ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Φτωχότερο το βολιώτικο ποδόσφαιρο

φτωχότερο-το-βολιώτικο-ποδόσφαιρο-361716

Σε ηλικία 75 ετών έφυγε χθες τα ξημερώματα από τη ζωή ο παλαίμαχος άσος της Νίκης Βόλου, Βαγγέλης Παπαδανιήλ, τη χρυσή εποχή των κυανόλευκων τη δεκαετία του 60’, ενώ μετά την αποχώρηση του από τα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής, ασχολήθηκε ενεργά με τη διαιτησία, διατελώντας και πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΘ και επίτιμος πρόεδρος μέχρι τον θάνατο του. Η εξόδιος ακολουθία έγινε χθες Τετάρτη στον ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Δημητριάδος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου εκφράζει την λύπη και τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν επίσης η ΕΠΣ Θεσσαλίας και η Νίκη Βόλου, αναφέροντας: «Το ΔΣ της ΕΠΣ Θεσσαλίας και ο πρόεδρός της Περικλής Λασκαράκης επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, διαιτητή αλλά και πρώην προέδρου της ΤΕΔ/ΕΠΣΘ Βαγγέλη Παπαδανιήλ και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος».

Από τη Δ.Ε. της Νίκης Βόλου: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Βαγγέλη Παπαδανιήλ, ο οποίος ήταν μέλος της “χρυσής εποχής” της Νίκης Βόλου της δεκαετίας του ’60. Η ιστορία έγραψε… Η μνήμη θα σε θυμίζει για πάντα. Καλό ταξίδι Βαγγέλη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου