ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με έναν σκοπό η Νίκη Βόλου

με-έναν-σκοπό-η-νίκη-βόλου-638949

Με αποκλειστικό σκοπό να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς η Νίκη Βόλου ταξίδεψε από χθες στη Σπάρτη, όπου σήμερα στις 15:00 θα τεθεί αντιμέτωπη του Αστέρα Βλαχιώτη στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Football League.

Με δύο ήττες στην… πλάτη της και μάλιστα εντός έδρας, η Νίκη Βόλου έχει μέχρι σήμερα μόλις έναν βαθμό, από το εκτός έδρας παιχνίδι στη Ρόδο, βρισκόμενη στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, από την οποία και καλείται να ξεκολλήσει, κατακτώντας σήμερα τους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη απογοήτευσε την περασμένη Κυριακή εκ νέου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, χάνοντας μετά το Αιγάλεω και από τον Ιάλυσο, και η κατάκτηση της νίκης είναι επιτακτική σήμερα και το τρίποντο μονόδρομος.

Περιθώρια για οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δεν υπάρχουν και για το σημερινό παιχνίδι υπολογίζονται 20 ποδοσφαιριστές, στους οποίους βρίσκεται εκ νέου ο Πολίμος, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, αντίθετα με τον Τζοβάρα, που μετά το ντεμπούτο του με τον Ιάλυσο, δεν υπολογίζεται σήμερα. Επίσης εκτός έμειναν ο Αργεντίνος Ματτέα, ο Πετράκης, ο Παπαδόπουλος, όπως και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Καλουτσικίδης και Κωστίκος.

Την 20μελή αποστολή που βρίσκεται από χθες στη Λακωνία, απαρτίζουν οι: Περιστερίδης, Καραγκιόζης, Τσιμπούκας, Αργύρης, Μπαλάφας, Πέτσης, Πολίμος, Αλιατίδης, Θεοδωρόπουλος, Μπιτσάκος, Τσιώλης, Μπόσιο, Μέτσε, Σαλαμούρας, Γκαρσία, Κρουθ, Ντομίνγκεθ, Ροχάνο, Γκονζάλες και Ζιάκας.

«Υπεύθυνοι είμαστε εμείς»

Δηλώσεις ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη, πραγματοποίησαν τόσο ο αναλυτής της Νίκης Βόλου και μέλος του τεχνικού τιμ, Κωνσταντίνος Σταμέλος, όσο και ο ποδοσφαιριστής, Άγγελος Αργύρης. Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Σταμέλος: «Αυτό που έχουμε πει μεταξύ μας είναι πως γνωρίζουμε ότι οι μόνοι υπεύθυνοι για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, είμαστε εμείς. Επομένως, εφόσον αποδεχόμαστε ότι είμαστε εμείς αυτοί που φταίμε, πρέπει ξανά εμείς να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι, η προετοιμασία έχει κυλήσει ομαλά, χωρίς προβλήματα. Είμαστε αποφασισμένοι, μοναδικός στόχος μας είναι η νίκη.

Αυτά που χρήζουν διόρθωσης έχουν εντοπιστεί από το τεχνικό τιμ. Καλό είναι να μην αναφερθούν, αλλά πιστεύω πως η εικόνα της ομάδα θα είναι αυτή που πρέπει και θα επιστρέψουμε, στη βάση μας, με το διπλό».

Από τη μεριά του, ο Άγγελος Αργύρης ανέφερε τα εξής: «Δεδομένα, τα τρία πρώτα αποτελέσματα δεν ήταν και τα επιθυμητά. Έχουμε αναλάβει τις ευθύνες μας, έχουμε καταλάβει τα λάθη μας. Μέχρι στιγμής, έχουμε δεχτεί τέσσερα γκολ, τα οποία έχουν προέλθει από τέσσερα ατομικά λάθη. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, πάμε μόνο για τη νίκη.

Καθίσαμε και σκεφτήκαμε αρκετά, έχουμε αναλογιστεί την κατάσταση. Την εβδομάδα που πέρασε, δουλέψαμε πολύ σοβαρά, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι κι απόλυτα αισιόδοξοι για την έκβαση του σημερινού παιχνιδιού. Δεν έχουμε τίποτα άλλο στο μυαλό μας, πέρα από τους τρεις βαθμούς».

Σφυρίζει ο Κατόπης

«Αρχων» της σημερινής αναμέτρησης στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο διαιτητής Λευτέρης Κατόπης από την ΕΠΣ Σάμου. Πρώτος βοηθός θα είναι ο Νίκος Τριαντάφυλλος από την Ένωση Κορινθίας και δεύτερος ο Γιώργος Φραγκιαδάκης από το Λασίθι. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ηλίας Κόκκορης από την Ένωση Αρκαδίας.

Ο 32χρονος διαιτητής από τη Σάμο είχε σφυρίξει τον περσινό αγώνα της Νίκης στην Καβάλα με την τοπική ομάδα, όπου οι Βολιώτες επιβλήθηκαν με σκορ 1-0, στην τελευταία αναμέτρηση πριν τη διακοπή του περσινού πρωταθλήματος, ενώ φέτος έχει διευθύνει τα ματς Εργοτέλης – Καραϊσκάκης, και Λεβαδειακός – Διαγόρας Ρόδου, για τη Super League 2.

Το σημερινό πρόγραμμα

(4η αγωνιστική-Νότιος Ομιλος)

12:45 Επισκοπή – Καλλιθέα

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Δασκαλάκης Α. (Ηρακλείου)-Πλάκας (Δυτ. Αττικής)

4ος διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)

Παρατηρητής: Κουρκούνας (Λασιθίου)

15:00 Αιγάλεω-Ασπρόπυργος

Διαιτητής: Ψυχούλας (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας)-Κόττορος (Δωδεκανήσου)

4ος διαιτητής: Λεμπέσης (Πειραιά)

Παρατηρητής: Παπουτσέλης (Λέσβου)

15:00 Ρόδος-Καλαμάτα

Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)

Βοηθοί: Χρηστάκος (Πειραιά)-Οικονόμου Κ. (Δυτ. Αττικής)

4ος διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Παρατηρητής: Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου)

15:00 Ιάλυσος-Σαντορίνη

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Σταύρογλου-Δέτση (Αθηνών)

4ος διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)

Παρατηρητής: Κατσιδώνης (Δωδεκανήσου)

15:00 Αστέρας Βλαχιώτη-Νίκη Βόλου

Διαιτητής: Κατόπης (Σάμου)

Βοηθοί: Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)-Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)

4ος διαιτητής: Κόκορης (Αρκαδίας)

Παρατηρητής: Μπερσής (Αρκαδίας)

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Β. Ν-Ι-Η Γκολ

  1. Ιάλυσος 7 2-1-0 4-1
  2. Καλαμάτα 7 2-1-0 3-0
  3. Καλλιθέα 5 1-2-0 5-2
  4. Σαντορίνη 5 1-2-0 2-1
  5. Επισκοπή 4 1-1-1 1-1
  6. Αστέρας Βλαχιώτη 4 1-1-1 1-1
  7. Ρόδος 3 0-3-0 1-1
  8. Αιγάλεω 3 1-0-2 2-4
  9. Νίκη Βόλου 1 0-1-2 2-4
  10. Ασπρόπυργος 0 0-0-3 0-3

Τετάρτη με Σαντορίνη στο Πανθεσσαλικό

Οι κυανόλευκοι μετά το παιχνίδι στη Σπάρτη, με τον Αστέρα Βλαχιώτη θα παίξουν την 5η αγωνιστική την Τετάρτη (14/4) απέναντι στη Σαντορίνη και θα ακολουθήσει το παιχνίδι στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα με την Καλαμάτα, απ’ όπου πέρσι έφυγε με «διπλό» (0-2) με δυο γκολ του Ροχάνο. Όπως έγινε γνωστό το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας, να την παρακολουθήσουν μέσω της ΕΡΤ3 το Σάββατο 17 Απριλίου στις 12:00.

Στη συνέχεια και στην 7η αγωνιστική (25/4) η Νίκη θα παίξει δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς στον Ασπρόπυργο, που πέρσι τον κέρδισε 3-0 στη Νεάπολη και δεν πρόλαβε να παίξει το δεύτερο ματς. Αγωνιστικά ο μήνας θα κλείσει με την 8η αγωνιστική (Τετάρτη 28/4) που η Βολιώτικη αμάδα θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό την Καλλιθέα την οποία αντιμετώπισε τελευταία φορά το 2013.

«Εκστρατεία» αγάπης

Φιλανθρωπική δράση αναλαμβάνει για πολλοστή φορά η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου, αναδεικνύοντας το ευαίσθητο κοινωνικό της πρόσωπο σε συνανθρώπους και οικογένειες που έχουν άμεση ανάγκη να καλύψουν τις καθημερινές βασικές τους ανάγκες. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πάσχα των Ελλήνων – Πάσχα της αγάπης.

Η μεγάλη γιορτή του Πάσχα πλησιάζει, μαζί της το μήνυμα της Ανάστασης. Ο Ομιλος Φιλάθλων ΝΙΚΗΣ στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος (εξάλλου η προσφυγική καταγωγή μας το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές), η φιλανθρωπία, η γενναιοδωρία και αλληλεγγύη γνώρισμα από όλους.

Καλούμε όλους εσάς να βοηθήσουμε εκείνους που κινδυνεύουν με κοινωνικό αφανισμό, συλλέγοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας για να δοθούν σε συνανθρώπους και οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη για τις άγιες ημέρες του Πάσχα. Η συγκέντρωση θα γίνεται καθημερινά από 09:00 έως 18:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 6976206981, Κοτρώτσιος Δημήτριος.

Υ.Γ. Η συγκέντρωση θα διαρκέσει μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη 27/4».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου