ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Υποδέχεται τα δικά της παιδιά

υποδέχεται-τα-δικά-της-παιδιά-380728

Την ευκαιρία να βρεθούν και πάλι μπροστά σε γνώριμα πρόσωπα έχουν σήμερα οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου, με τους κυανόλευκους να φιλοξενούν τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 6μ.μ. στο Παντελής Μαγουλάς σε ακόμη ένα φιλικό προετοιμασίας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας σειρά παίρνει ο Απόλλωνας του Αλέκου Βοσνιάδη, του προπονητή δηλαδή που οδήγησε τη Νίκη Βόλου στην περσινή άνοδο. Ο κυρ Αλέκος, όμως δεν θα είναι το μοναδικό πρόσωπο που θα τιμηθεί από τη Νίκη Βόλου για την προσφορά του στην ομάδα της Μαγνησίας, μιας και στην ομάδα του συνεχίζουν να αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές Χρήστος Τζιώρας, Δημήτρης Ταΐρης, οι οποίοι εντάχθηκαν πέρυσι τον Ιανουάριο στο δυναμικό της αθηναϊκής ομάδας, ενώ η Νικιώτικη παρέα μεγάλωσε με τους Μάνο Αποστολίδη και Βαγγέλη Γκότοβο να ξανασμίγουν με τους προαναφερθέντες αλλά όχι κάτω υπό τη σκέπη της Νίκης Βόλου.

Αντίθετα η Νίκη Βόλου πραγματοποιεί φέτος τη δική της προσπάθεια επιστροφής, δίχως ωστόσο να ξεχνά τα δικά της παιδιά, με τα οποία πέρυσι το καλοκαίρι έζησε μοναδικές στιγμές. Ο Λεωνίδας Μπίλης και οι συνεργάτες του θέλουν να δουν στα μάτια την ομάδα του Απόλλωνα και να αποδείξουν ότι η νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει βρίσκεται πάνω σε σταθερή βάση.

Με 10 και 5 ευρώ η είσοδος

Δέκα ευρώ για τη σκεπαστή και 5 για τη θύρα 3 και για τη θύρα της Μαιάνδρου, εφόσον χρειαστεί, κοστολογούνται τα εισιτήρια για το σημερινό φιλικό με τη Νίκη Βόλου να ενημερώνει σχετικά τους φίλους της: «Σήμερα Πέμπτη 13/08 και ώρα 18:00 στο γήπεδο Π. Μαγουλάς θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας της ομάδας μας με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00. Οι φίλαθλοι της ομάδας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη σκεπαστή κερκίδα θα εισέρχονται από την είσοδο της σκεπαστής, με τιμή εισιτηρίου (10) ευρώ.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη βόρεια κερκίδα (θύρα 3) μπορούν να εισέλθουν από την είσοδο στο πίσω μέρος του γηπέδου, με τιμή εισιτηρίου (5) ευρώ. Η Διοίκηση του Συλλόγου αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Football league το 2013-14 θα τιμήσει τον προπονητή κ. Αλέκο Βοσνιάδη, τον γυμναστή κ. Ηλία Παπαθανασίου και τους ποδοσφαιριστές Μ. Αποστολίδη, Δ. Ταΐρη, Χ. Γκότοβο και Χ. Τζιώρα που συνεχίζουν την καριέρα τους στην προσφυγική ομάδα των Αθηνών».

Νέα προσθήκη ο Ιβανίδης

Μπορεί ο Λεωνίδας Μπίλης να είχε αναφέρει πως οποιαδήποτε νέα μεταγραφική κίνηση θα ανακοινωθεί περί τα τέλη Αυγούστου και μετά τα φιλικά με Τρίκαλα και Αναγέννηση Καρδίτσας, ωστόσο οι κυανόλευκοι προχώρησαν χθες στην ανακοίνωση – απόκτηση του 25χρονου μέσου Δαυίδ Ιβανίδη. Οπως σας είχε ενημερώσει σχετικά ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ από χθες, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, είχε ξεκινήσει προπονήσεις με τους κυανόλευκους από την περασμένη Δευτέρα, με τον Λεωνίδα Μπίλη να τον δοκιμάζει και στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται:

«Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον Δαυίδ Ιβανίδη.

Ο Δαυίδ Ιβανίδης γεννήθηκε στις 15/02/1990 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.
Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τον Αίαντα Ευόσμου από όπου μεταπήδησε στον Ηρακλή Θεσ/νίκης. Επαιξε για δύο χρόνια στην Κ20 και μετεγράφηκε στη συνέχεια στον Οδυσσέα Κορδελιού (Δ’ και Γ’ Εθνική).Για έξι μήνες έπαιξε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών (Football league) και τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνίστηκε με την ομάδα του Τυρνάβου.
Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Μπίλης: «Δουλεύουμε πυρετωδώς»

Ο τεχνικός των κυανόλευκων αναφέρθηκε σχετικά με τη σημερινή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

Για το αν υπάρχει διαφορά στο περασμένο φιλικό και το σημερινό: «Ναι σίγουρα θα είναι κάτι διαφορετικό, από την άποψη ότι ο αντίπαλος έχει καλή οργάνωση, είναι στη Football League και διεκδικεί την είσοδό του στη Super League. Επομένως προετοιμάζεται για τη Super League και καταλαβαίνετε ότι θα είναι μια ομάδα με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Η δική μας ομάδα οφείλει να δείξει ένα διαφορετικό μοντέλο αντιμετώπισης του αντιπάλου.

Δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό. Δεν σταματήσαμε τις προπονήσεις. Ακόμη και μετά το φιλικό του Σαββάτου δεν είχαμε ρεπό. Δουλεύουμε πυρετωδώς, όχι μόνο για το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά για να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος, όποτε γίνει αυτό».

Για τον Αλέκο Βοσνιάδη: «Με τον κ. Βοσνιάδη έχω φιλικές σχέσεις, ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη Νίκη Βόλου. Είναι ο προπονητής με τον οποίο κατέκτησε την άνοδο και την πρώτη θέση στη Football League. Καταλαβαίνετε ότι υπάρχει δέσιμο του προπονητή με τον κόσμο, με την ομάδα γενικώς. Το ίδιο αγαπητά είναι και τα παιδιά που παίζουν στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως ο Τζιώρας, ο Αποστολίδης, ο Ταΐρης, ο Γκότοβος και ο Ψιάνος. Αυτό θα προσελκύσει πάρα πολύ και τον κόσμο, γιατί θέλουμε να έρθει στο γήπεδο να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά και τον προπονητή της ανόδου. Οσον αφορά τις δικές μας προσωπικές σχέσεις, υπάρχει εκτίμηση αμοιβαία, προπονητική».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου