ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στις 4.30 μ.μ. σήμερα με Μαγνησιακό

στις-4-30-μ-μ-σήμερα-με-μαγνησιακό-563001

Την ευκαιρία να αγωνιστούν για ακόμη μία φορά έχουν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, οι οποίοι στις 4.30 μ.μ. θα φιλοξενήσουν στο «Π. Μαγουλάς» την ομάδα του Μαγνησιακού.

Ο τεχνικός της ομάδας Νέων Κώστας Μπράτσος θα έχει στη διάθεσή του και ποδοσφαιριστές από την ομάδα Παίδων, προχωρώντας και σε αλλαγές σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια, μιας και στις τελευταίες προπονήσεις έχουν επιστρέψει και ποδοσφαιριστές της Κ20 της Νίκης Βόλου που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της SuperLeague.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής:

«Σε συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας Νέων του Συλλόγου, σήμερα Σάββατο 18/04/2015 και ώρα 4:30 στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς» θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με αντίπαλο την ομάδα του Μαγνησιακού. Καλούνται οι φίλοι της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας, η οποία ενισχύεται συνεχώς, μετά από τις επιστροφές ποδοσφαιριστών, που μέχρι τον Ιανουάριο αγωνίζονταν στις ομάδες Κ-20 και Κ-17, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League. H προσπάθεια όλων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό».

Παραμένει στον Απόλλωνα ο Βοσνιάδης

Με έμπρακτο τρόπο η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης απέδειξε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Αλέκου Βοσνιάδη, αφού ανακοίνωσε την παραμονή του έμπειρου προπονητή στον πάγκο της ομάδας λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της διαδικασίας των playoffs της Football League.

Το όνομα του προπονητή της ανόδου για τη Νίκη Βόλου, είχε «παίξει» για επιστροφή σε γνώριμα λημέρια, ωστόσο μετά τη χθεσινή εξέλιξη το όνομα του Μακεδόνα τεχνικού δεν θα βρίσκεται στη λίστα με τον νέο τεχνικό των κυανόλευκων, η οποία θα κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες, με την Επιτροπή να βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου