ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μακριά από τα προβλήματα για νίκη

μακριά-από-τα-προβλήματα-για-νίκη-535073

Μετά από μία ακόμη περιπετειώδη εβδομάδα, που ήρθε να ταράξει τα ήρεμα… νερά στα κυανόλευκα αποδυτήρια, η Νίκη Βόλου επιστρέφει και πάλι σήμερα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, μιας και για την 22η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, φιλοξενείται από τον Τηλυκράτη στο δημοτικό στάδιο της Λευκάδας στις 3μ.μ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το ταξίδι για το νησί του Ιονίου ξεκίνησε από χθες για την αποστολή των κυανόλευκων, η οποία θέλει μετά το σημερινό αγώνα να συνεχίσει στο δρόμο της ελπίδας για κατάκτηση της πρώτης θέσης, αφού μπορεί μέχρι σήμερα Απόλλων Λάρισας και Ολυμπιακός Βόλου να ερίζουν για τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά με εννέα αγωνιστικές να απομένουν, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί με σιγουριά το ποιος θα είναι εκείνος, που θα κόψει πρώτος το νήμα.

Αναμφίβολα, η Νίκη μπορεί να υπερηφανεύεται για το σερί των έξι συνεχόμενων νικών, αλλά δεν μπορεί να σταματήσει εκεί, εάν θέλει το κάτι παραπάνω, και στόχος είναι η 7η σερί επιτυχία απέναντι σε μία «δυσκολοκατάβλητη» ομάδα όπως αυτή του Τηλυκράτη, η οποία έχει καταφέρει να μετατρέψει την έδρα της σε απροσπέλαστο …φρούριο, από το οποίο έχει φύγει νικηφόρα μόνο η ΑΕ Καραϊσκάκης.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώθηκε χθες Σάββατο με μία τελευταία προπόνηση-χαλάρωμα, και στη συνέχεια παίκτες και τεχνικό τιμ αναχώρησαν οδικώς για τη Λευκάδα, όπου σήμερα θα έχουν και τη συμπαράσταση των φιλάθλων της Νίκης και τους οργανωμένους συνδέσμους.

Στην αποστολή των κυανόλευκων δεν βρίσκεται ο Γιώργος Νικλητσιώτης, εκτίοντας την ποινή της μίας αγωνιστικής, μετά την κόκκινη που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Ιστιαία, ενώ επιστρέφει και πάλι ο Μπάμπης Πετράκος, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

Έτσι, μετά τη χθεσινή τελευταία προπόνηση, ανακοινώθηκε η 19άδα την οποία αποτελούν οι: Τζήμας, Ράπτης, Παπαγεωργίου, Αλεξανδρής, Παπαδήμας, Δημολιός, Παρασκευαΐδης, Ναουμίδης, Μέτσε, Κόλα, Μαλακασιώτης, Πετράκος, Κορέτα, Σκοπελίτης, Βέργος, Γαρυφαλλόπουλος, Χατζόγλου, Βασίλιεβιτς και Χατζησταμάτης.

Τη στήριξη προς τους παίκτες αλλά και το τεχνικό τιμ εξέφρασε και η Δ.Ε. ποδοσφαίρου των κυανόλευκων, αναφέροντας πως ο πρόσφατος ραδιοφωνικός πόλεμος ανήκει πλέον στο παρελθόν, ενώ κάνει και λόγο για απαντήσεις, που θα δοθούν μετά το σημερινό αγώνα. Αναλυτικά: «Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, θέλει να εκφράσει δημόσια τη στήριξή της στην τεχνική ηγεσία αλλά και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Ο πρόσφατος ραδιοφωνικός πόλεμος ήταν ένα γεγονός που στενοχώρησε όλους μας, αλλά… προχωράμε! Η Νίκη είναι μέσα στο κόλπο της ανόδου και οφείλει να διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για να τα καταφέρει. Η διοίκηση ποδοσφαίρου προσπαθεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, παρά τις όποιες δυσκολίες ή ακόμα και τρικλοποδιές αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει! Η μάχη θα δοθεί και στη Λευκάδα, εκεί που πρέπει να πάρουμε την έβδομη σερί νίκη… Παρά τις όποιες κατηγορίες και τη μεγάλη αμφισβήτηση, η αποστολή μας θα πάει στην όμορφη Λευκάδα με τις καλύτερες προοπτικές. Η ομάδα μας θα καταλύσει στο Hotel Lefkas, θα έχει όλες τις ανέσεις που προβλέπονται πριν από την κρίσιμη αυτή αναμέτρηση, η οποία και πρέπει να κερδηθεί. Η συνέχεια θα δοθεί με απαντήσεις μετά το παιχνίδι».

Δύο εκτός για Τηλυκράτη

Μέχρι σήμερα ο Τηλυκράτης έχει στηριχθεί απόλυτα στις επιτυχίες εντός έδρας, βάσει των οποίων βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού από τους 29 βαθμούς οι 21 έχουν αποκτηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας, με απολογισμό έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, αυτή από την ΑΕ Καραϊσκάκης στις 19 Φεβρουαρίου με 0-2. Από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάζει ο τιμωρημένος Σιδέρης και ο τραυματίας Ορφανός, ενώ αμφίβολος θεωρείται ο Μπουρδούβαλης. Αναμφίβολα η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά έχει καταφέρει να εξασφαλίσει το στόχο της παραμονής της και μάλιστα άνετα, αλλά δεν σταματά την προσπάθεια της. Όπως άλλωστε τόνισε ο τεχνικός της ομάδας του Ιονίου: «Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι εξαιρετικής δυσκολίας απέναντι σε μία ομάδα, την ιστορική Νίκη Βόλου, που πριν τρία χρόνια αγωνιζόταν στη Super League. Παίζουμε εντός έδρας και έχουμε αποδείξει ότι σ’ αυτήν είμαστε πάρα πολύ δυνατοί, αν εξαιρέσουμε το ατυχές παιχνίδι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι με τη Νίκη, και όπως ξέρετε ο Τηλυκράτης, όταν αγωνίζεται με ιστορικές ομάδες κάνει κατάθεση ψυχής μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να ευχηθώ ο κόσμος να είναι δίπλα μας, όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια, και μαζί να πανηγυρίσουμε μία ακόμη νίκη στην έδρα μας».

Διαιτητής ο Γκιάφης

Ο Δημήτρης Γκιάφης από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας θα διευθύνει το παιχνίδι της Νίκης με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα, που θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. στο δημοτικό γήπεδο της Λευκάδας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Νικόλαος Τσιλίκας και Κωνσταντίνος Σούζας από την ίδια ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Γεώργιος Γεωργάκης από την ΕΠΣ Ηπείρου. Σημειώνεται πως ο κ. Γκιάφης δεν έχει «συναντηθεί» ξανά σε παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

Γ’ Εθνικής – 2ος Ομιλος

Το σημερινό πρόγραμμα – 22η αγωνιστική – 3μ.μ.

Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Λάρισας

Κουτσιαύτης (Άρτας), Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας)

Ρήγας Φεραίος-Θεσπρωτός

Πανυτσίδης (Κοζάνης), Πατέστος (Λάρισας), Τσαπράζης (Λάρισας)

Πιερικός-Μαύροι Αετοί

Μαμασούλας (Μακεδονίας), Ανδρέου (Μακεδονίας), Τασιόπουλος (Μακεδονίας)

Αχιλλέας Ν.-Αστέρας Π.

Κοτσάνης (Δράμας), Τσακίρης (Δράμας), Παστιάδης (Δράμας)

Αμβρακία Κ.-Καραϊσκάκης

Καλύβας (Αχαΐας), Ζούλης (Αχαΐας), Νικολακόπουλος (Αχαΐας)

Εθνικός Φιλ.-Ιστιαία

Ζαμπάλας (Ηπείρου), Τσάντας (Ηπείρου), Κοττόρος (Ηπείρου)

Πύδνα Κ.-Διαγόρας Σ.

Τεβεκέλης (Μακεδονίας), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Τσιότσος (Μακεδονίας)

Τηλυκράτης-Νίκη Βόλου

Γκιάφης (Αιτωλοακαρνανίας), Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανίας), Σούζας (Αιτωλοακαρνανίας)

Επόμενη (23η)

19/03-3μ.μ.

Απόλλων Λ.-Θεσπρωτός

Αστέρας Π.-Ρήγας Φεραίος

Διαγόρας Σ.-Αμβρακία Κωστακίων

Καραϊσκάκης-Πιερικός

Μαύροι Αετοί-Ολυμπιακός Βόλου

Νίκη Βόλου-Πύδνα Κ.

Τηλυκράτης Λ.-Εθνικός Φιλ.

Ιστιαία-Αχιλλέας Ν.

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Ν-Ι-Η Γκολ Β.

1. Απόλλων Λάρισας 16-3-2 46-14 51

2. Ολυμπιακός Βόλου 15-4-2 33-9 49

3. Νίκη Βόλου 14-3-4 32-17 45

4. Καραϊσκάκης 13-6-2 25-8 45

5. Διαγόρας Σεβαστής 14-3-4 35-19 45

6. Πύδνα Κίτρους 12-4-5 28-13 40

7. Τηλυκράτης Λευκάδας 7-8-6 18-18 29

8. Θεσπρωτός 7-3-11 23-26 24

9. Ρήγας Φεραίος 6-5-10 26-34 23

10. Μαύροι Αετοί 6-5-10 18-29 23

11. Εθνικός Φιλιππιάδας 5-7-9 16-27 22

12. Πιερικός 4-9-8 12-20 21

13. Ιστιαία 5-2-14 16-29 17

14. Αμβρακία Κωστακίων 3-3-15 13-29 12

15. Αστέρας Πετρίτη 2-5-14 10-36 11

16. Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 2-4-15 15-38 10

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου