ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Εφυγε» ακόμη ένας μεγάλος της χρυσής γενιάς της Νίκης Βόλου

εφυγε-ακόμη-ένας-μεγάλος-της-χρυσής-408149

Στα γήπεδα των ουρανών αγωνίζεται από χθες ο Στέλιος Μπιτζιλαίος, ο οποίος σε ηλικία 82 ετών θέλησε να συναντήσει όλους εκείνους τους μεγάλους συμπαίκτες του, που είχαν μεγαλουργήσει στα ελληνικά γήπεδα με την φανέλα της Νίκης Βόλου, ανεβάζοντας τους κυανόλευκους στα σαλόνια της Α’ Εθνικής την δεκαετία του 60’.

Προδομένος από την καρδιά του ο γκολκήπερ της χρυσής εποχής της Νίκης Βόλου, όταν συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Εθνική άφησε χθες Κυριακή την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Βόλου.

Τραγική ειρωνεία πως πριν από μία εβδομάδα είχε πεθάνει η σύζυγός του, ο ίδιος όμως δεν το έμαθε ποτέ, αφού τα παιδιά του επέλεξαν να μην τον ενημερώσουν όσο νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο για να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω η υγεία του.

Με μικρασιατική καταγωγή, γέννημα θρέμμα της Νέας Ιωνίας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους. Ως τερματοφύλακας κάτω από τα δοκάρια της Νίκης Βόλου διέπρεψε με την μεγάλη ομάδα των Μίμη Κοκκινάκη, Παναγιώτη Κασαπλέρη, Χρήστου Ζαντέρογλου, Τάσου Μανιατάκη και των τόσο ακόμη θρύλων στην χρυσή εποχή του συλλόγου.

Όλοι θυμούνται στην οδό Αναπαύσεως το κρεοπωλείο που διατηρούσε για χρόνια και αργότερα την ταβέρνα που ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια στη Νέα Ιωνία.

Αυτοδημιούργητος, ορφανός από παιδί πάλευε σε όλη του τη ζωή για κάτι καλύτερο και έδινε το παρών στο γήπεδο σε όλους τους αγώνες της αγαπημένης του Νίκης και έκλαιγε σαν μικρό παιδί όταν μιλούσε για τις εμπειρίες εκείνων των χρόνων. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Δεύτερα 3 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στη Nέα Iωνία στις 11π.μ.

Σήμερα το μνημόσυνο για τον Π. Ντοκούζη

Είκοσι χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από τον πρόωρο χαμό του Παναγιώτη Ντοκούζη, που αποτελούσε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Blue Club. Τα παιδιά του συνδέσμου, ο οποίος πλέον έχει ενωθεί με τη Θύρα 3, θα τελέσουν και φέτος τρισάγιο στη μνήμη του, όπως κάνουν κάθε χρόνο. Η σεμνή τελετή θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου, στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Παναγιώτης στις 28 Ιουνίου 1997 μετά από τροχαίο δυστύχημα. «Το Blue Club-Θύρα 3 “Π. Ντοκούζης” καλεί τα μέλη του στο τρισάγιο που θα τελέσει στη μνήμη του αδικοχαμένου αδελφού μας Παναγιώτη Ντοκούζη τη Δευτέρα 3/7 και ώρα 18:30 στα Πευκάκια», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συνδέσμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου