ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εσβησε η φωνή της Νικιώτικης κερκίδας

εσβησε-η-φωνή-της-νικιώτικης-κερκίδας-349307

Ο Γιώργος Βικιώτης πέθανε σε ηλικία 64 ετών, λίγες ώρες μετά το μεγάλο ντέρμπι

Ενας από τους πλέον αγαπητούς και πιστούς «στρατιώτες» της Νίκης Βόλου δεν θα ξαναβρεθεί στο πλευρό της ομάδας του, ωστόσο, θα βλέπει από ψηλά την πορεία της περιμένοντας με τη σειρά του την άνοδο στην SuperLeague.

Ο Γιώργος Βικιώτης «έσβησε» σε ηλικία 64 ετών, λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση της αγαπημένης του Νίκης Βόλου με τον Ολυμπιακό Βόλου. Πριν από τη σέντρα του μεγάλου παιχνιδιού, την περασμένη Κυριακή, ανηφόρισε από τη δεύτερη πεζογέφυρα αισθανόμενος κάποια αδιαθεσία, η οποία όμως δεν του στέρησε την χαρά να βρεθεί για τελευταία φορά κοντά στην ομάδα του, φωνάζοντας με πάθος και πάλι για εκείνη.

Λίγες ώρες μετά, στις 5.30 το πρωί της Δευτέρας, έσβησε από ανακοπή καρδιάς με την είδηση του θανάτου του να βυθίζει σε πένθος τα πέριξ της Μαιάνδρου, όπου την περασμένη Πέμπτη είχε στηθεί γλέντι για τον γάμο του, με τον προπονητή της ομάδας Αλέκο Βοσνιάδη να περνά από εκεί θεωρώντας ότι οι φίλαθλοι έχουν στήσει πρόωρο γλέντι ανόδου και σήμερα να δηλώνει συντετριμμένος με τον χαμό του, όπως και όλη η οικογένεια της Νίκης.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι και από εκεί που βρίσκεται πλέον ο Γιώργος Βικιώτης θα περιμένει την άνοδο της ομάδας του, με την οποία είχε δεθεί τόσο πολύ διατελώντας και μέλος παλαιότερων διοικήσεων και μία από τις επιθυμίες του ήταν να ταφεί με την κυανόλευκη φανέλα.

Σήμερα στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας οι φίλοι και οι συγγενείς του θα πουν το τελευταίο αντίο. Σημειώνεται πως την Κυριακή και λίγο πριν από τη σέντρα στο Πανθεσσαλικό τιμήθηκε η μνήμη του «γελαστού κοριτσιού», Φώφης Χριστοφορίδου, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ. Ζήση Ντελόπουλο να καταθέτει ανθοδέσμη στο σημείο της κερκίδας που καθότανε.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, όπως επίσης η Ερασιτεχνική Νίκη αλλά και σύνδεσμοι φιλάθλων του συλλόγου να αναφέρουν σε ανακοινώσεις τους:

Γ.Σ. Βόλου η Νίκη: «Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» εκφράζουν την οδύνη τους και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του τόσο πρόωρα εκλιπόντος αγαπημένου μας φίλου Γιώργου Βικιώτη».

ΠΑΕ Νίκη Βόλου: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Γιώργιου Βικιώτη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Ο Γιώργος Βικιώτης διετέλεσε στο παρελθόν μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ Νίκη Βόλου αλλά κυρίως ήταν ένθερμος φίλαθλος της ομάδας».

Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου: «Η Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Βικιώτη… Ο Γιώργος Βικιώτης, μέλος της Λέσχης Φίλων της Νίκης Βόλου και “ψυχή” της εξέδρας, έφυγε αναπάντεχα από κοντά μας. Η οικογένεια της Νίκης Βόλου θρηνεί τον απροσδόκητο χαμό του…Καλό σου ταξίδι Γιώργο».

Bluediamonds: «Η λέσχη φιλάθλων γυναικών Νίκης Βόλου Blue Diamonds εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γεωργίου Βικιώτη. Αλλος ένας αδερφός μας θα βρίσκεται από σήμερα, στη μπλε κερκίδα του ουρανού».

Νέοι Αθλητές Νίκης: «Το σωματείο των Νέων Αθλητών Νίκης εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου μας φίλου Γιώργου Βικιώτη που έφυγε πρόωρα από κοντά μας. Καλό ταξίδι Γιώργο».

BlueClubΠ. Ντοκούζης: «Ημέρα θλίψης η σημερινή, με την οικογένεια της Νίκης να αποχαιρετά έναν ακόμα αδερφό μας. Ο αγαπητός σε όλους μας για τον πηγαίο χαρακτήρα του , ο Γιώργος Βικιώτης, ανήκει πλέον στην κερκίδα του ουρανού. Το Δ.Σ. και τα μέλη του συνδέσμου μας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και εύχονται στους οικείους του καλό κουράγιο στην δοκιμασία που περνούν».

Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων: «Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου συλλυπείται θερμά την οικογένεια του Γιώργου Βικιώτη για τον αδόκητο χαμό του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου