ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μπακάλης: «Εύχομαι στη Νίκη να βγει πρωταθλήτρια»

μπακάλης-εύχομαι-στη-νίκη-να-βγει-πρω-703839

Για τη συνέχεια: «Δεν αλλάζει τίποτα, το πρωτάθλημα είναι «μαραθώνιος». Θα κάνουμε «σούμα» την 30η αγωνιστική. Συνεχίζουμε με υπομονή, ταπεινότητα και πάρα πολλή δουλειά. Πρέπει να καταλάβουμε πως καμία ομάδα, σε κανένα πρωτάθλημα δεν είναι δυνατόν να μην ηττηθεί, καθ’ όλη τη διάρκεια ενός πρωταθλήματος».

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την εμφάνιση, κυρίως για το γεγονός ότι έρχονται από δύο άσχημα αποτελέσματα και κατάφεραν να διαχειριστούν ένα τόσο δύσκολο ματς, με τον κατάλληλο τρόπο. Δείξαμε πάθος και θέληση, απέναντι σε μία ομάδα που είχε δύο νίκες, μέχρι να έρθει εδώ και έδειχνε η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα. Μετά την αποβολή, η Νίκη μπήκε καλύτερα από εμάς στο δεύτερο μέρος, δεν κάναμε αυτό που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Ευτυχώς, ήρθε το δεύτερο γκολ, κάναμε σωστή διαχείριση στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω πως κερδίσαμε δίκαια. Εύχομαι στη Νίκη τα καλύτερα και να βγει πρωταθλήτρια, αν το πιστέψει».

Για τη βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του: «Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, αλλά πιστεύω πως αν βελτιωθούμε κι άλλο θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Η ομάδα, σε σχέση με τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις, ήταν πιο συγκεντρωμένη και πιο υπεύθυνη, πάνω σε αυτό που έκανε. Είχαμε, βέβαια, δυο καλά ημίχρονα στα ματς τα προηγούμενα, αλλά δεν πήραμε κάτι».

Χωρίς να αναλάβει ευθύνες ο Μπίλης

Μπορεί η Νίκη Βόλου να πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της στο γήπεδο του Βελεστίνου, ωστόσο ο τεχνικός των κυανόλευκων, Λεωνίδας Μπίλης, δεν έδειξε να αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη για την κακή εικόνα της ομάδας του, ρίχνοντας το φταίξιμο στην απειρία των ποδοσφαιριστών του και όχι σε πιθανά δικά του λάθη.

Ο Μακεδόνας τεχνικός στις δηλώσεις του στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου σχολίασε αρχικά:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στο Ρήγα για τη νίκη του. Δε μπορέσαμε να διαχειριστούμε, με τον τρόπο που θέλαμε, τις δύο νίκες μας πριν από αυτό το παιχνίδι. Τα γκολ προήλθαν από προσωπικά μας λάθη, δεν είχαμε την εμπειρία να αποφύγουμε την κόκκινη κάρτα. Δεν έχουμε παράπονο κι είμαστε ικανοποιημένοι από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ξέρουμε τι κάνουμε και ποιος είναι ο σκοπός μας, ο στόχος μας. Στο επόμενο παιχνίδι, ελπίζουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, η ομάδα μας, όπως όλες, θα έχανε κάποια στιγμή».

Για τις επιλογές ανέτοιμων ποδοσφαιριστών στο αρχικό σχήμα: «Οι αλλαγές ήταν αναγκαστικές, τα παιδιά αυτά, σύμφωνα με τη γνώμη μου, ταίριαζαν σε αυτό το παιχνίδι. Δεν είχαμε συνολικά καλή απόδοση, δεν είχαμε ρυθμό, μην μένετε στην απόδοση ορισμένων ποδοσφαιριστών. Είναι ανθρώπινα τα λάθη και συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Για την αποβολή του Παπαγεωργίου: «Θα μπορούσε να αποφύγει την κόκκινη ο διαιτητής, θα μπορούσε να την αποφύγει και ο Παπαγεωργίου. Οφείλεται κυρίως στην απειρία του ποδοσφαιριστή. Δε θα μπορούσα να χαλάσω μία αλλαγή μου στην πρώτη κίτρινη του νεαρού, στα πρώτα λεπτά. Δεν το διαχειρίστηκε σωστά, είναι μία από τις κακές στιγμές που μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής στην ηλικία του. Ο Παπαγεωργίου ήταν άριστος στα δυο προηγούμενα παιχνίδια, σε αυτήν την ηλικία επιτρέπονται τα λάθη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου