ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Αντάξιοι της ιστορίας»

αντάξιοι-της-ιστορίας-711788

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για την έναρξη της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με τη Νίκη Βόλου να αντιμετωπίζει αύριο στις 4.30μ.μ. τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο Π. Μαγουλάς. Οι κυανόλευκοι μετά το διπλό στη Φιλιππιάδα επί του Εθνικού θέλουν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο και γι’ αυτό μίλησαν χθες ο προπονητής Λεωνίδας Μπίλης και ο επιθετικός Γιάννης Κορέτα, σε συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά τοποθετήθηκε ο 48χρονος τεχνικός αναφέροντας:«Θεωρώ ότι με τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) προπόνηση και την αυριανή (σ.σ σημερινή) οι παίκτες της Νίκης Βόλου θα είναι έτοιμοι να κάνουν ένα ακόμη βήμα από τα 30 και τις 30 προσπάθειες που πρέπει να καταβάλλουμε τη φετινή χρονιά.

Είναι ένα βήμα σημαντικό, είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο οποίο όμως θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Επίσης αν δεν γίνει κάτι άλλο με τις φανέλες, θα εγκαινιάσουμε τη γαλάζια φανέλα και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί ποδοσφαιριστές και προπονητές να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας της ομάδας, όπως έχουμε δηλώσει κατά κόρον. Το πιο δύσκολο παιχνίδι είναι πάντα το επόμενο κατά την προσωπική μου άποψη».

Για το αν υπάρχει άγχος στην πρεμιέρα της Νίκης μπροστά στο κοινό της: «Την περασμένη Κυριακή είχαμε μια ανάλογη περίπτωση. Επρεπε να «σπάσουμε» το άγχος της πρεμιέρας και τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων. Τώρα είναι ένα άλλο κομμάτι, το οποίο δουλεύουμε από την αρχή της χρονιάς και ένα σημαντικό σημείο είναι ότι κάναμε προετοιμασία στο γήπεδό μας.

Οι παίκτες μου πλέον γνωρίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή το χώρο του Π. Μαγουλάς και είμαστε αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε. Δουλεύουμε στο ψυχολογικό κομμάτι, δηλαδή το να είμαστε έτσι ακριβώς όπως πρέπει τακτικά και ψυχολογικά και να πετυχαίνουμε το αποτέλεσμα απέναντι στις ομάδες που θα έρθουν στο «Μαγουλάς» με συγκεκριμένο τρόπο.

Δουλεύουμε τακτικά, γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα μειονεκτήματα του και να μην του επιτρέψουμε να δείξει τα πλεονεκτήματά του».

Για πιθανές αλλαγές στο βασικό σχήμα: «Αυτό είναι κάτι που θα δείτε την Κυριακή. Δεν μπορούμε να πούμε πριν τη «μάχη» τη στρατηγική την οποία θα ακολουθήσουμε. Είναι διαφορετικό παιχνίδι. Αυτές οι ομάδες έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, έχουν διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, θα είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς».

Για τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας: «Την ομάδα της Νεοκαισάρειας, καθώς και όλες τις ομάδες της Γ’ Εθνικής τις παρακολουθούμε. Βοηθά το γεγονός ότι έχω γνώση όλων των ποδοσφαιριστών που παίζουν στην Γ’ Εθνική και ιδιαίτερα αυτής της ομάδας. Από κει και πέρα ό, τι γίνεται για κάθε αγώνα, ισχύει και για τη Νεοκαισάρεια, δηλαδή δεν έχει γίνει κάτι διαφορετικό.

Ολες τις ομάδες, από τη Νεοκαισάρεια μέχρι την Ιστιαία ή τον Αστέρα Πετριτή, θα παρακολουθήσουμε και θα πληροφορηθούμε, ώστε να γνωρίζουμε τα κατά δύναμιν περισσότερα, γιατί είναι πολύ σημαντικό να έχεις τη γνώση του αντιπάλου. Θεωρώ ότι στο κομμάτι αυτό βαδίζουμε σωστά, αλλά όλα αυτά, το πόσο καλά τη γνωρίζουμε, φαίνονται όταν λήξει το παιχνίδι και όχι πριν».

Για το μήνυμα στον κόσμο της ομάδας:«Νομίζω ό, τι το μήνυμα το δώσαμε την προηγούμενη Κυριακή στις 7μ.μ. στη συνέντευξη Τύπου. Ο κόσμος έχει καταλάβει τι προσπαθεί να κάνει αυτή η ομάδα και το έχει δείξει με την παρουσία του, με την αγορά των διαρκείας, με τη συμπαράστασή του, με τις ανακοινώσεις των συνδέσμων.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα έχουμε τη συμπαράστασή τους. Αυτό που θέλω να πω εγώ και να κάνω μόνο μία έκκληση είναι να αποφύγουμε τα πρόστιμα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μην πέσει ούτε ένα καπνογόνο μέσα στο γήπεδο, ούτε ένα μπουκαλάκι.

Θα είναι σημαντικό της εξέλιξης αυτής της ομάδας, εάν όλη η χρονιά κυλήσει χωρίς πρόστιμα. Πλέον σήμερα είναι εποχές που ακόμα και το ένα ευρώ παίζει ρόλο. Ο πόλεμος δεν είναι μόνο αγωνιστικός αλλά και οικονομικός.

Οι πόλεμοι και η εκστρατεία του Μέγα Αλεξάνδρου βασίζονταν στη διαχείριση που υπήρχε από πίσω και πως θα συντηρήσεις ένα στρατό να έχει φαγητό και υποστήριξη για να μπορεί να πολεμάει.

Οταν έχουμε πρόστιμα αυτά τα λεφτά χάνονται από τους ποδοσφαιριστές, από τους εργαζόμενους, από τους προπονητές και την ενίσχυση της ομάδας. Θέλω οι οπαδοί της Νίκης Βόλου να είναι από το 1ο λεπτό ως το 96ο λεπτό πολύ εκδηλωτικοί αλλά πάνω απ’ όλα κόσμιοι και όποιος δει κάποιον ό,τι πάει να παρεκτραπεί να τον κρατήσει.

Οι φίλαθλοι μας πρέπει να το προσέξουν αυτό και είτε απέναντι σε διαιτητές είτε σε προπονητές να δείξουν τον τέλειο χαρακτήρα».

Κορέτα «Ακρως έτοιμοι»

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Γιάννης Κορέτα, με τον 24χρονο επιθετικό να τονίζει:

«Εχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή, αλλά έχουμε παίξει με τη Νεοκαισάρεια σε φιλικό προετοιμασίας και τη γνωρίζουμε. Δουλέψαμε πάνω σε αυτή, όλη την εβδομάδα. Δεν την υποτιμάμε, θα τη σεβαστούμε σε ένα εντός έδρας παιχνίδι, που θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, όπως νιώσαμε και στη Φιλιππιάδα. Είμαστε άκρως έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το παιχνίδι».

Για το πως νιώθει στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι: «Και στη Φιλιππιάδα ένιωσα σαν να παίζω εντός με τον κόσμο που είχαμε δίπλα μας. Την Κυριακή πιστεύω να έχουμε αρκετό κόσμο και πάλι κοντά μας για να βοηθήσει εμάς τα νέα παιδιά, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας, δίνοντας το 100%».

Μέσα ο Μαλακασιώτης

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Λεωνίδας Μπίλης, έκανε γνωστή την αποστολή για τον αυριανό αγώνα και αυτή απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές: Τζήμας, Ράπτης, Αλεξανδρής, Βουρδάκης, Δημολιός, Ζενούνι, Κόκκας, Κόλα, Κορέτα, Ματθαίου, Μαλακασιώτης, Μέτσε, Ναουμίδης, Νικλητσιώτης, Παπαγεωργίου, Παπαδήμας, Παρασκευαϊδης, Πετράκος, Τορεζάνι και Τσιουρέλης. Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Παπαδόπουλος και οι Σουάρες, Σφονδυλιάς, Τσιανάκας, Γκάμπας.

Οι τιμές των εισιτηρίων

Στα 10 ευρώ ορίστηκε η γενική είσοδος για το αυριανό παιχνίδι της Νίκης Βόλου με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ θα διατίθενται και εισιτήρια των 5 ευρώ για γυναίκες και παιδιά από 12 έως 18 ετών. Για τα παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος θα είναι ελεύθερη αρκεί να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους. Αναλυτικά:

Η Διοίκηση Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα της 2ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 16:30 (18/9) στο Π. Μαγουλάς.

  • Γενική είσοδος στα 10 ευρώ
  • Γυναίκες και παιδιά ηλικίας 12 έως 18 ετών, 5 ευρώ
  • Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη όμως η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους
  • Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου, λόγο των εργασιών που πραγματοποιούνται στο βοηθητικό γήπεδο του “Π. Μαγουλάς”.
  • Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου
  • Προπώληση εισιτηρίων από τις 10.30π.μ., έως και τις 2μ.μ. την Κυριακή (18/9), στα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης, στο γήπεδο Π. Μαγουλάς
  • Στο διάστημα αυτό οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να προμηθεύονται τις κάρτες τους
  • Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 2.45μ.μ.
  • Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 3μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου