ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μένουν… φεύγουν… δοκιμάζονται… έρχονται

μένουν-φεύγουν-δοκιμάζονται-έρχ-379834

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενας μένει… ένας φεύγει… πολλοί έρχονται είναι το σκηνικό στη Νίκη Βόλου, με τον Τόλη Γαρυφαλλόπουλο να συνεχίζει… τον Κλέβι Κόλα να αποχαιρετά… το προπονητικό τιμ να βλέπει και να διαλέγει μέσω δοκιμών και την ομάδα να φροντίζει ακόμη και για το μέλλον…

Ενώ από χθες και μέχρι και αύριο η Νίκη κάνει δοκιμές παικτών που περνούν από το μικροσκόπιο των Ξηροφώτου και Μπούις, η Διοικούσα Επιτροπή ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή -τον δέκατο από το περσινό ρόστερ- τον Τόλη Γαρυφαλλόπουλο, που συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους κυανόλευκους….

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τόλη Γαρυφαλλόπουλο για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος είναι γεννημένος στις 6 Ιουλίου 1995 και τη σεζόν 2016-2017 με την Νίκη Βόλου είχε 10 συμμετοχές και 1 γκολ στο Πρωτάθλημα και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο 22χρονος επιθετικός έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr:

Πώς νιώθεις με την παραμονή σου στην ομάδα και τη νέα σεζόν; Παρότι είχαμε μια δύσκολη χρονιά πέρυσι, ήθελα πολύ να παραμείνω και είμαι πολύ χαρούμενος που καταλήξαμε σε ανανέωση της συνεργασίας μας.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα χρονιά; Μου αρέσει να ονειρεύομαι και έχω φυσικά και προσωπικούς στόχους, όμως προέχει η ομαδική επιτυχία.

Ενα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους…

Αναμφισβήτητα ξεκινάμε το πρωτάθλημα με ένα μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τις άλλες ομάδες και αυτό δεν είναι άλλο από τον κόσμο μας. Δε χρειάζονται πολλά λόγια για τον κόσμο της Νίκης. Είναι πάντα δίπλα μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους το ανταποδώσουμε. Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Μέχρι τώρα έχει ανακοινωθεί επισήμως ότι ανανέωσαν και θα μείνουν στα κυανόλευκα και τη νέα σεζόν οι: Νίκος Τζήμας, Νέτι Μέτσε, Νίκος Παπαδήμας, Δημήτρης Δημολιός, Γιάννης Βέργος ,Τόλης Γαρυφαλόπουλος και οι νεαρότεροι, Βαγγέλης Ράπτης, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Άγγελος Ματθαίου και Σταύρος Βουρδάκης.

Ακόμη αμφίβολη είναι συνέχιση της συνεργασίας με τον πολύπειρο Γιώργο Παρακευαΐδη που δεν έχει ανακοινωθεί… αλλά ανακοινώθηκε πως είναι στο τιμ των Ακαδημιών και πιθανόν θέλει να έχει μόνο προπονητικό ρόλο!

Επίσης, δεδομένες είναι οι αποχωρήσεις των Φάνη Μαλακασιώτη, Φίλιππου Σκοπελίτη Μπάμπη Πετράκου, Γιώργου Ναουμίδη, Γιωργου Νικλιτσιώτη, Τάσου Χατζόγλου και Κλέβι Κόλα και ερωτηματικό για το αν θα συνεχίσουν οι Κορέτα, Αλεξανδρής, Παπαγεωργίου, Χουζούρης…

Στη Νίκη έχουν πραγματοποιήσει και δύο μεταγραφές, τους Μένιο Θεολόγη και Γιώργο Ιορδανίδη, ενώ θα ξεκινήσουν προετοιμασία και θα θεωρούνται μέλη της ομάδας οι νεαροί Σφονδυλιάς και Τασιάς και θα υπάρξει συνέχεια μεταγραφών, ενώ από το τριήμερο δοκιμαστικών θα περάσουν ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να ενταχθούν στο ρόστερ της Νίκης Βόλου, αρκεί βεβαίως να καταφέρουν να κλέψουν τις εντυπώσεις.

Στα χθεσινά πρώτα δοκιμαστικά στην Κερασιά υπήρχαν και παίκτες από την Ανατολική Ευρώπη από αγορά που υπήρξε ενδιαφέρον και τον περασμένο Γενάρη.

Πάντα ψηλά στη λίστα παραμένει ο Τζιώρας που περιμένει, ενώ ο 26χρονος Κενυάτης επιθετικός Γουέρε Πολ Οόκο που προτάθηκε στη Νίκη, οι αρχικές απαιτήσεις του είναι αρκετά υψηλές με τους «κυανόλευκους… Ο Γουέρε Πολ Οόκο γνωρίζει πάντως την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, καθώς έχει αγωνιστεί στην Καλλονή την περίοδο 2015-16 στη Σούπερ Λιγκ, καταγράφοντας 10 συμμετοχές και πέρσι φόρεσε την φανέλα του Αχαρναϊκού, παίζοντας σε 7 παιχνίδια στη Football League…

Επίσης, η Νίκη βλέπει ως επένδυση για τον Γενάρη την απόκτηση του Βολιώτη επιθετικού Αλέξανδρου Αναστασίου (ο 27χρονος τραυματίστηκε σε παιχνίδι 5Χ5 πριν από λίγες μέρες, με τη διάγνωση να αναφέρει ρήξη χιαστών και η επάνοδός του στην ενεργό δράση υπολογίζεται τον Ιανουάριο του 2018). Ο Στέφανος Ξηροφώτος εισηγήθηκε την απόκτηση του Αναστασίου, καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν με επιτυχία στον Πύρασο και γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή που πέρυσι αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ σημείωσε και πέντε τέρματα. Τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε εξαιρετικές παρουσίες στον Πύρασο, όπου έπαιξε σε 52 παιχνίδια, πετυχαίνοντας και 13 γκολ. Συνολικά στην Γ’ Εθνική έχει να επιδείξει 79 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 18 γκολ.

Την προσεχή Δευτέρα, όταν η Νίκη θα κάνει την πρώτη της προπόνηση, σίγουρα θα υπάρχουν περισσότεροι παίκτες απ’ ότι σήμερα φαίνονται στο ρόστερ…

Τα διαρκείας της Νίκης Β.

Από τον Ιούλιο είναι σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της Νίκης, που λόγω της επικείμενης παραχώρησης του Πανθεσσαλικού, θέμα που είναι πλέον τυπικό, περιλαμβάνουν έξι διαφορετικές κατηγορίες. Η διάθεση θα γίνεται από το Γραφείο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας, που στεγάζεται στον χώρο που βρισκόταν το Blue Star στο Π. Μαγουλάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1224 ενημερώνει ότι ξεκινά η διάθεση των Καρτών Διαρκείας για τη νέα χρονιά. Η διάθεση τους θα γίνεται από το Γραφείο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας, που βρίσκεται στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς.

Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί 6 κατηγορίες Καρτών και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια από επιχειρήσεις, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για Ανέργους, ΑμΕΑ ,παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη.

Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης , μέσα από το www.nikifc.gr , ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών διαμορφώνονται ενδεικτικά ως εξής:

-Gold: 250 €

-Basic: 100 €

-Fans: 70 €

-Ladies: 50 €

-Kids: 20 €

-Family: 130 €

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις Κάρτες αλλά και τις επιμέρους εκπτώσεις μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: https://www.nikifc.gr/kartesdiarkeias.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ακαδημιών

Με ανακοίνωσή της η Δ.Ε. των κυανόλευκων αναφέρει σχετικά με τη λειτουργία των Ακαδημιών: «Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, μετά την μόνιμη εξωτερική συνεργασία με τον Μισέλ Μπρένιξ και την εφαρμογή του προγράμματός του στην Ελλάδα από τη Νίκη Βόλου και τον νέο συνεργάτη μας κ. Γεωργίου Αντρέα σχετικά με την γρήγορη αντίληψη, μετάδοση γνώσης αλλά και φιλοσοφίας του σύγχρονου τρόπου ποδοσφαίρου, το πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων των ακαδημιών, από τους παρακάτω έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές, ανά ημέρα και ώρα, ώστε να προγραμματιστούν έγκαιρα οι εκπαιδευτικές ή άλλες υποχρεώσεις των παιδιών που ανήκουν στην οικογένεια της Νίκης Βόλου 1924.

Ο αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης και έφορος της ΔΕ ποδοσφαίρου κ. Σουγγάρης Άκης θα είναι διοικητικά υπεύθυνος των ακαδημιών και την επόμενη χρονιά, ενώ αγωνιστικά επικεφαλής θα είναι ο αρχιπροπονητής μας κ. Φάντζιο Μπούις.

Τα γήπεδα προπόνησης θα είναι το κεντρικό του Παντελής Μαγουλάς και το βοηθητικό του ΟΣΕ που προετοιμάζονται από τον Μάιο να υποδεχθούν τα παιδιά μας, ενώ τα νέα γραφεία των ακαδημιών μας μεταφέρθηκαν δίπλα από την κεντρική είσοδο του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς στην οδό Μαιάνδρου, και είναι ανοιχτά από 12:00-14:00 & 19:00-21:30 Δευτέρα έως Παρασκευή για να δεχθεί έγκαιρα τις εγγραφές σας από σήμερα, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται η έναρξη των δραστηριοτήτων μας.

Αναλυτικά πληροφορίες για τις εγγραφές:

Εγγραφή: 10 ευρώ

Οσοι αθλητές ήταν πέρυσι στις ακαδημίες και είναι τακτοποιημένοι οικονομικά θα εγγραφούν, αλλά δεν θα πληρώσουν το παραπάνω αντίτιμο.

Τιμή Box: 55€ περιλαμβάνει πλήρη στολή όμοια της πρώτης ομάδας, φόρμα και μπουφάν.

Η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 27€ και περιλαμβάνει υποχρεωτική ασφάλιση όλων των παιδιών από το σπίτι τους στην προπόνηση, στη διάρκεια αυτής έως και την επιστροφή τους ξανά στο σπίτι».

Προπονητές στην ακαδημία αναλαμβάνουν οι κ.κ. Γιώργος Παρασκευαΐδης, Χρήστος Κοντοβάς, Γιάννης Παπανικολάου, Τάκη Παρισσάκης και Νίκος Σκουφογιάννης, με τον πρώτο να αναλαμβάνει και την ομάδα των Νέων Αθλητών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου