ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επίσημο αντίο σε Τζιώρα παραμένει απών ο Δωματάς

επίσημο-αντίο-σε-τζιώρα-παραμένει-απώ-674218

Τον αντικαταστάτη του Χρήστου Τζιώρα ψάχνει πλέον η Νίκη Βόλου, με τον 30χρονο επιθετικό να μη συναινεί εν τέλει να συνεχίσει στα κυανόλευκα, αφού παρά το ραντεβού της περασμένης Παρασκευής οι συναντήσεις απέβησαν άκαρπες.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με μια λιτή ανακοίνωση η Νίκη αποχαιρέτησε χθες και επίσημα έναν από τους παίκτες σύμβολο στην πρόσφατη ιστορία της, με τον Τζιώρα να μην μεταπείθεται και να θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και εν προκειμένω στον Καραϊσκάκη Αρτας, με τον οποίο ξεκίνησε ήδη προπονήσεις.

Η δεύτερη θητεία Τζιώρα στα κυανόλευκα, έληξε άδοξα με τον ποδοσφαιριστή να αφήνει ένα σημαντικό κενό στην επίθεση της ομάδας, η οποία πλέον καλείται να βρει τη λύση ενός φορ περιοχής, που με τα δικά του τέρματα αλλά και τη γενικότερη παρουσία του θα μπορέσει να μετριάσει ή και να γλυκάνει την αίσθηση που αφήνει η φυγή Τζιώρα στους φίλους της ομάδας.

Στη λύση συνεργασίας με τον Χρήστο Τζιώρα η Νίκη Βόλου αναφέρει: «Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου σεβόμενη την επιθυμία του ποδοσφαιριστή Χρήστου Τζιώρα να αποχωρήσει από την ομάδα και αναγνωρίζοντας την προσφορά του στον Σύλλογο, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας μαζί του. Ευχόμαστε στον Χρήστο Τζιώρα να έχει πάντα επιτυχίες στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Ο Τζιώρας παρά το γεγονός πως φέτος σημείωσε έξι τέρματα σε εννέα παιχνίδια και σε συνολικά 409 λεπτά συμμετοχής δεν έδειχνε να αποτελεί πρώτη επιλογή των προπονητών του για την κορυφή της επίθεσης, σκοράροντας για τελευταία φορά στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη, όπως έκανε και στα δύο προηγούμενα πρωταθλήματος, με τον ΑΣ Μετέωρα αλλά και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, παιχνίδια στα οποία οδήγησε τους κυανόλευκους ο Ντόστανιτς.

Οι συμμετοχές Τζιώρα

στο πρωτάθλημα

Μετέωρα-Νίκη (0-2)

61’ λεπτά – 1 γκολ

Νίκη-Οικονόμος (4-0)

26’ λεπτά – 1 γκολ

ΓΣ Αλμυρού – Νίκη (1-2)

45’ λεπτά – χωρίς γκολ

Νίκη – Αχιλλέας (1-0)

24’ λεπτά – χωρίς γκολ

Νίκη – Φωκικός (5-0)

56’ λεπτά – 2 γκολ

Αναγέννηση – Νίκη (1-6)

55’ λεπτά – 1 γκολ

Νίκη – Ολυμπιακός (0-0)

58’ λεπτά – χωρίς γκολ

Αστέρας – Νίκη (0-1)

60’ λεπτά – 1 γκολ

Νίκη – Απόλλων (1-0)

24’ λεπτά – χωρίς γκολ

Με την μεταγραφική αγορά να ανοίγει και επίσημα από αύριο 1 Ιανουαρίου, οι κυανόλευκοι έχουν τον χρόνο και την πολυτέλεια να ψάξουν για λύσεις εντός ή εκτός συνόρων, καλύπτοντας παράλληλα και άλλα κενά, μετά τις αποχωρήσεις Κυριαλάνη, Λάιου, Μακενγκό.

Απών και πάλι ο Δωματάς

Για τρίτη μέρα απών από προπόνηση της Νίκης Βόλου ήταν χθες ο Γιάννης Δωματάς, με τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό να έχει ζητήσει άδεια για διήμερη καθυστέρηση της επιστροφής του, ωστόσο χθες δεν έδωσε το παρών. Ο Δωματάς που άρχισε να… ανεβαίνει αγωνιστικά τον τελευταίο καιρό δεν δείχνει να επιθυμεί να επιστρέψει στα κυανόλευκα, και το μόνο βέβαιο είναι πως τον περιμένει ο εσωτερικός κανονισμός και οι όποιες συνέπειες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου