ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστροφή στις νίκες

επιστροφή-στις-νίκες-7009

Θέλει σήμερα η Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό με την ΑΕΛ Καλλονή στις 3μ.μ.

Την επιστροφή στις νίκες θέλει σήμερα η Νίκη Βόλου η οποία στις 3μ.μ. φιλοξενεί την ομάδα της Καλλονής στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Football League.

Επτά αγώνες δίχως νίκη μετρούν οι κυανόλευκοι και πλέον η επιστροφή στις νίκες αποτελεί επιτακτική ανάγκη προκειμένου να μην χαθεί άλλο πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια για άνοδο.

Σήμερα η Νίκη καλείται να πάρει τους τρεις βαθμούς προκειμένου να ανέβει βαθμολογικά και να πλησιάσει και πάλι τις πρώτες τρεις θέσεις της βαθμολογίας που οδηγούν στην απ’ ευθείας άνοδο στη Super League.

Οι κυανόλευκοι μετρούν πλέον 8 αγωνιστικές δίχως νίκη αν συμπεριληφθεί και το ρεπό που είχαν και θέλουν να δώσουν τέλος στο αρνητικό σερί φιλοξενώντας την ομάδα της Μυτιλήνης η οποία βρίσκεται στο +1 από το βολιώτικο συγκρότημα έχοντας 38 βαθμούς έναντι 37 της Νίκης.

Στους 38 βαθμούς βρίσκεται επίσης και ο Πανσερραϊκός ο οποίος σήμερα φιλοξενεί την Αναγέννηση Γιαννιτσών ενώ μαζί με τη Νίκη από 37 βαθμούς έχουν ο Ολυμπιακός Βόλου που σήμερα παίζει στην Καλλιθέα αλλά και ο Παναιτωλικός που στις 6.30μ.μ. παίζει στην Λάρισα.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώθηκε χθες με ένα χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού όπου το παρών δεν έδωσε ο Αλαν Λαλίν μιας και ο επιθετικός από την Ονδούρα ακολουθεί αποθεραπεία και θα λείψει για τις επόμενες περίπου 15 μέρες από τις υποχρεώσεις της Νίκης.

Αντίθετα παρών ήταν ο Μπόζινταρ Τάντιτς που προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς την Παρασκευή δίχως να έχει ενοχλήσεις όμως το πιο πιθανό είναι να βρεθεί σήμερα στον πάγκο.

Η 18μελής αποστολή της Νίκης που ανακοίνωσε ο Γιώργος Χατζάρας αποσύρθηκε στη συνέχεια στο ξενοδοχείο «Πορταριά».

Οσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα στο σημερινό παιχνίδι, δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο όπου η Νίκη αναδείχθηκε ισόπαλη για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βούρας και στην άμυνα οι Ψιάνος και Κοντοδήμος θα καλύπτουν δεξιά και αριστερά την ώρα που Βέρτζος και Καρατζάς θα είναι οι δύο στόπερ. Στη μεσαία γραμμή Χατζής και Ριζογιάννης θα αγωνίζονται ως αμυντικά χαφ και στις πλευρές από τα δεξιά θα κινείται ο Κυριάκος με τον Παππά στα αριστερά ενώ ο Πουρτουλίδης θα έχει ρόλο οργανωτή αγωνιζόμενος πίσω από τον Φλίγκο που θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Διαθέσιμοι είναι ακόμη οι:

Καρακούτσης, Σαμαράς, Παπαδόπουλος, Τζιώρας, Ουέλινγκτον, Τάντιτς και Σκούφαλης.

Η Καλλονή Περίπου 1,5 χρόνο αγνοεί την σημασία του «διπλού» ο προπονητής της ΑΕΛ Καλλονή Μπάμπης Τεννές. Συγκεκριμένα ο τεχνικός της ομάδας από την Μυτιλήνη από την μέρα που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας μετά την αποχώρηση του Τίμου Καβακά εκτός έδρας έχει τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες ενώ για τελευταία φορά πήρε διπλό όταν βρίσκονταν στον πάγκο του Παναιτωλικού και με 3-2 επιβλήθηκε της Κέρκυρας στις 17 Σεπτεμβρίου του 2011.

Συνολικά η ομάδα της Λέσβου μακριά από το νησί μετρά 11 βαθμούς σε 11 ματς όμως στα τελευταία έξι παιχνίδια παραμένει αήττητη έχοντας τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες εντός και εκτός.

Για το παιχνίδι με τη Νίκη στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας επιστρέφουν από τιμωρία οι Σερφά και Κριπιντίρης ενώ την 19μελη αποστολή αποτελούν οι:

Μάππας, Σιδεράκης, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Κώτσιος, Αναστασιάδης, Ντιμπαλά, Κάντζι, Μανούσος, Σερφά, Χωριανόπουλος, Γάλας, Λαμπρόπουλος, Γκόβας, Βλαστέλλης, Μανουσάκης, Μάρα, Σιλιγαρδάκης, Κριπιντίρης.

Εκτός έμειναν οι: Νάτσο Νέιρα, Βαλιό, Τόνι Γκονζάλες, Καζάκης, Ντάμπο και Γιόνδης.

Ο διαιτητής Διαιτητής της αναμέτρησης με την ΑΕΛ Καλλονή ορίστηκε από την ΕΠΟ ο κ. Παπαγεωργίου Νικόλαος με βοηθούς τους κ.κ. Γιαννουγλίδη και Δόση (Αθηνών) ενώ τέταρτος θα είναι ο κ. Τίκας του Συνδέσμου διαιτητών Ευρυτανίας.

Ήττα οι Νέοι

Την ήττα με 5-0 γνώρισε η ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου η οποία αγωνίστηκε χθες στην Καβάλα.

Η αναμέτρηση συγκαταλέγονταν στην 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Football League Νέων και διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκερού Καβάλας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου