ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τελευταίο διπλό της Νίκης επί του Απόλλωνα Πόντου με Βοσνιάδη

τελευταίο-διπλό-της-νίκης-επί-του-απόλ-303727

Με 17 ποδοσφαιριστές πορεύεται στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 ο αυριανός αντίπαλος της Νίκης Βόλου, Απόλλων Πόντου, που θα υποδεχθεί τους κυανόλευκους στο γήπεδο του Μακεδονικού για την 3η αγωνιστική την Κυριακή στις 15.00.

Οι «Πόντιοι» δεν είναι σίγουρα στη κατάσταση που θα ήθελαν, έχοντας κενά στο ρόστερ τους, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, ο οποίος ζήτησε σοβαρότητα από τους παίκτες του, για να έρθει το πρώτο τρίποντο της σεζόν, σε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ, τονίζοντας ότι αποκλειστικός στόχος είναι η νίκη.

Παράλληλα, έστειλε και μήνυμα, εμμέσως πλην σαφώς για την ποινή που επιβλήθηκε για τα επεισόδια στα Τρίκαλα, ότι πρέπει να είναι όλοι πολύ προσεκτικοί, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν πρέπει «βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας». Ακόμη, έκανε λόγο για την ανάγκη ομαλής επανένταξης των παικτών που επέστρεψαν από καραντίνα λόγω κορονοϊού.

Τελευταίο διπλό με Βοσνιάδη

Το τελευταίο χρονικά ματς ανάμεσα σε Απόλλωνα Πόντου και Νίκη Βόλου είχε γίνει στο γήπεδο της Καλαμαριάς στις 27/1/2014, τη σεζόν δηλαδή της ανόδου στην Α’ Εθνική, με τους φιλοξενούμενους να έχουν και τότε στον πάγκο τους τον Αλέκο Βοσνιάδη και να επικρατούν με 1-3 με αρκετό κόσμο στην κερκίδα. Σε εκείνο το παιχνίδι η Νίκη είχε αιφνιδιαστεί δεχόμενη γκολ μόλις στο 1’ από τον Πόποβιτς , αλλά ανέτρεψε την κατάσταση με τους Ανιέτε (4’), Ακασού Ζ. (41’) και Τζιώρα (61’).

«Βλέπουν» Νεάπολη

για το ματς με την Ξάνθη

Η Νίκη μπορεί να μπήκε στο Πανθεσσαλικό για τα επίσημα παιχνίδια της, αλλά για κάποια λίγα ματς είναι εξαιρετικά πιθανό να μετακομίσει στη Νεάπολη. Η πλευρά του Βόλου ΝΠΣ έχει διαμηνύσει στους διοικούντες την κυανόλευκη ΠΑΕ ότι σε περίπτωση που το ίδιο Σαββατοκύριακο αγωνίζονται και οι κυανέρυθροι εντός έδρας, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται δύο αναμετρήσεις μέσα σε δύο μέρες.

Στη Νίκη έχουν μελετήσει το καλεντάρι των δύο επαγγελματικών κατηγοριών και έχουν διαπιστώσει ότι τρεις φορές θα συμπίπτουν το ίδιο Σαββατοκύριακο αγώνες δικοί τους και του Βόλου.

Η πρώτη εξ αυτών είναι για την έκτη μέρα της Σούπερ Λιγκ 2, με τη Νίκη να φιλοξενεί στις 5/12 την Ξάνθη και τον Βόλο στις 4/12 τον Παναιτωλικό για τη 12η μέρα της μεγάλης κατηγορίας. Επομένως, δημιουργείται πρόβλημα εκείνη τη χρονική στιγμή και στη Νίκη γνωρίζουν ότι θα πρέπει να φιλοξενήσουν την Ξάνθη κατά πάσα πιθανότητα στη Νεάπολη, όμως την ίδια αγωνιστική γηπεδούχος είναι και ο Ολυμπιακός Βόλου. Οπότε, αφενός η διοίκηση θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τα (πολύ στενά) περιθώρια διεξαγωγής της συγκεκριμένης αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό, αφετέρου, αν δεν αλλάξει κάτι, να έρθει σε συνεννόηση με τον Ολυμπιακό Βόλου για τη χρήση του γηπέδου της Νεάπολης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου