ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανακοινώθηκε ο Τζιώρας

ανακοινώθηκε-ο-τζιώρας-443431

Παραμονή και τυπικά για τον… μίστερ γκολ της Νίκης Βόλου

Την παραμονή του Χρήστου Τζιώρα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Ο 26χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια και θα στελεχώσει την επιθετική γραμμή των κυανόλευκων και στη SuperLeague. Ερωτηματικό παραμένει το ποιος θα είναι ο δεύτερος που θα παραμείνει, με τον Ανιέτε να δηλώνει «απογοητευμένος από τα ψέματα».

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Μετά την εξέλιξη της υπόθεσης Ανιέτε και το «ναυάγιο», όσον αφορά την παραμονή του, οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου δεν άφησαν να εμφανιστούν… σύννεφα πάνω από την περίπτωση παραμονής του Τζιώρα, με τον οποίο τα είχαν βρει σε όλα εδώ και μέρες, ενώ χθες επισημοποιήθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του. Ετσι, το βαρύ πυροβολικό των Βολιωτών θα ηγηθεί των προσπαθειών τους και στην κορυφαία κατηγορία.

Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζιώρα, για τα επόμενα τρία χρόνια».

«Μακάρι όλα να πάνε καλά»

Η ιθύνοντες της Νίκης Βόλου αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος συμφώνησαν με τον Χρήστο Τζιώρα προφορικά για ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Κοζανίτης επιθετικός τη χρονιά που μας πέρασε σκόραρε 19 φορές (η μία εκ των οποίων στο Κύπελλο) και ήταν -μαζί με τον Ανιέτε- από τους βασικούς παράγοντες που οδήγησαν τους κυανόλευκους στην ιστορική άνοδο.

Με την επιστροφή του Τζιώρα στο Βόλου μπήκε στην τελική ευθεία η ανανέωση του συμβολαίου του και χθες τελείωσε και τυπικά με τις υπογραφές και την ανακοίνωση της συμφωνίας. Ο επιθετικός των κυανόλευκων, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ δηλώνει ικανοποιημένος για την παραμονή του και δίνει το σύνθημα ενόψει της νέας περιόδου. Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και ευχαριστημένος που παρέμεινα. Ηθελα να είμαι κομμάτι της Νίκης και τη νέα χρονιά. Ελπίζω όλα να πάνε καλά ενόψει των νέων στόχων που εμφανίζονται πλέον στη SuperLeague και εύχομαι να πανηγυρίσουμε κι εκεί».

Οι τρεις ξένοι και ο… δεύτερος

Ο Τζιώρας, που αποτελεί τον έναν από τους δύο ποδοσφαιριστές άνω των 24 που θα ανανεώσουν το συμβόλαιο, προστίθεται στις ανανεώσεις των νεαρών Μπιτσάκου, Χαρτσιά, Ταΐρη, Τσουκάνη, Αργύρη, Μέτσε και Κορέτα, στην απόκτηση των ελεύθερων Σκούρτη, Νικλιτσιώτη, Μαχλελή, Γυφτοκώστα, Καρασαλίδη και Σταμπολζίεφ, και στο δανεισμό των Καντούτση, Καλλέρη και Παπουτσογιαννόπουλου από τον Ατρόμητο Αθηνών.

Πλέον, ο σχεδιασμός της Νίκης ενόψει της νέας σεζόν μπαίνει στην τελική του ευθεία. Πέραν των υπολοίπων νεαρών που θα αποκτηθούν, τις επόμενες μέρες θα γνωστοποιηθεί ποιος θα είναι ο δεύτερος που θα παραμείνει από τους άνω των 24 του περσινού ρόστερ, αφού βάσει των περιορισμών από τη μη αδειοδότησή της από την ΕΠΟ, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, είναι υποχρεωμένη να σχεδιάσει διαφορετικά τη φετινή σεζόν και όπως είναι γνωστό από το περσινό της ρόστερ θα μπορεί να κρατήσει μόλις δύο ποδοσφαιριστές πάνω από 24 χρόνων.

Μετά την εξέλιξη στην περίπτωση του Ανιέτε, οι κυανόλευκοι θα πρέπει να επανεξετάσουν το θέμα της δεύτερης παραμονής. Ενας από τους ποδοσφαιριστές, που ήταν κοντά στο να ανανεώσει ήταν ο Μάνος Αποστολίδης, όμως ο 30χρονος τερματοφύλακας φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ΑΕΛ αν και δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Φαβορί για το… δεύτερο εισιτήριο ανανέωσης παραμένει ο Μπρούνο Πινιέιρο. Τέλος, η Νίκη τις επόμενες μέρες θα αυξήσει τους ρυθμούς της αναζήτησης των τριών ξένων, τις περιπτώσεις των οποίων θα πρέπει να εξετάσει εξονυχιστικά, καθώς ουσιαστικά θα είναι οι πυλώνες της νέας σεζόν, πάνω στους οποίους θα «χτιστεί» η ομάδα.

Ανιέτε: «Απογοητευμένος από τα ψέματα»

Μήνυμα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο «facebook» έστειλε ο Αντόνιο Ανιέτε. Σε δύο γλώσσες, ισπανικά και αγγλικά, τοποθετήθηκε αναφορικά με την αποχώρησή του, ενώ τόνισε ότι τις επόμενες μέρες θα κάνει επίσημη δήλωση για να διευκρινίσει τι συμβαίνει στη Νίκη. Καταλήγοντας αναφέρει πως είναι απογοητευμένος από τα ψέματα που έχει ακούσει. Χαρακτηριστικά, ο Ανιέτε έγραψε στη σελίδα του:

«Καλησπέρα σας φίλοι μου, τις επόμενες ημέρες θα κάνω μία επίσημη δήλωση για να διευκρινίσω το τι συμβαίνει με τη Νίκη Βόλου. Είμαι πολύ απογοητευμένος από τα ψέματα που έχω ακούσει. Χαιρετισμούς σε όλους».

Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος την χρονιά που μας πέρασε ήταν πρώτος σκόρερ της Νίκης (20 γκολ) και ένα από τα πρώτα… βιολιά της ομάδας, δεν τα βρήκε στο οικονομικό με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο, Ανδρέα Πάτση, αφού δεν απάντησε με υπογραφή, στην πρόταση ανανέωσης που είχε δεχθεί από τους κυανόλευκους.

Το νέο Δ.Σ. του BlueClub

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του συνδέσμου οπαδών της Νίκης Βόλου, «BlueClub Θύρα 3 – Π. Ντοκούζης», με την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από 7 μέλη και 2 αναπληρωματικά. Η ανακοίνωση:

«Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρωθήκανε οι εκλογές του συνδέσμου μας BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχθηκε απαρτίζεται από 7 μέλη και 2 αναπληρωματικά μέλη και έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Αντωνίου Νεκτάριος
Αντιπρόεδρος: Κοσκινάς Ηρακλής
Γραμματέας: Μαστρογιάννης Παντελής
Ταμίας: Ασλανίδης Γεώργιος
Μέλη: Αλεξίου Αλέξανδρος, Καραγιάννης Ιωάννης και Παλαιολόγος Γεώργιος.
Αναπληρωματικά Μέλη: Κοντογιάννης Θεόδωρος και Μουστάνης Γεώργιος.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. και παράλληλα να καλέσουμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας και όχι μόνο, στο τρισάγιο που θα κάνει ο σύνδεσμος μας στην μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Ντοκούζη αύριο, Σάββατο 28 Ιουνίου, και ώρα 7 μ.μ. στα Πευκάκια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου