ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Φλουτ: Ο Πάτσης με ενέπνευσε να έρθω στη Νίκη Βόλου

φλουτ-ο-πάτσης-με-ενέπνευσε-να-έρθω-στη-420796

Ο νέος προπονητής της Νίκης Βόλου μίλησε για τον ερχομό του στην Ελλάδα και ότι ο Ανδρέας Πάτσης τον ενέπνευσε, ώστε να απορρίψει άλλες προτάσεις από όλο τον κόσμο, ενώ σχολίασε επίσης τη σχέση του με τον προπονητή του Παναθηναϊκού αλλά και την προτροπή του ηγέτη των πράσινων για τον freddoespresso.

Ο 52χρονος Ολλανδός μίλησε επίσης για την πορεία της εθνικής Ολλανδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τα χέρια του και σήμερα αγωνίζονται στους «Οράνιε», οι οποίοι το περασμένο Σάββατο κατέκτησαν την τρίτη θέση επικρατώντας της Βραζιλίας. Αναλυτικά όσα σχολίασε μιλώντας στο novasports.gr:

Για το πώς πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα: «Δεν ήταν η μόνη πρόταση που είχα. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες, απ΄ όλο τον κόσμο, όμως καμία δεν μου έκανε το «κλικ», παρά μόνο όταν μίλησα με τον πρόεδρο της Νίκης, ο οποίος με ενέπνευσε και γι’ αυτό τώρα είμαι εδώ».

Για το τι του είπε ο Ανδρέας Πάτσης: «Το όνειρό του. Να κάνει τη Νίκη μια πολύ καλή ομάδα στη Super League και τη φιλοσοφία του όχι μόνο στο κομμάτι της πρώτης ομάδας, αλλά σε όλα τα επίπεδα των ακαδημιών. Μιλάμε καθημερινά πάρα πολύ και είμαστε και οι δυο λάτρεις της ανάπτυξης».

Για το πόσο εύκολο είναι να φτιάξει μια ομάδα η οποία καλείται να κάνει υπέρβαση, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία και αν είναι ένα προσωπικό στοίχημα για εκείνον:

«Οχι, δεν είναι στοίχημα. Είναι ένας στόχος. Πιστεύω στη σκληρή δουλειά, έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου, αλλά και στις δυνάμεις της ομάδας και βήμα – βήμα, έως το τέλος, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το πώς θα δούμε να παρατάσσεται η Νίκη Βόλου;

«Μ’ αρέσει η ομάδα να ξεκινάει από πίσω και όχι με μακρινές μπαλιές, πάρα πολύ passing game, δηλαδή. Θέλω να ξέρω που βρίσκονται οι παίκτες μου, είτε έχουν τη μπάλα, είτε όχι και αυτός σε γενικές γραμμές είναι ο τρόπος παιχνιδιού μου. Ποδόσφαιρο κατοχής και παιχνίδι από πίσω».

Για τις γνώσεις του γύρω από το Ελληνικό ποδόσφαιρο: «Στην αρχή δεν γνώριζα πάρα πολλά. Μίλησα όμως με τον Γιάννη τον Αναστασίου, ο οποίος ήταν παίκτης μου παλαιότερα στην Ολλανδία και σε συνδυασμό με τα βίντεο που είδα από αγώνες τόσο της Νίκης, όσο και ομάδων της Super League, θεωρώ πως αυτή τη στιγμή γνωρίζω κάποια πράγματα».

Για τα λεγόμενα του Γιάννη Αναστασίου: « Μου είπε, καταρχήν, πως υπάρχουν πάρα πολλοί Ολλανδοί που αγωνίζονται στην Ελλάδα, αλλά και πάρα πολλοί Ελληνες που παίζουν στην Ολλανδία, διότι τους αρέσει να αγωνίζονται εκεί. Μου εξήγησε πως λειτουργεί ο Παναθηναϊκός, πως γίνονται οι προπονήσεις και όλα τα σχετικά, ώστε να με βάλει στο κλίμα της Ελλάδας και επίσης μου έμαθε να πίνω freddo espresso!».

Τέλος, αναφορικά με την παρουσία της Εθνικής Ολλανδίας:

«Στο τελευταίο παιχνίδι με την Αργεντινή δεν είχε πολλές ευκαιρίες για να κάνει γκολ. Πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω σ΄ αυτή την ομάδα και είμαι απογοητευμένος που δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό. Εκτός των άλλων υπάρχουν παίκτες σ΄ αυτή την εθνική οι οποίοι δίπλα μου έκαναν τα πρώτα τους βήματα και μ΄ αρέσει να τους βλέπω να προχωράνε και να φτάνουν ψηλά (σ.σ. Σίλεσεν, Βαϊνάλντουμ, Ντεπάϊ».

Επιστροφή και… «άνοδος» στα Χάνια

Την ευκαιρία για ξεκούραση είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, μιας και μετά από την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας, ο Βίλιαν Φλουτ έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι επιστρέφουν και πάλι από σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις και αύριο Τρίτη θα ανηφορίσουν για τα Χάνια, όπου και θα παραμείνουν για δύο εβδομάδες, δίνοντας και τα πρώτα τους φιλικά παιχνίδια, με τη διαμονή στο HotelManthos. Στόχος των κυανόλευκων είναι να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και να τρέξουν αμέτρητα χιλιόμετρα, υπό τις οδηγίες ενός από τους καλύτερους γυμναστές αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, του Ολλανδού Λόρενς Εμπεν.

Βέβαια η φυσική κατάσταση δεν είναι το μοναδικό μέλημα για το τεχνικό τιμ των Βολιωτών, μιας και μέσα από τα πρώτα φιλικά θα πρέπει η ομάδα να δέσει ακόμη περισσότερο, αφού σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, με την κάθοδο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 23 Αυγούστου, για την πρεμιέρα της φετινής Super League.

Γεύση από SuperLeague θα μπορέσουν να πάρουν εξάλλου και όσοι φίλαθλοι των κυανόλευκων βρεθούν αύριο στα Χάνια, με τη Νίκη Βόλου να αντιμετωπίζει στις 6μ.μ. και όχι στις 7μ.μ. την ομάδα του Ατρομήτου, η οποία έχει στρατοπεδεύει στο βουνό των Κενταύρων, πραγματοποιώντας επίσης το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Τέλος, όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας αναμένεται να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του τερματοφύλακα Ταμπάκη από τον Παναθηναϊκό, ενώ απομένουν ακόμη δύο θέσεις ξένων, με τα βλέμματα να έχουν στραφεί στην Ισπανική αγορά προκειμένου να αποκτηθούν ένας αμυντικός μέσος και ένας επιθετικός.

Οι κάρτες διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2014-2015 και μέχρι τις 12/8/2014, όπως ανακοίνωσε η κυανόλευκη ΠΑΕ. Παράλληλα, η ΠΑΕ καλεί τους φιλάθλους της να προμηθευτούν έγκαιρα τις κάρτες τους καθώς δεν πρόκειται να υπάρξει καμία παράταση στις ημερομηνίες. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

VVIPGold: 1.000 ευρώ

VIPSilver: 400 ευρώ

Blue: 250 ευρώ

Fans: 140 ευρώ

Future: 50 ευρώ

Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Χατζηαργύρη 14 – Δημητριάδος, 2ος όροφος.

Το ωράριο λειτουργίας για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα είναι:

Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 14:00 & 17:30 – 20:30

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 24210 66128

E-mail: [email protected][email protected].

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ
Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου