ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συνέχεια με λιγότερα… λάθη

συνέχεια-με-λιγότερα-λάθη-579296

Μια συνέχεια καλύτερη με περισσότερες νίκες και με λιγότερα διαιτητικά λάθη περιμένει η Νίκη Βόλου, που μετά τη νίκη-ανάσα στην Πιερία επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, έχει άλλα πέντε ματς μέσα στο Φεβρουάριο, αρχίζοντας με το μαγνησιώτικο ντέρμπι την Κυριακή στη Νέα Ιωνία κόντρα στο Ρήγα Φεραίο…

Πάντως στη Νίκη μπορεί να κέρδισαν Αχιλλέα και διαιτησία, άλλα δεν θέλουν να τύχουν άλλες τέτοιες συμπεριφορές στο μέλλον… Έτσι, ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Μηλιάδη στον αγώνα της Τετάρτης με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, η οποία χαρακτηρίζεται ως σφαγιαστική, εξέδωσε η διοίκηση της Νίκης Βόλου. Σ’ αυτήν γίνεται λόγος πως όλες οι διαιτησίες που ήταν εναντίον της Νίκης στο φετινό πρωτάθλημα είχαν κοινό παρονομαστή: πως οι ρέφερι προέρχονταν από τους συνδέσμους Μακεδονίας και Πιερίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπτωση! Χθες ο Μηλιάδης, από τον σύνδεσμο διαιτητών Μακεδονίας, στο Κίτρος ο Τεβεκέλης, από τον σύνδεσμο Μακεδονίας επίσης. Στο Βελεστίνο ο Συμεωνίδης, από τον σύνδεσμο διαιτητών Πιερίας, την προσεχή Κυριακή ο Πολυχρόνης, επίσης του συνδέσμου Πιερίας. Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί, πλην του κ. Πολυχρόνη (ελπίζουμε) φυσικά; Εχθρικές διαιτησίες για την ομάδα μας! Κύριοι της ΚΕΔ – ΕΠΟ φτάνει πια, όχι άλλα «λάθη!».

Ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου, κ. Σάκης Τζήμας, με αφορμή τη σφαγιαστική διαιτησία στο νικηφόρο παιχνίδι της Νίκης στη Νεοκαισάρεια, επισημαίνει τα λάθη και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Η Νίκη θέλει να παίρνει τους βαθμούς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι σε κάποια γραφεία του σάπιου συστήματος που παραπαίει. Δεν επιδιώξαμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι μας πέναλτι, ανεξαρτήτως αντιπάλου, δε θέλουμε να αγωνίζονται οι αντίπαλοί μας με παίκτη λιγότερο με το «καλημέρα» των αναμετρήσεών μας. Θέλουμε και προσδοκούμε τον υγιή ανταγωνισμό, ονειρευόμαστε ένα «καθαρό» και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Εμείς επικροτούμε τις καλές διαιτησίες, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, εμείς καυτηριάζουμε και τις κακές, όπως αυτή του Μηλιάδη, που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, για να μη φύγει νικήτρια η ομάδα μας από το γήπεδο της Νεοκαισάρειας…

Φτάνουν τα λάθη, κουραστήκαμε από τις κακές διαιτησίες, επιτέλους να μπει ένα φρένο στην κατρακύλα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος της ομάδας μας, κ. Σάκης Τζήμας, είναι αποφασισμένος να παλέψει για ένα «καθαρό» ποδόσφαιρο, δίχως την παραμικρή εξάρτηση καμιάς πλευράς, και είναι βέβαιος ότι στο τέλος της ημέρας οι δυνάμεις του καλού θα κερδίσουν. Τέλος, ελπίζει ότι την Κυριακή ο κ. Πολυχρόνης δε θα επιβεβαιώσει τους φόβους του!

Τα ματς του Φλεβάρη

Μετά τη νίκη στην Πιερία η Νίκη έχει άλλα 5 ματς μέσα στο μήνα, και θεωρητικά μπορεί να κάνει άλλες 4 νίκες στο πρωτάθλημα… Τα ματς του Φεβρουαρίου:

(5/2) 18η Νίκη Βόλου-Ρήγας Φεραίος

(12/2) 19η Θεσπρωτός-Νίκη Βόλου

(19/2) 20η Νίκη Βόλου-Αστέρας Πετριτή

(22/2) Κύπελλο ΑΕ Καραϊσκάκης-Νίκη Βόλου

(25/2) 16η εξ αναβολής Νίκη Βόλου-Εθνικός Φιλιππιάδας

Ανακοινώσεις

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία, ευχαριστούν θερμά την διεύθυνση του οικογενειακού κέντρου «Απάγγειο» στην Κατερίνη, για το γεύμα που παρέθεσε στην αποστολή της ομάδας μας, μετά το παιχνίδι της Νεοκαισάρειας.

*Ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 κ. Σάκης Τζήμας, συγχαίρει τον κ. Γεώργιο Τζήμα για την προαγωγή του στην θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Πιερίας.

Του εύχεται ολόψυχα καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

5/2 η κοπή πίτας για την Ακαδημία μπάσκετ της Νίκης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα θα κόψει την Κυριακή 5/2/2017 και ώρα 11:00 η Ακαδημία μπάσκετ της Νίκης, μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου το Πανθεσσαλικού Σταδίου. Η σχετική ανακοίνωση: «Με χαρά ανακοινώνουμε, ότι την Κυριακή 5/2/2017 και ώρα 11.00 το τμήμα Καλαθοσφαίρισης των Ακαδημιών θα πραγματοποιήσει εκδήλωση, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού Σταδίου.Παρακαλούμε τους αθλητές να παρευρεθούν στην εκδήλωση με τις φόρμες προπόνησης της Νίκης Βόλου, ώστε να υπάρχει ομοιομορφία.Σας περιμένουμε όλους, αθλητές και γονείς σε μια γιορτή σύσφιξης σχέσεων».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου