ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί

ανεβαίνουν-οι-ρυθμοί-720344

Ενώ ανεβαίνουν οι ρυθμοί προετοιμασίας, στη Νίκη ετοιμάζονται για τις τελευταίες μεταγραφές για να κλείσει το ρόστερ της νέας ομάδας…Η ομάδα που ξεκίνησε στις αρχές της εβδομάδας με εικοσιτέσσερις ποδοσφαιριστές και ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας ανέφερε ότι θέλει ακόμη 3 ή 4 μεταγραφές.

Ο Τάσος Καρακούτσης, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Χρήστος Τζιώρας, Αντώνης Πιτταράς, Σωτήρης Χάμος, Άγγελος Αργύρης και Κώστας Γεωργατζής ειναι οι παίκτες που συνεχίζουνε από την περσινή ομάδα και τα 17 ως τώρα νέα πρόσωπα είναι οι:

Μανώλης Αποστολίδης, Αλεξάντερ Βασίλιεβιτς, Δημήτρης Ζουλιώτης, Θανάσης Ρεπετσάς, Γιάννης Γκούμας, Μιγκέλ Μασάνα, Δήμος Μανουσάκης, Αλφόνσο Ριβέρα, Ιβάν Γέσιτς, Νιέγκος Γκολότσεβατς, Θωμάς Τσίτας, Νίκος Αναστασόπουλος, Πάρις Μπακάλης, Αλέξανδρος Μπιτσάκος, Κώστας Χαρτσιάς, Γιάννης Κορέτα και Βασίλης Πατσατζόγλου.

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Νίκης Βόλου, θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τον προπονητή της, Παναγιώτη Τζαναβάρα στα Τρία-Πέντε Πηγάδια και εκεί πιθανόν το ρόστερ θα έχει συμπληρωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου θέλουν να ντύσουν στα κυανόλευκα τον επιθετικό Νίκο Κατσικοκέρη, που πέρυσι αγωνιζόταν στην ΑΕΚ.

Ο 25χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε Παναιτωλικό, Τηλυκράτη, Κερατσίνι, Πλατανιά, Εργοτέλη και ΑΕΚ. Τις δυο τελευταίες σεζόν έπαιξε Σούπερ Λίγκα με Εργοτέλη και ΑΕΚ, κάνοντας 26 συμμετοχές με επτά γκολ την πρώτη και επτά χωρίς γκολ τη δεύτερη. Μετράει στη Σούπερ Λίγκα 33 συμμετοχές με επτά γκολ και στη Γ’ 69 με 20.

Αν οι κυανόλευκοι καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους, τότε θα έχουν πραγματοποιήσει μια εξαιρετική προσθήκη στην επιθετική τους γραμμή. Πάντως οι πληροφορίες μιλούν για προχωρημένες επαφές των δύο πλευρών και ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Η περίπτωση του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, κυρίως στην οικονομική συμφωνία, ενώ οι πληροφορίες θέλουν και άλλες ομάδες της Football League, που ψάχνουν για επιθετικό, να μπαίνουν δυνατά στη διεκδίκηση του… Επίσης στα υπ’ όψιν είναι και ο Μαραγκουδάκης.

Στο μεταξύ η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2013-2014 ξεκίνησε.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ενημερώνει πως ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, στους πέντες πρώτους φιλάθλους (από κάθε κατηγορία, π.χ GOLD, SILVER, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ κτλ), που θα σπεύσουν να γίνουν κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται έως 10/9/2013.

Τα μπλοκ είναι χωρισμένα σε επτά κατηγορίες και στοιχίζουν ως εξής:

1. Gold VIP – Επετειακό: 200 θέσεις 400 ευρώ

2. Silver -Προνομιακό: 400 θέσεις 200 ευρώ

3. Blue – Economy: 400 θέσεις 150 ερυώ

4. Συνδεσμιακά: 200 θέσεις 90 ευρώ

5. Ανέργων: 100 θέσεις 80 ευρώ

6. Οικογενειακό: 200 θέσεις 250 ευρώ

7. Μαθητικό έως 17 ετών: 20 ευρώ

Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιείται από το κέντρο πληροφορικής intered Βόλου, Τοπάλη 32 – Ερμού, 2ος όροφος.

Το ωράριο λειτουργίας για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα είναι:

10:00 – 21:00 Καθημερινά

10:00 – 14:00 Σάββατο

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 24210 35060 και 24210 35039.

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου