ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε καλό κλίμα η συνάντηση

σε-καλό-κλίμα-η-συνάντηση-713277

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προεδρείου της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου με τους έφορους των τμημάτων την περασμένη Τρίτη. Σε ανακοίνωση του ο ΓΣΒ «Η Νίκη» αναφέρει:

«Σε κλίμα συνεργασίας η συνάντηση του προεδρείου του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», με εφόρους και μέλη Διοικουσών Επιτροπών. Με στόχο την εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, συνάντηση του προεδρείου του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», στα γραφεία του συλλόγου, με τους εφόρους και τα μέλη των Διοικουσών Επιτροπών όλων των τμημάτων.

Στα πλαίσια οργάνωσης του Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική χρονιά, παρουσιάστηκαν οι στόχοι καθώς και προτάσεις, ενώ έγινε παρουσίαση των νέων εξωτερικών συνεργατών. Οι νέοι εξωτερικοί συνεργάτες είναι η κα. Αλεξάνδρα Βασταρδή, υπεύθυνης διαχείρισης – συγκέντρωσης οικονομικών καταστάσεων, κα. Αναστασία Φύσσα, Γραφείο Τύπου και Στέφανος Κουτσούκης υπεύθυνος διαχείρισης ιστοσελίδας.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Στέργιος Φάτσης, τόνισε ότι ο ρόλος των Διοικουσών Επιτροπών πρέπει να είναι διακριτός από αυτόν του Δ.Σ., έτσι ώστε ο καθένας να επιτελεί το έργο του, χωρίς προστριβές.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν, εκ μέρους του προεδρείου του Δ.Σ. που συμμετέχουν και σε Διοικούσες Επιτροπές τμημάτων, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Στέργιος Φάτσης, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Στέλιος Κολόζος, ο γενικός γραμματέας Πέτρος Παρασκευόπουλος και ο ταμίας Πέτρος Μπλάνας.

Από τις Διοικούσες Επιτροπές παρευρέθησαν, από το τμήμα μπάσκετ ανδρών ο κ. Δημήτρης Τσιόλκας, από το τμήμα μπάσκετ γυναικών ο κ. Αλέκος Μιχόπουλος, από το τμήμα στίβου οι κ.κ. Δημήτρης Μπατζανός, Γιώργος Τάκης και Στέλιος Σταματίου, από το βόλεϊ γυναικών οι κ.κ. Γιάννης Αρβανιτόπουλος κι Αντώνης Καπουρνιώτης, από το τμήμα κολύμβησης η κα. Κωνσταντίνα Λεβέντη, από το τμήμα ποδοσφαίρου ο κ. Αχιλλέας Τζαλάκας και από το τμήμα υδατοσφαίρισης οι κ.κ. Κώστας Σκοτινιώτης, Κώστας Γκανάτσιος, Δήμητρα Εγνατιάδη και Λάζαρος Εγνατιάδης. Καλεσμένος στη συνάντηση ήταν και ο κ. Χρήστος Λαλιάς, πρώην μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη.

Μετά τη συνάντηση ακολούθησε δείπνο στο τσιπουράδικο Μαίανδρος. Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», ευχαριστεί το τσιπουράδικο Μαίανδρος για την ευγενική του χορηγία».

Στην Τακτική Γ.Σ. του

ΣΕΓΑΣ ο Στέργιος Φάτσης

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ, που θα πραγματοποιηθεί 23-24 Σεπτεμβρίου 2016 στο Λουτράκι, θα συμμετέχει ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» και έφορος του τμήματος στίβου, Στέργιος Φάτσης. Ο κ. Φάτσης ως τακτικός αντιπρόσωπος θα μετέχει στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης και στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, καθώς κι αντιπροσώπων (τακτικού και αναπληρωματικού) της Ομοσπονδίας στην ΕΟΕ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου