ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με «αέρα» κορυφής στο Βελεστίνο

με-αέρα-κορυφής-στο-βελεστίνο-706437

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με αισιοδοξία και με «αέρα» κορυφής θα αγωνιστεί την Κυριακή η Νίκη στο Βελεστίνο απέναντι στον Ρήγα Φεραίο θέλοντας να κάνει το 3 στα 3 στην 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής δίνοντας έτσι συνέχεια στις επιτυχίες της Φιλιππιάδας και επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στη Νέα Ιωνία.

Μπορεί το κυριακάτικο ματς στο Βελεστίνο να έχει ιδιαιτερότητες αφού πρόκειται για το πρώτο Μαγνησιώτικο ντέρμπι και να είναι απέναντι στον Ρήγα που πέρσι δεν έχασε στα μεταξύ τους ματς, αλλά τώρα όλα είναι διαφορετικά και πιο αισιόδοξα με τη Νίκη να μην έχει δεχτεί γκολ ακόμα, σε αντίθεση με την ομάδα του Βελεστίνου που δεν έχει νίκη, ενώ επίσης δεν έχει σκοράρει…

Ακόμη πιο αισιόδοξος εμφανίστηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης που προπλήρωσε τους ποδοσφαιριστές και τόνισε πως είναι πεπεισμένος πως θα είναι οι τελικοί νικητές της αναμέτρησης στον αγώνα με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο.

Η Νίκη είναι άλλωστε θεωρητικά το φαβορί απέναντι στον Ρήγα αλλά αυτό θα πρέπει να το δείξει στα 90 λεπτά στο γήπεδο με τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη να έχει ετοιμάσει την ομάδα και καλείται να διαχειριστεί δύο απουσίες, αλλά όπως δήλωσε «όλη την εβδομάδα δουλεύουμε όχι μόνο με τους 11 που θα αποτελέσουν το βασικό σχήμα αλλά και με τους ποδοσφαιριστές που θα χρειαστεί ανά πάσα στιγμή να αντικαταστήσουν κάποιον συμπαίκτη τους. Είναι στη φιλοσοφία μου να δουλεύω πλήρως και με τα 25 παιδιά που αποτελούν το ρόστερ της Νίκης», αφήνοντας να εννοηθεί πως η ομάδα έχει τις λύσεις στις απουσίες των Παρασκευαΐδη και Τορεζάνι ακόμη και με εσωτερικές αλλαγές.

Ο πολύπειρος Γιώργος Παρασκευαΐδης, θα πρέπει να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, από την αποβολή του την περασμένη Κυριακή στο νικηφόρο ματς με τον Αχιλλέα όπου τραυματίσθηκε ο Φράνκο Τορεζάνι με τον Αργεντινό μέσο να χάνει το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής. Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του προκειμένου να προλάβει το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό στο «Π. Μαγουλάς» για την τέταρτη αγωνιστική…

Εξάλλου στα θετικά για τον Λεωνίδα Μπίλη συγκαταλέγεται το γεγονός ότι θα έχει διάθεσή του για πρώτη φορά τον Μάριο Παπαδόπουλο, που κουβαλούσε τιμωρία από πέρυσι.

Συνάντηση με τους Blue Angels

Συνάντηση μελών της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης και της διοίκησης του συνδέσμου «Blue Angels» πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των οργανωμένων οπαδών. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να προστατευτεί η ομάδα από άτομα που ηθελημένα ή μη θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα και άπαντες να συντελέσουν ώστε το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο να αποτελέσει μία γιορτή του ποδοσφαίρου.

Η σχετική ανακοίνωση: «Μια σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των «Blue Angels» μεταξύ της διοίκησης του συνδέσμου και μελών της Δ.Ε. του ποδοσφαίρου. Στην συνάντηση επιβεβαιώθηκε μεταξύ των δύο πλευρών η επιθυμία για ενεργή στήριξη της ομάδος μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, η προστασία της από άτομα που ηθελημένα η μη θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα με αρνητική επίπτωση για τον σύλλογο και γενικά η κόσμια συμπεριφορά τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και στον περιβάλλοντα χώρο.

Ειδικά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ρήγα Φεραίο πρέπει να αποτελέσει μια γιορτή του ποδοσφαίρου, μακριά από ακρότητες και από προκλήσεις! Περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη το αγωνιστικό μας τμήμα και είμαστε σίγουροι ότι όχι μόνο αυτή την Κυριακή αλλά και κάθε Κυριακή η ομάδα της καρδιάς μας θα είναι μόνιμα στην κορυφή της βαθμολογίας».

Οι φίλαθλοι της Νίκης είναι βέβαιο πως θα δώσουν βροντερό παρών στο Βελεστίνο στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ρήγα. Η σχετική ανακοίνωση των Blue Angels: «Ο σύνδεσμος οπαδών Blue Angels συνεχίζει για το επόμενο ματς. Ετσι για να δώσουμε ώθηση στην ομάδα για μια ακόμα νίκη, καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας να βρίσκονται την Κυριακή 25/9 και ώρα 14:30 στο Π. Μαγουλάς, για να μεταβούμε όλοι μαζί στο Βελεστίνο για το παιχνίδι με το Ρήγα, με μηχανοκίνητη πορεία. Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμό μας στην οδό 2ας Νοεμβρίου 94α».

Blue Club: Επόμενος

σταθμός το Βελεστίνο

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Blue Club και τα μέλη του θα δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες όπως κάνουν σε όλα τα εκτός και εντός παιχνίδια της Νίκης. Η σχετική ανακοίνωση: «O επόμενος σταθμός του φετινού ταξιδιού μας είναι το γειτονικό Βελεστίνο. Την Κυριακή, για ακόμη μια φορά, ξεκινάμε όλοι μαζί, να γράψουμε την ιστορία μας στους δρόμους και στις κερκίδες. Επίσης το Σάββατο 24/9 στις 9 το βράδυ, φορτίζουμε τις μπαταρίες, στο πάρτι που θα γίνει, με καλεσμένους όλα τα αδέρφια μας, στο χώρο του συνδέσμου.

Blue Club-Θύρα 3 «Π.Ντοκούζης» – Γιατί… Η Νικάρα είναι ζάλη – ΠΙΣΤΗ – ΤΙΜΗ – ΑΦΟΣΙΩΣΗ».

Πρόγραμμα των Ακαδημιών

Μπορεί να υπάρχει καθυστέρηση στα έργα των γηπέδων με την οριστική λύση να μετατίθεται για 10 περίπου ημέρες αλλά η Διοίκηση Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, ανακοίνωσε τους προπονητές στις υποδομές της, καθώς και το πρόγραμμα των τμημάτων της. Προπονητές των Ακαδημιών, είναι οι Παρισάκης Δημήτρης, Ακτσιαλής Γιάννης, Κοκκινάκης Κυριάκος, Κοντοβάς Χρήστος, Φασουράκης Γιάννης και Μπράτσος Δημήτρης. Το πρόγραμμα προπονήσεων των τμημάτων, έχει ως εξής:

*Τμήμα ηλικίας 2002 (Δημήτρης Παρισάκης): Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 20:00 – 21:00.

*Τμήμα ηλικίας 2003 (Γιάννης Ακτσιαλής): Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη 15:00 – 16:00 / Σάββατο 11:00 – 12:00.

*Τμήμα ηλικίας 2004 (Κυριάκος Κοκκινάκης): Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη 19:00 – 20:00 / Σάββατο 11:00 – 12:00.

*Τμήμα ηλικίας 2005 (Χρήστος Κοντοβάς): Τρίτη 16:00 – 17:00 / Τετάρτη – Παρασκευή 17:00 – 18:00.

*Τμήμα ηλικίας 2006 (Γιάννης Φασουράκης): Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 18:00 – 19:00 / Σάββατο 10:00 – 11:00.

*Τμήμα ηλικίας 2007 (Γιάννης Φασουράκης): Τρίτη 18:00 – 19:00 / Τετάρτη – Παρασκευή 19:00 – 20:00 / Σάββατο 10:00 – 11:00.

*Τμήμα ηλικίας 2008 / 2009 (Δημήτρης Μπράτσος): Τρίτη – Πέμπτη 17:00 – 18:00 / Σάββατο 12:00 – 13:00.

*Τμήμα ηλικίας 2010 / 2011 (Δημήτρης Μπράτσος): Τρίτη – Πέμπτη 16:00 – 17:00 / Σάββατο 12:00 – 13:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου