ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σύμμαχος η ψυχολογία

σύμμαχος-η-ψυχολογία-713602

Σήμερα στις 4.30μ.μ. η Νίκη Βόλου φιλοξενείται από τον Πανσερραϊκό (OTE TV)

Από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες φιλοξενείται σήμερα στις 4.30μ.μ. η Νίκη Βόλου στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Δίχως τους Χάρη Παππά, Βασίλη Καρατζά και Ντάνιελ Ουέλινγκτον οι κυανόλευκοι που φιλοδοξούν ωστόσο να φύγουν με τους τρεις βαθμούς.

Η σημερινή αναμέτρηση είναι η πρώτη εκτός έδρας από τις τέσσερις συνολικά που απομένουν για την ομάδα της Νίκης πριν ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα και στόχος είναι η ομάδα να παραμείνει αήττητη με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη στον πάγκο έχοντας πλέον ως σύμμαχο και την ψυχολογία από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Την προσπάθεια των κυανόλευκων θα ενισχύσουν και πολλοί φίλαθλοι τους καθώς οι σύνδεσμοι έχουν διοργανώσει εκδρομές για την πόλη των Σερρών στην προσπάθεια να φύγουν με τους τρεις βαθμούς προσπερνώντας τα «Λιοντάρια» που βρίσκονται στο +1.

Πέρα από το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι η Νίκη θα αντιμετωπίσει κατά σειρά εκτός έδρας την Αναγέννηση Γιαννιτσών, τον Παναιτωλικό αλλά και την Παναχαϊκή.

Αντίθετα οι κυανόλευκοι έχουν έξι εντός έδρας παιχνίδια μέχρι το φινάλε ξεκινώντας από την ερχόμενη Τετάρτη στις 4μ.μ. στο Πανθεσσαλικό με την Αναγέννηση Επανομής για να ακολουθήσουν Ολυμπιακός Β., Εθνικός Γαζώρου, Θρασύβουλος, Δόξα Δράμας και Εργοτέλης με τη Νίκη να έχει το ρεπό της πριν από την αυλαία με τους Κρητικούς.

Εκτός τρεις

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με μία τελευταία προπόνηση πριν από τον σημερινό αγώνα στον οποίο ο κ. Χαραλαμπίδης δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παππά, Καρατζά και Ουέλινγκτον.

Οι δύο τελευταίοι είχαν μείνει εκτός και από την αναμέτρηση με την Καλλιθέα την περασμένη Κυριακή όμως δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν και έτσι έμειναν ξανά εκτός 18άδας από την οποία θα απουσιάσει και ο Παππάς μιας και ο 29χρονος μέσος έχει ίωση.

Σε αυτή όμως βρίσκονται οι:

Βούρας, Καρακούτσης, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Κυριάκος, Πουρτουλίδης, Σκούφαλης, Χατζής, Ριζογιάννης, Γεωργατζής, Τάντιτς, Πιτταράς, Λαλίν, Τζιώρας και Φλίγκος.

Στην αρχική ενδεκάδα της Νίκης αναμένεται να βρεθούν οι:

Βούρας, Ψιάνος, Βέρτζος, Σαμαράς και Κοντοδήμος στην άμυνα, στη μεσαία γραμμή οι Ριζογιάννης – Πουρτουλίδης, στα δεξιά ο Σκούφαλης με τον Λαλίν στα αριστερά και μεσοεπιθετικός ο Κυριάκος πίσω από τον Φλίγκο.

Σε βαρύ κλίμα Σε βαρύ κλίμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Πανσερραϊκού μιας και χθες είπαν το τελευταίο αντίο στο πρόεδρο του συλλόγου Πέτρου Θεοδωρίδη που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης ωστόσο καλούνται να παίξουν για τη μνήμη του.

Ο προπονητής των Σερραίων, Μιχάλης Γρηγορίου μπορεί να υπολογίζει στις επιστροφές των Κόντου, Παρασκευαΐδη και Παντελιάδη που ήταν τιμωρημένοι.

Στην αποστολή βρίσκονται οι:

Κουτζαβασίλης, Λουσινί, Δ.Τριανταφύλλου, Τοντόροφ, Τσαούσης, Παντελιάδης, Καρασαλίδης, Μπριλάκης, Παρασκευαϊδης, Σιάκκας, Κ.Τριανταφύλλου, Τσιμίκας, Ντα Κόστα, Τσούτσης, Σίμιτς, Κόντος, Στεφανίδης και Γκουγκουλιάς.

Ο διαιτητής Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών θα είναι ο κ. Βαλιώτης (Λάρισας) με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούλα, Τσακνάκη (Λάρισας) και 4ο τον κ. Τσακαλίδη (Χαλκιδικής).

Εκτός έδρας και οι Νέοι

Αγώνα εκτός έδρας δίνουν σήμερα στο Πρωτάθλημα Νέων για την 20ή αγωνιστική οι Νέοι της Νίκης. Οι κυανόλευκοι που προέρχονται από ήττα κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής αγωνίζονται σήμερα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο γήπεδο Αμπελιών με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 1μ.μ.

Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής

Σήμερα – 4.30μ.μ. Πανσερραϊκός – Νίκη Βόλου (ΟΤΕ ΤV)

Αύριο – 4μ.μ. Παναιτωλικός – Δόξα Δρ.

Ηρακλής – ΑΕΛ Καλλονής

Ολυμπιακός Β. – Εθνικός Γ.

Πιερικός – Καβάλα

Αν. Γιαννιτσών – Παναχαϊκή

Απόλλων Σμ. – Βύζας Μ.

Αν. Επανομής – Θρασύβουλος

Ηρακλής Ψ. – Φωκικός

Εργοτέλης – ΑΕΛ (4.30μ.μ. OTE TV)

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου