ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κανονικά στα πρωταθλήματα υποδομών

κανονικά-στα-πρωταθλήματα-υποδομών-754866

Κανονικά θα παίξουν οι ομάδες «Κ» της Νίκης Βόλου στις αναμετρήσεις του ερχόμενου Σαββατοκύριακου. Οι Κ20, Κ17 και Κ15 αγωνίζονται εκτός έδρας και έτσι τα μεταφορικά και το ξενοδοχείο καλύπτονται από την Super League, με το Blue Club – Παναγιώτης Ντοκούζης να μαζεύει χρήματα χθες το απόγευμα για τις ομάδες των πρωταθλημάτων υποδομών. Το ερωτηματικό δημιουργείται όσον αφορά τη συνέχεια, αφού όταν η Κ20 αγωνιστεί εντός έδρας θα πρέπει να καλυφθούν τα έξοδα για την αποζημίωση μετακίνησης των διαιτητών.

Με το πρόγραμμα να ανακοινώνεται χθες, αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή αγωνίζονται οι ομάδες της Νίκης Βόλου στα πρωταθλήματα υποδομών της Super League. Αύριο Σάββατο (13/12) η Κ15 αρχίζει το… χορό και φιλοξενείται από την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο Σταυρακίου με σέντρα στις 12μ. Οι παίκτες του Παναγιώτη Ζορδομπά για την 10η αγωνιστική του β’ ομίλου στοχεύουν σε νέο διπλό μετά την επικράτησή τους την περασμένη αγωνιστική με 2-1 στη Βέροια. Διαιτητής ορίστηκε ο Κοσμάς Γιώτης από την Ενωση Ηπείρου με βοηθούς τους Δημήτριο Τσαντά και Δημήτριο Μπόσια από την ίδια Ενωση.

Την Κυριακή (14/12) αγωνίζονται οι Κ20 και Κ17 την ίδια ώρα (11 π.μ.). Η Κ20 του Παντελή Βαρβέκη που συνεχίζει την… ξέφρενη πορεία της, φτάνοντας την 5η συνεχόμενη νίκη της απέναντι στην Καλλονή (3-1), κοντράρεται με τον Πλατανιά στο γήπεδο Μινώταυρου Μουρνιών για την 14η αγωνιστική. Διαιτητής θα είναι ο Χρήστος Ούτας με βοηθούς τους Αντώνιο Αναστασάκη και Αντώνιο Κουρκουμελάκη από την Ενωση Χανίων. Τέλος, η Κ17 του Τάκη Τσόγκα αγωνίζεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας απέναντι στον ΑΟΚ Κέρκυρας με διαιτητές τους Κωνσταντίνο Τόμπρο, Αντώνιο Βλάσση και Αντώνιο Καλυβιώτη από την τοπική Ενωση για την 13η αγωνιστική.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου