ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μέρα αποφάσεων η σημερινή για το… αύριο της Νίκης Βόλου

μέρα-αποφάσεων-η-σημερινή-για-το-αύρι-600148

Μέρα σημαντικότατων αποφάσεων είναι η σημερινή για το ποδοσφαιρικό μέλλον της Νίκης Βόλου, με την προσοχή των φίλων της να στρέφεται στην έκτακτη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας στις 5 μ.μ., όπου και θα συζητηθεί αλλά και θα ψηφιστεί η πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου Σάκη Τζήμα.

Η προγραμματισμένη Γ.Σ. αναβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη, λόγω τεχνικών προβλημάτων, που προέκυψαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας εξαιτίας του καιρού, και έτσι αυτή προγραμματίστηκε για σήμερα, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου. Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή θα έχουν μόνο τα μέλη, που ήταν οικονομικά τακτοποιημένα μέχρι τις 31-12-2016, ενώ την πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, κ. Τζήμα, υπογράφουν 50 οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου.

Εν ολίγοις, θα κριθεί η παραμονή ή όχι του κ. Τζήμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά μέχρι σήμερα δεν δείχνει να υπάρχει κάποια άλλη αξιόπιστη λύση για την επόμενη μέρα στη μετά Τζήμα εποχή, εφόσον υπερψηφιστεί η πρόταση μομφής με το 50+1% των συμμετεχόντων.

Μάλιστα, για το λόγο αυτό δεν λείπουν κι εκείνοι που προωθούν μία όσο το δυνατόν πιο επωφελή για όλους διευθέτηση, με αναζήτηση λύσεων και αποφάσεων που θα εκτονώσουν το κλίμα αντιδικίας. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να υπάρχουν και αμοιβαίες υποχωρήσεις, με σκοπό να κυλήσει ομαλά η σεζόν και να αποτιμηθεί η χρονιά μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Άλλωστε, κανείς δεν έχει δηλώσει επίσημα ότι εγγυάται την επόμενη ημέρα εφόσον αποπεμφθεί ο κ. Τζήμας από την από την Δ.Ε.

Την ίδια ώρα ο κ. Τζήμας δηλώνει πως η σημερινή ημέρα θα βρει την κυανόλευκη οικογένεια αγαπημένη και αγκαλιασμένη, τονίζοντας πως στην έκτακτη Γ.Σ. θα γίνει μόνο μία συζήτηση, καθώς η πρόταση μομφής είναι εκτός νομικού πλαισίου.

Στην ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρεται: «Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για Τετάρτη, έκτακτη Γενική Συνέλευση του Γ.Σ.Β. Η ΝΙΚΗ. Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου Η ΝΙΚΗ μετά από επικοινωνία υπευθύνων του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας, για τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν λόγων των καιρικών φαινομένων, αποφάσισε την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης για σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 στις 5 το απόγευμα και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 6 το απόγευμα».

Επιστρέφουν στις προπονήσεις

Στο μεταξύ, από σήμερα Δευτέρα παίκτες και τεχνικό τιμ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Με τις αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής να αναβάλλονται, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και πάλι από την ερχόμενη Κυριακή, στην οποία η Νίκη Βόλου και οι υπόλοιπες ομάδες θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα, η Νίκη θα ταξιδέψει μέχρι την Κατερίνη, όπου και θα φιλοξενηθεί από το Διαγόρα Σεβαστής.

Η ΕΠΟ αποφάσισε την εκ νέου αναβολή της χθεσινής αγωνιστικής, και την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος από την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, με τη Νίκη Βόλου να αγωνίζεται εκτός έδρας με το Διαγόρα Σεβαστής, ενώ η 15η αγωνιστική, με αντίπαλο τον Απόλλωνα στη Λάρισα, ορίστηκε για την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου. Η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ξεκίνησε μετ’ εμποδίων, αφού λόγω του χιονιού, δεν μπόρεσαν να προπονηθούν τόσο την Τρίτη όσο και την Τετάρτη την περασμένη εβδομάδα και η λύση βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού, όπου παίκτες και τεχνικό τιμ χρησιμοποίησαν την κλειστή αίθουσα στίβου της Νίκης Βόλου μέχρι και το Σάββατο, ενώ για χθες Κυριακή δόθηκε ρεπό.

Για την αναμέτρηση με τον Διαγόρα στην Κατερίνη δεν μπορούν να υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Γιώργος Παρασκευαΐδης και Γιώργος Ναουμίδης, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει από τέσσερις κίτρινες κάρτες. Αντίθετα, ετοιμοπόλεμοι είναι και πάλι οι Στέλιος Αλεξανδρής και Γιάννης Βέργος, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι και τη διακοπή του πρωταθλήματος κατάφεραν να επανέλθουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου