ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Για ακόμη μία έκπληξη

για-ακόμη-μία-έκπληξη-551253

Ενα θετικό αποτέλεσμα που θα της δίνει τη δυνατότητα να ονειρεύεται ακόμη μία πρόκριση στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, θέλει σήμερα στις 5.30μ.μ. η Νίκη Βόλου, φιλοξενούμενη του Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Οι κυανόλευκοι έκαναν την πρώτη έκπληξη αποκλείοντας στους «32» τον Πανθρακικό μέσα στην Κομοτηνή και σήμερα θέλουν να κάνουν την αρχή για πρόκριση και στους «8», πραγματοποιώντας το πρώτο βήμα στο «Γ. Καμάρας», μιας και ακολουθεί και ο επαναληπτικός στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, που είναι προγραμματισμένος για τις 16 Ιανουαρίου.

Οι τελευταίες δύο εμφανίσεις, όσον αφορά το πρωτάθλημα, δεν συνοδεύτηκαν από τα επιθυμητά αποτελέσματα, όμως στο κυανόλευκο στρατόπεδο υπάρχει πίστη για ανάκαμψη και επιστροφή στις επιτυχίες, μέσω του θεσμού του Κυπέλλου, όπως άλλωστε είχε γίνει και μετά στο παιχνίδι στο Αιγίνιο, όταν και η Νίκη αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Αιγινιακό και λίγες μέρες μετά ακολούθησε μία πανηγυρική πρόκριση σε βάρος του Πανθρακικού.

Η ισοπαλία με τον Εθνικό Γαζώρου αλλά πολύ περισσότερο η ήττα στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό, είναι αλήθεια ότι πλήγωσαν αρκετά το ηθικό της ομάδας, η οποία όμως έχει την ευκαιρία αρχής γεννομένης από το σημερινό παιχνίδι και στη συνέχεια τη Δευτέρα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών να ξεκινήσει ένα νέο νικηφόρο σερί.

Μπορεί το πρωτάθλημα να είναι ο νούμερο ένας στόχος για φέτος, όμως κανείς δεν θα αρνούνταν μία ακόμη πρόκριση των κυανόλευκων στους «8», ενόψει και των 90ων γενεθλίων του συλλόγου.

Τελικά χωρίς Γιώτα

Μπορεί ο Κώστας Γιώτας να υπολογίζονταν για τη σημερινή αναμέτρηση μιας και εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής, όμως ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έμεινε τελικά εκτός αποστολής, αφού ένας τραυματισμός τον κρατά μακριά από το σημερινό παιχνίδι. Συγκεκριμένα ένα τράβηγμα στον προσαγωγό ήταν το πρόβλημα που ανάγκασε τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να τον αποκλείσει από την αποστολή. Απών λόγω καρτών θα είναι και ο Ισαάκ Χοβέ, που αποβλήθηκε στο ματς με τον Πιερικό, ενώ ανέτοιμος είναι και ο Αρης Σοϊλέδης που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας μετά την αρθροσκόπηση στην οποία έχει υποβληθεί. Αντίθετα στο σημερινό παιχνίδι επιστρέφει ο Δημοσθένης Μανουσάκης, που «έσβησε» την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης καρτών.

Η αποστολή των κυανόλευκων αναχώρησε χθες στις 1.30μ.μ. για την Αθήνα, όπου και διανυκτέρευσε, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Αναλυτικά την 19μελή αποστολή αποτελούν οι: Αποστολίδης, Ταΐρης, Ζουλιώτης, Παπαδόπουλος, Ρεπετσάς, Γκότοβος, Ακασού, Μπακάλης, Αναστασόπουλος, Μανουσάκης, Σεϊμάν, Αργύρης, Τσίτας, Πιτταράς, Χαρτσιάς, Μπιτσάκος, Ανιέτε, Γέσιτς, Πατζατζόγλου και Τζιώρας.

Πολλές αλλαγές στον Απόλλωνα

Εκτός αποστολής του Απόλλωνα έμειναν οι 8 από τους 11 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στον ισόπαλο αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό το περασμένο Σάββατο.

Ετσι ο Βρετανός τεχνικός Λόρι Σάντσες, θα παρατάξει μία νέα ενδεκάδα απέναντι στη Νίκη Βόλου, αφού δεν υπολογίζονται οι: Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Δεληζήσης, Αλβάρεζ, Κόρμπος, Πετρόπουλος και Καμαρά, που έμειναν εκτός για να πάρουν ανάσες.

Αντίθετα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι του Απόλλωνα, στην αποστολή βρίσκονται οι Μίνγκας, Φαρινόλα και Διαμάντης. Στην 18άδα που ανακοινώθηκε χθες το μεσημέρι υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, ενώ επιστρέφουν και οι Μπλάζεκ – Έγκον. Την

18άδα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» απαρτίζουν οι: Γκόμεζ, Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Διαμάντης, Σιγάλας, Δημογιάννης, Παπαζαχαρίας, Βέρτζος, Τσεμπερίδης, Μπέντα, Μίνγκα, Έγκον, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα, Μπάρκογλου, Τσοκάνης και Μπλάζεκ.

Στα 15 ευρώ οι φιλοξενούμενοι

Τις τιμές των εισιτηρίων του σημερινού αγώνα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, με όσους φίλους της Νίκης θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο της Ριζούπολης να πληρώνουν 15 ευρώ. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Όσοι μεμονωμένοι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου επιθυμούν θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις Θύρες 6-7, ενώ εκδοτήριο για τους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας θα λειτουργήσει έξω από τη Θύρα 3».

Γιάννης Ζάττας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου