερα. Είμαστε ευχαριστημένοι και από την απόδοση και από την εικόνα της ομάδας».

Με φόρα από τον τελικό

Εύκολο ήταν το απόγευμα της Νίκης Βόλου στο Καρπενήσι την περασμένη Κυριακή, με τους κυανόλευκους να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα από το 10ο λεπτό, όταν ο Τζιώρας με σουτ εντός περιοχής αξιοποίησε τη σέντρα από τα δεξιά του Γενιτσαρίδη για το 0-1. Το 0-2 δεν άργησε να έρθει, και δέκα λεπτά μετά ο Μπάιριτς δέχθηκε την μπάλα εκτός περιοχής έπειτα από κόρνερ, και χωρίς να το σκεφτεί νίκησε τον Ρεσίτη για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Επτά λεπτά αργότερα ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 0-3, όταν μετά από οργανωμένη προσπάθεια των φιλοξενούμενων που ξεκίνησε με τον Ντόλγκι να παίζει το ένα – δύο με τον Λάιο, ο τελευταίος «έσπασε» την μπάλα για τον Τζάθα, ο οποίος με πλασέ δεν άργησε να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, «εκτελώντας» τον Ρεσίτη με πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Η Νίκη δεν σταμάτησε να πιέζει, και στο 31’ πέτυχε και το 0-4 χάρις στον Ντόλγκι, με τον Ουκρανό μέσο να σκοράρει με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο πορτιέρε. Το τελικό 0-5 διαμορφώθηκε στο 66’ όταν ο Τζάθας τροφοδότησε με κεφαλιά-πάσα τον Αναστασίου, που σκόραρε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Σκόρερ: (10’ Τζιώρας, 20’ Μπάιριτς, 27’ Τζάθας, 32’ Ντόλγκι, 66’ Αναστασίου)

ΒΕΛΟΥΧΙ: Ρεσίτης, Γεωργίου (62’ Σερπάνος), Μπόγδανος (73’ Σακελλαρίου), Ζαραβέλης, Χαλής, Γιαουπλάρι (80’ Σκοπέτος), Κόλιας, Τσιμόπουλος, Μπακαλίδης, Κακάβας, Παχής (73’ Χρυσικός)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Τζήμας, Γενιτσαρίδης (53’ Ζιώγας), Λάιος, Βέργος, Κοντοές, Ντόλγκι (60’ Κρστιτς), Μέτσε, Ιορδανίδης (46’ Αλ. Καρτσαμπάς), Μπάιριτς, Τζάθας, Τζιώρας (46’ Αναστασίου).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου