ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Λάρισα – Νίκη Βόλου 1 – 1

λάρισα-νίκη-βόλου-1-1-715291

Ντέρμπι με τα όλα του έγινε στο AEL FC Arena, καθώς Λάρισα και Νίκη Βόλου αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Οι Βολιώτες άνοιξαν το σκορ στο 49’ με τον Πουρτουλίδη μετά από δοκάρι της ΑΕΛ με τον Κρητικό, ενώ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 90’ με τον Αλεξάνδροβιτς. Και οι δύο ομάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες, σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς.

Η Λάρισα έμεινε στις θέσεις για πλέι οφ, ενώ έναν βαθμό από την επτάδα υπολείπεται η Νίκη.

Καλό ρυθμό είχε από το ξεκίνημα το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου στο πρώτο μέρος να είναι πιο ουσιαστική, έστω κι αν δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Σκούφαλης ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων. Στο 28’ ο Κρητικός από καλή θέση έκανε το σουτ, αλλά ο Σέρεμετ απέκρουσε, ενώ στο 33’ ο Τσίγκας νικήθηκε από τον Βούρα σε τετ-α-τετ. Στο 37’ ο Σκούφαλης έκανε τη σέντρα και ο Φλίγκος με κεφαλιά από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο απέκτησε φρενήρη ρυθμό. Στο 48’ ο Κρητικός σούταρε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Τσίγκας προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην επόμενη φάση η Νίκη Βόλου βρήκε γρήγορα μπροστά, πριν οι παίκτες της ΑΕΛ προλάβουν να οργανωθούν και ο Πουρτουλίδης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σέρεμετ για το 0-1.

Στη συνέχεια, οι «βυσσινί» είχαν την κατοχή της μπάλας και πολιορκούσαν τα καρέ του Βούρα, αλλά ο γκολκίπερ των «κυανόλευκων» είχε σωστές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε. Μετά το 80’ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κι ενώ όλα έδειχναν πως η Νίκη Βόλου θα αποδράσει με το «τρίποντο», στο 90’ ο Αλεξάνδροβιτς με δυνατό σουτ νίκησε τον Βούρα και ισοφάρισε σε 1-1.

Λάρισα: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (54’ Αλεξάνδροβιτς), Ζεκίνια, Τσίγκας, Δεινόπαπας, Μπλέντι (79’ Κρητικός Τ.)

Νίκη Βόλου: Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Σαμαράς, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Σκούφαλης (58’ Χατζής), Παππάς (89’ Ουέλιγκτον), Κυριάκος, Φλίγκος (46’ Λαλίν)

talentogr.com

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου