ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μεγάλη μάχη στο Βελεστίνο

μεγάλη-μάχη-στο-βελεστίνο-704800

Τα φώτα της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής στρέφονται αναμφίβολα στο Βελεστίνο, όπου σήμερα στις 4.30 μ.μ. δεσπόζει το πρώτο ντέρμπι της Μαγνησίας για τη φετινή περίοδο με τον πληγωμένο Ρήγα Φεραίο να φιλοξενεί τη Νίκη Βόλου.

Οι δύο ομάδες δεν είχαν συναντηθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν μέχρι και πέρυσι, όταν και σε δύο αγώνες, στο Π. Μαγουλάς αρχικά και στη συνέχεια στο Βελεστίνο, η ομάδα του Λάκη Μπακάλη κατάφερε να σταθεί όρθια απέναντι στη Νίκη Βόλου, με τις δύο αναμετρήσεις να ολοκληρώνονται χωρίς γκολ αλλά και χωρίς νικητή.

Πλέον οι δύο ιστορικοί σύλλογοι της Μαγνησίας συναντώνται και πάλι για το πρωτάθλημα, με το Ρήγα Φεραίο να μετρά μέχρι σήμερα δύο ήττες στα πρώτα δύο παιχνίδια του, από Καραϊσκάκη με 2-0 εντός και Διαγόρα Σεβαστής με 1-0 εκτός, ενώ από την άλλη η Νίκη Βόλου έχει δύο νίκες με 2-0 στην Φιλιππιάδα επί του Εθνικού και με 3-0 κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο Π. Μαγουλάς.

Σήμερα η 18άδα του Ρήγα

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα περιμένει σήμερα ο Ρήγας Φεραίος με τους Βελεστινιώτες να φιλοξενούν την πρωτοπόρο Νίκη στο πρώτο Μαγνησιώτικο ντέρμπι.

Η προετοιμασία της ομάδας του Λάκη Μπακάλη ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι αλλά ο έμπειρος τεχνικός δεν έκανε γνωστή την 18άδα, συμπεριλαμβάνοντας όλους τους ετοιμοπόλεμους στην αποστολή.

Σίγουρα εκτός θα βρίσκεται ο ανέτοιμος, Κέβιν Χυσά, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν έχει αγωνιστεί στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, ο στρατευμένος Κώστας Γουτούλης και ο Χρήστος Δημητρίου, που έχει υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο.

Αντίθετα παρών θα είναι ο νεαρός Βολιώτης επιθετικός Αντώνης Τζοβάρας, ο οποίο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, που τον κράτησαν εκτός από το παιχνίδι με το Διαγόρα Σεβαστής, με τον 22χρονο φορ να ακολουθεί θεραπεία μέσα στην εβδομάδα αλλά να γυμνάζεται κανονικά την περασμένη Παρασκευή.

Στους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές συγκαταλέγονται οι: Παπαγιάννης, Κεφαλάς, Τσουμπέκος, Σπαθής, Βουραζέρης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Μπόρας, Λάμπρου, Ράπτης, Μπομπότης, Χατζής, Αλεξίου, Γεωργατζής, Κυπτίου, Στ. Μπακάλης, Καναβός, Γκίκας, Σέττος, Ζαχαράκης, Τζοβάρας, Τσελεπής.

Μετά το σημερινό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου ο Ρήγας Φεραίος θα ταξιδέψει στη Φιλιππιάδα στην 4η αγωνιστική για να ακολουθήσουν δύο εντός έδρας παιχνίδια,

αρχικά με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και στην 6η αγωνιστική με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Χωρίς δύο η Νίκη Βόλου

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής, ο προπονητής Λεωνίδας Μπίλης ανακοίνωσε την αποστολή της Νίκης Βόλου για το σημερινό παιχνίδι, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται ο τιμωρημένος Παρασκευαΐδης και ο τραυματίας Τορεζάνι, όπως και οι νεαροί Σουάρες, Σφονδυλιάς, Τσιανάκας και Γκάμπας. Αντίθετα ο Παπαδόπουλος έχει εκτίσει την ποινή των 2 αγωνιστικών που κουβαλούσε από πέρυσι και θα βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Στη 19άδα βρίσκονται οι: Τζήμας, Ράπτης, Αλεξανδρής, Βουρδάκης, Δημολιός, Ζενούνι, Κόκκας, Κόλα, Κορέτα, Ματθαίου, Μαλακασιώτης, Μέτσε, Ναουμίδης, Νικλητσιώτης, Παπαγεωργίου, Παπαδήμας, Παπαδόπουλος, Πετράκος, Τσιουρέλης.

Στα 10 ευρώ η είσοδος

Το εισιτήριο της αναμέτρησης με τη Νίκη θα είναι στα 10 ευρώ όπως ορίζεται από την ΕΠΟ, ενώ το Δ.Σ. του ΑΣ Ρήγας Φεραίος εξέδωσε ανακοίνωση – ευχαριστήριο για την αδειοδότηση του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου. Συγκεκριμένα με ενέργειες της σημερινής Δημοτικής Αρχής για πρώτη φορά το Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου αποκτά άδεια λειτουργίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του και η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το Δ.Σ. του ΑΣ Ρήγας Φεραίος ευχαριστεί δημόσια τον Δήμαρχο του Δήμου Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρη Νασίκα καθώς και τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Παλληκάρη για όλες τις ενέργειες που πραγματοποίησαν ώστε να δοθεί η άδεια αυτή».

Σφυρίζει ο Συμεωνίδης

Τον αγώνα ανάμεσα στο Ρήγα Φεραίο και τη Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Βελεστίνου σήμερα Κυριακή 25/09 στις 4.30 μ.μ., θα διευθύνει ο κ. Παναγιώτης Συμεωνίδης με βοηθούς τους κ.κ. Κωνσταντίνο Βρούζο και Ιωάννη Μηνούδη όλοι από την ΕΠΣ Πιερίας. Ο Παναγιώτης Συμεωνίδης είναι έμπειρος διαιτητής και έχει σφυρίξει τη Νίκη Βόλου σε Β’ και Γ’ Εθνική και συγκεκριμένα στις εξής αναμετρήσεις:

26/9/10 (Γ) Μ. Αλέξανδρος – Νίκη 0-1

(43’ Ντάνιτσιτς)

20/3/11 (Γ) Νίκη – Ναυπακτιακός 1-0

(7’ Μπουσινάκης)

27/1/14 (Β) Απόλλων Καλ. – Νίκη 1-3

(1’ Πόποβιτς – 4’ Ανιέτε, 41’ Ακασού, 61’ Τζιώρας)

Blue Club: Επόμενος σταθμός το Βελεστίνο

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Blue Club και τα μέλη του θα δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες όπως κάνουν σε όλα τα εκτός και εντός παιχνίδια της Νίκης. Η σχετική ανακοίνωση: «O επόμενος σταθμός του φετινού ταξιδιού μας είναι το γειτονικό Βελεστίνο. Την Κυριακή, για ακόμη μια φορά, ξεκινάμε όλοι μαζί, να γράψουμε την ιστορία μας στους δρόμους και στις κερκίδες».

Στον Ξιφία οι παλαίμαχοι

Γεύμα στους παλαίμαχους της Νίκης θα παραθέσει η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης, ευχαριστώντας για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28/09 και ώρα 8 μ.μ. στο Μεζεδοπωλείο – Ουζερί – Τσιπουράδικο «Ξιφίας» (Σαββόπουλος Νικόλαος Β.) οδός Καισαρείας 15, Νέα Ιωνία Βόλου.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σήμερα (4.30 μ.μ.)

Μαύροι Αετοί – Ιστιαία (3.30 μ.μ.)

Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Στεφανής (Καρδίτσας), Κανιούρας (Καρδίτσας)

Απόλλων Λάρισας – Αμβρακία Κωστακιών

Τεβεκέλης, Φράγιος, Ανδρέου (Μακεδονίας)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Εθνικός Φιλιππιάδας

Μπαϊραμίδης, Τζιαμπάσης, Τζιουβάρας (Κοζάνης)

Πιερικός – Πύδνα Κίτρους

Σιδηρόπουλος, Δέλλιος, Ταγκαλίδης (Πέλλας)

Ρήγας Φεραίος – Νίκη Βόλου

Συμεωνίδης, Βρούζος, Μηνούδης (Πιερίας)

Ολυμπιακός Βόλου – Τηλυκράτης

Χιώτης, Τζάνης, Κωτούλας (Τρικάλων)

Θεσπρωτός – Διαγόρας Σεβαστής

Κουτσιαύτης (Αρτας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Σαρλής (Αρτας)

Α.Ε. Καραϊσκάκης – Αστέρας Πετριτή

Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής), Παπαλαζάρου (Ηπείρου), Κοττορός (Ηπείρου)

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Ν-Ι-Η Γκολ Β.

1. Νίκη Βόλου 2-0-0 5-0 6

2. Πύδνα Κίτρους 2-0-0 5-1 6

3. Ολυμπιακός Βόλου 2-0-0 5-2 6

4. Καραϊσκάκης 2-0-0 3-0 6

5. Διαγόρας Σεβαστής 2-0-0 2-0 6

6. Πιερικός 1-1-0 3-0 4

7. Τηλυκράτης Λευκάδας 1-1-0 1-0 4

8. Απόλλων Λάρισας 1-0-1 4-4 3

9. Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 0-2-0 1-1 2

10. Θεσπρωτός 0-1-1 1-2 1

11. Αστέρας Πετρίτη 0-1-1 1-3 1

12. Εθνικός Φιλιππιάδας 0-0-2 2-5 0

13. Ρήγας Φεραίος 0-0-2 0-3 0

14. Ενωση Απολλώνιου/Ιστιαίας 0-0-2 1-5 0

15. Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-0-2 0-4 0

16. Αμβρακία Κωστακιών 0-0-2 0-4 0

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου