ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πήρε το ναι ο Τζήμας

πήρε-το-ναι-ο-τζήμας-712398

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στην αποκάλυψη πως πήρε το ναι από γερμανική τράπεζα για την ανακατασκευή του Π. Μαγουλάς, προέβη χθες ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Θανάσης Τζήμας.

Ο παράγοντας των κυανόλευκων φιλοξενούμενος σε τηλεοπτική εκπομπή του TRT σχολίασε πως μέσω ΕΣΠΑ εξασφάλισε τη συγχρηματοδότηση για την ανακατασκευή του ιστορικού γηπέδου της Νέας Ιωνίας, δίχως ωστόσο να προχωρήσει σε περισσότερες αποκαλύψεις αναφορικά με το μέγεθος των χρημάτων ή την χρονική περίοδο που θα καταβληθούν.

Συγκεκριμένα ο κ. Τζήμας φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Σωτήρη Πολύζου «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» σχολίασε για το θέμα: «Επειδή διατηρώ κι ένα γραφείο που κάνει προγράμματα ΕΣΠΑ και μάλιστα συγκεκριμένα προγράμματα, που σ’ αυτά περιλαμβάνεται και ο αθλητικός τομέας, θα πρέπει να γνωρίζετε πως τα προγράμματα ΕΣΠΑ μπορούν να χρηματοδοτηθούν είτε από ελληνικές τράπεζες είτε από ευρωπαϊκές. Πριν από ενάμιση μήνα στέλεχος γερμανικής τράπεζας πραγματοποίησε κρυφή επίσκεψη στις εγκαταστάσεις και προχθές (σ.σ. Τρίτη) είχαμε τη θετική απάντηση στη συγχρηματοδότηση του έργου!

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν πρέπει να έχει ο κόσμος στο μυαλό του τη ΓΑΙΟΣΕ, γιατί έχουμε δύο σχέδια, ένα γήπεδο με όλον τον χώρο (μαζί με το οικόπεδο του ΟΣΕ) και ένα στον ίδιο χώρο.

Τη μορφή που θα έχει το νέο γήπεδο, είναι θέμα σχεδιασμού και σε αυτό θα έχουμε εικόνα με τα σχέδια που θα παρουσιαστούν από την κα. Κοκκινάκη. Το ευχάριστο είναι πως έχουμε την έγκριση της συγχρηματοδότησης. Αυτό είναι πραγματικά μία πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία».

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σχολίασε: «Είναι προτιμότερο να είσαι στη Β’ Εθνική, για να πας στην Α’, παρά στη Γ’, που είναι μία δύσκολη κατηγορία και τη γνωρίζω πολύ καλά. Να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε. Θα είμαστε πρωταγωνιστές μαζί με κάποιες άλλες ομάδες, αλλά έχω την εμπειρία και την τεχνογνωσία να είμαστε πρωταθλητές».

Από εκεί και πέρα ο κ. Τζήμας ερωτήθηκε και για τις σχέσεις του με τον αιρετό δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, σχολιάζοντας: «Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Ο, τι συμβαίνει παντού, συμβαίνει και στη δικαιοσύνη. Ανθρωποι χαμηλού επιπέδου, βουτυρόπαιδα, που τα λέω εγώ, εφέτες που δεν ήξεραν αριθμητική. Είναι κακό να βάλουμε έναν άνθρωπο από το πρωί μέχρι το βράδυ, εάν δεν έχει αποφανθεί είτε λανθασμένα είτε σωστά η δικαιοσύνη και να πω ότι μπορώ και έχω το μυαλό να κρίνω την έκρηξή του. Η έκρηξη είναι καλή. Είμαι και εγώ εκρηκτικός ξέρετε πολλές φορές. Δεν ξέρω αν δικαιώνεσαι πάνω στην έκρηξη ή όχι με τα λόγια που λες, αλλά ο κ. Μπέος λέει και σοφά λόγια. Κάποιοι στεναχωριούνται, πονάνε και δεν τους αρέσει αυτό. Ετσι είναι η ζωή», ενώ στη συνέχεια απάντησε για το εάν επιθυμεί να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας: «Δεν του έχω πει ούτε καλημέρα και δεν του έχω σφίξει καν το χέρι. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν άρχοντα. Απλώς ενοχλούμαι, όταν βεβιασμένα γίνεται μία δήλωση».

Σήμερα η συνάντηση

με τους κατόχους διαρκείας

Σήμερα Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του κ. Τζήμα με τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 8μ.μ. στο κέντρο ΛΙΜΝΗ της Νέας Ιωνίας. Σε ανακοίνωση γίνεται γνωστό πως:

«Ο πρόεδρος της Διοίκησης Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, κάνει γνωστό ότι η συνάντηση με τους κατόχους των καρτών διαρκείας της ομάδας μας, θα πραγματοποιηθεί την σήμερα Παρασκευή (16/9) στο κέντρο “ΛΙΜΝΗ” στη Νέα Ιωνία, στις 8μ.μ.

Μετά από επιθυμία του κ. Σάκη Τζήμα, στην συγκέντρωση στην οποία θα αναπτυχθούν θέματα ζωτικής σημασίας που αφορούν την ομάδα μας, θα μπορούν να μετέχουν και φίλοι της Νίκης Βόλου που για διάφορους λόγους, δεν έχουν γίνει κάτοχοι καρτών διαρκείας, δηλαδή θα πραγματοποιηθεί μία ανοιχτή συγκέντρωση με τους φιλάθλους της Νίκη Βόλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι κάτοχοι καρτών διαρκείας που δεν έχουν αντικαταστήσει την κάρτα τους με την νέα, ονομαστική κάρτα, θα έχουν την δυνατότητα να την προμηθευτούν εκεί, από μέλη της Διοίκησης Ποδοσφαίρου της ομάδας μας».

Συνέντευξη Τύπου

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει σήμερα ο προπονητής Λεωνίδας Μπίλης ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής (18/9) με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στο Π. Μαγουλάς. Εκ μέρος των ποδοσφαιριστών το παρών θα δώσει ο Γιάννης Κορέτα. Η συνέντευξη Τύπου είναι προγραμματισμένη στη 1μ.μ., στα γραφεία της Νίκης Βόλου Αργοναυτών 15.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου