ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εντυπωσιασμένος ο Παναγιωτίδης με τον κόσμο της Νίκης Βόλου

εντυπωσιασμένος-ο-παναγιωτίδης-με-το-308675

Ενα από τα πολύτιμα εργαλεία της φετινής Νίκης Βόλου είναι ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης, που έχει χρησιμοποιηθεί και στα πέντε παιχνίδια των κυανόλευκων, μετρώντας πέντε παρουσίες σε κύπελλο και πρωτάθλημα, όλες ως βασικός.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Γεννημένος στις 4/8/1998 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ο 23χρονος Παναγιωτίδης ξεκίνησε να αγωνίζεται επαγγελματικά στην Κέρκυρα και στη Super League 2 από το 2018 έως το 2020 και την περσινή περίοδο είχε 17 συμμετοχές με την Επισκοπή, παίζοντας και ως αντίπαλος της Νίκης Βόλου και στα 180 λεπτά.

Από την Κρήτη, πήρε το δρόμο προς τον Βόλο και μέχρι σήμερα αποτελεί πολύτιμο όπλο στην 11άδα του Αλέκου Βοσνιάδη, έχοντας 5 γεμάτα 90λεπτα κι ενώ έγινε αλλαγή μόνο στο παιχνίδι με τη Φήκη στο 90’. Ο νεαρός μέσος μίλησε χθες στον Βόλος 986 και ανέφερε σχετικά:

Για την πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα: «Θεωρώ πως μέχρι στιγμής έχουμε ένα θετικό πρόσημο, τόσο στα φιλικά όσο και στα επίσημα παιχνίδια, που έχουμε δώσει έως σήμερα. Ευελπιστώ να συνεχίσουμε έτσι κι ακόμη καλύτερα. Πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο».

Για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται: «Φέτος η αλήθεια είναι πως είμαι ανάμεσα σε αριστερό μπακ και αμυντικό χαφ. Πέρυσι έπαιζα αμυντικό χαφ, αλλά λόγω της εμπειρίας μου και ως αριστερό μπακ, μου ζητήθηκε από τον προπονητή να αγωνιστώ και σ’ αυτή τη θέση, έχοντας αντεπεξέλθει, όπως ήθελε ο προπονητής».

Για το αν περίμενε πως θα είναι βασικός και αναντικατάστατος: «Σίγουρα ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά η δουλειά μας είναι να προσπαθούμε καθημερινά στην προπόνηση και ο προπονητής, εφόσον το δει, θα το υπολογίσει. Αν κάνεις τη δουλειά που θέλει ο προπονητής, σίγουρα θα έχεις έναν σημαντικό ρόλο, αλλά οποιοσδήποτε παίκτης είναι υπολογίσιμος και όλοι έχουν παίξει μέχρι σήμερα ή θα παίξουν».

Για τα παιχνίδια με Ηρακλή και Βέροια: «Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που δεν την γνωρίζαμε. Δεν ξέραμε πώς θα εμφανιστεί και μας αιφνιδίασε λίγο. Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε, αλλά βάσει της εικόνας πήραμε ένα αποτέλεσμα που δεν είναι ούτε θετικό, αλλ ούτε και αρνητικό. Τη Βέροια την περιμέναμε μια δυνατή ομάδα βάσει ρόστερ και δείξαμε πως μπορούσαμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη».

Για το πώς κρίνει τον κόσμο της ομάδας: «Σίγουρα έχω εντυπωσιαστεί, αλλά γνώριζα πού έχω έρθει και ήξερα την κατάσταση που επικρατεί με τους φιλάθλους. Περιμένω να μπορέσουμε να φέρουμε κι άλλον κόσμο στο γήπεδο να μας αγκαλιάσει και να τον κάνουμε χαρούμενο».

Για τον αν γνωρίζει για την αντιπαλότητα ανάμεσα σε Νίκη και Ολυμπιακό Βόλου: «Γνωρίζω και την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου και μακάρι να είμαστε εμείς οι νικητές στα ντέρμπι της πόλης».

Για το σφύριγμα της κας Αντωνίου στο παιχνίδι με τη Βέροια και τι είπαν με τους πρωταγωνιστές της φάσης: «Εκείνη τη στιγμή υπήρχε μία πίκρα στα αποδυτήρια, είχαμε στεναχωρηθεί και απογοητευτεί μ’ αυτό που συνέβη. Οι πρωταγωνιστές της φάσης νομίζω ότι θεωρούν πως είναι λανθασμένη η απόφαση, αλλά από κει και πέρα δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, δυστυχώς ή ευτυχώς. Πρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά και να μη δίνουμε την παραμικρή υποψία, για να μην έχουμε τέτοιες αποφάσεις εναντίον μας».

Για την πρώτη του εμπειρία στο Πανθεσσαλικό: «Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, μακάρι να υπάρξουν κι άλλες με περισσότερο κόσμο και με νίκες».

Για τον Απόλλωνα Πόντου, που είναι ο αντίπαλος της Κυριακής: «Είναι μια ομάδα-ερωτηματικό, την οποία πρέπει να προσέξουμε. Να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα, για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη, και πιστεύω πως κι οι αντίπαλοί μας θα προσπαθήσουν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς».

Για το αν υπάρχουν οι δυνάμεις για συνεχόμενα παιχνίδια: «Είχαμε κάποιες απώλειες λόγω της ίωσης, αλλά τώρα που επέστρεψαν τα παιδιά υπάρχει το κατάλληλο υλικό και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε αγώνα».

Για την κλήρωση του Κυπέλλου αύριο Πέμπτη και την προτίμησή του: «Θα ήθελα σίγουρα μια πιο βατή ομάδα. Πολλοί ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν βέβαια με μια μεγάλη ομάδα. Μακάρι να περάσουμε και να αντιμετωπίσουμε αργότερα μία απ’ αυτές».

Κυριακή με Απόλλωνα,

Πέμπτη με Αναγέννηση

Η Νίκη Βόλου θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή στις 15:00 στο γήπεδο του Μακεδονικού τον Απόλλωνα Πόντου και όπως ανακοινώθηκε χθες και μετά από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, το θεσσαλικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25/11 και όχι την Τετάρτη, όπως αρχικά είχε οριστεί.

Εγκαίνια σε κυανόλευκο φόντο για τους Blue Angels

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων τους πραγματοποίησαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης Βόλου «Blue Angels», προχωρώντας μάλιστα και σε βραβεύσεις. Με ανακοίνωσή τους αναφέρονται και στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Βέροια, τονίζοντας: «Το Σάββατο γίναμε μάρτυρες για ακόμα μια χρονιά στο πού θέλουν να πάνε το ποδόσφαιρο η ΕΠΟ και η Super League 2 και τι πόλεμο θα έχει και φέτος η ομάδα μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια και συνεχίζουμε δυναμικά για την πρώτη νίκη στο επόμενο ματς. Εμείς θα είμαστε δίπλα τους και σε αυτό το παιχνίδι.

Το Σάββατο το βράδυ πραγματοποιήσαμε τα εγκαίνια του συνδέσμου μας και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας όλο τον φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου που παραβρέθηκε εκεί και μας τίμησε με την παρουσία του. Την ομάδα μπάσκετ και τον αδερφικό σύνδεσμο του Blue Club.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ Μπάμπης Τουτουντζόγλου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας Ηλίας Καρακώστας, ο παλιός γενικός αρχηγός Θεόδωρος Θεοδώρου και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Φίλιππος Χατζηγεωργίου. Μια εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

ΥΓ: Η παρουσία σου στο γήπεδο είναι ανεπιθύμητη και καλό θα ήταν να μην ξαναεμφανιστείς ποτέ ξανά».

Η βράβευση των κ.κ. Τουτουντζόγλου και Καρακώστα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου