ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εν αναμονή απαντήσεων

εν-αναμονή-απαντήσεων-501688

Απαντήσεις σχετικά με το μέλλον της ομάδας περιμένουν άπαντες στη Νίκη Βόλου, με τους κυανόλευκους να έχουν γνωρίσει την πικρία αποκλεισμού από την άνοδο στη FootballLeague.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι πιέζουν με όσα μέσα διαθέτουν προς την άνοδο έστω και μέσω της πλαγίας οδού, αλλά κάτι τέτοιο δύσκολα θα επιτευχθεί, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, μιας και η απόφαση για μη άνοδο πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής στη νέα SuperLeague 2, φαίνεται να έχει ήδη παρθεί.

Η Νίκη θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν για ακόμη μία φορά σε ερασιτεχνική κατηγορία, ωστόσο είναι αναγκασμένη να πατήσει ψηλότερα και να προετοιμάσει εκ νέου το έδαφος για μια χρονιά, που θέλει να έχει και πάλι πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Για τα ζητήματα αυτά αναμένεται να απαντήσει ο ισχυρός άνδρας των κυανόλευκων Νίκος Ιμεράι σε συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει.

Πριν από το δεύτερο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας για τα μπαράζ, ο Νίκος Ιμεράι είχε τονίσει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, πως ακόμη κι αν δεν έρθει η… αλλαγή κατηγορίας, ο ίδιος θα ήθελε να παραμείνει στη θέση του προέδρου της Δ.Ε.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου τονίζεται: «Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, Νίκος Ιμεράι, αναλογιζόμενος την κρισιμότητα των καταστάσεων θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με την ομάδα σε συνέντευξη Τύπου θα παραθέσει σε λίγες μέρες».

Στην Νίκη Βόλου υπάρχει σίγουρα πικρία και απογοήτευση μιας και ο μεγάλος στόχος της ανόδου δεν επετεύχθη ούτε μέσα από την κατάληψη της πρωτιάς, μιας και στην ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό ήταν δεύτερη, αλλά ούτε και μέσα από την ευκαιρία των μπαράζ, με τους κυανόλευκους να χάνουν όχι μία αλλά δύο φορές μάλιστα από τον Θεσπρωτό.

Η ομάδα της Ηγουμενίτσας ψαλίδισε τα όνειρα και έκοψε τα φτερά της ανόδου στη Νίκη Βόλου, κερδίζοντας αρχικά στο Πανθεσσαλικό με 1-0 και στη συνέχεια και εντός έδρας με 2-0, με την ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς να εμφανίζει σαφώς καλύτερη εικόνα αλλά να μην φθάνει στην πηγή.

Χρόνος για να αναζητηθεί πλέον το μαύρο κουτί της τραγωδίας υπάρχει, αλλά στην Νίκη περιμένουν πρωτίστως να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν μέσα από την αναδιάρθρωση, από την οποία μπορούν να βγουν εν μέρει κερδισμένοι, ανηφορίζοντας στη Football League της νέας περιόδου, αντί να συνεχίσουν στη Γ’ Εθνική, η οποία τη νέα περίοδο θα αποτελέσει επί της ουσίας τη νέα Δ’ Εθνική.

Στην Νίκη δεν χάνουν την ελπίδα τους από τη στιγμή που τίποτα δεν έχει πάρει τον οριστικό δρόμο (αυτό αναμένεται να γίνει σήμερα από την ΕΠΟ) και περιμένουν να δουν αν θα προκύψουν εν τέλει κενά στη νέα Football League από την άνοδο ακόμη δύο ομάδων στη SuperLeague 2 και ως η ομάδα που είχε τους καλύτερους αριθμούς από όλες τις δεύτερες της Γ’ Εθνικής, επωφεληθεί και ανέβει έστω και χωρίς μπαράζ.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή στη Νίκη συνεχίζουν να μάχονται χωρίς να αποκαλύπτουν τα χαρτιά τους και να ανακοινώνουν τις κινήσεις τους, και ελπίζουν με νόμιμα μέσα να δικαιωθούν.

Εξάλλου όπως επισημαίνεται στον ΚΑΠ και στην προκήρυξη του πρωταθλήματος τα βαθμολογικά κριτήρια είναι εκείνα που θα δώσουν την άνοδο εφόσον πάντα ανοίξει ο δρόμος από τυχόν κενά που θα προκύψουν, έστω κι αν οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ποδηλατοβόλτα διοργανώνει η Νίκη

Το Τμήμα Ποδηλασίας της Νίκης Βόλου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου διοργανώνει την Κυριακή 2 Ιουνίου και ώρα 11:00, ποδηλατοβόλτα με σημείο εκκίνησης την παραλία του Βόλου (Τράπεζα Ελλάδος) όπου και θα διαμορφωθεί ανάλογα ο χώρος με χρήσιμο υλικό και πληροφορίες για τους λάτρεις του ποδηλάτου αλλά και για όσους θέλουν να γνωρίσουν ακόμη περισσότερα για την ποδηλασία. Το ποδήλατο αποτελούσε για χρόνια σήμα κατατεθέν της πόλης του Βόλου.

Το Τμήμα Ποδηλασίας της Νίκης Βόλου σας καλεί ώστε να ζωντανέψουμε ξανά την ποδηλατική μας ιστορία και να εντάξουμε το ποδήλατο στην καθημερινότητά μας. Είτε μόνοι ή είτε με την παρέα σας, ελάτε με τα ποδήλατά σας για να ξεκινήσουμε μαζί, τονίζεται σε ανακοίνωση. Το μήκος της διαδρομής (παραλία Βόλου – Αγ. Στέφανος – παραλία Βόλου) είναι 22 χλμ. και διάρκειας περίπου 2 ωρών, ενώ ενδιάμεσα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην αρχαία πόλη των Αμφανών και στον ναό του Απόλλωνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου