ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δημήτρης Πολίτης: «Εμπειρη ομάδα η Νίκη»

δημήτρης-πολίτης-εμπειρη-ομάδα-η-νίκ-303713

Τη γνώμη του τερματοφύλακα του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρη Πολίτη, ζήτησε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, για τον αυριανό αγώνα με τη Νίκη Βόλου. Ο 28χρονος γκολκήπερ δε θέλησε να χρίσει φαβορί τους Βολιώτες, παρά τα προβλήματα της ομάδας του, κάνοντας λόγο για δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Αναλυτικά, όσα είπε ο Πολίτης:

Για τον κυριακάτικο αγώνα: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Η Νίκη Βόλου διαθέτει αρκετούς έμπειρους παίκτες. Από τη μεριά μας δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του προπονητή μας και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για το αν θα έδινε τον τίτλο του φαβορί στη Νίκη: «Θα έλεγα ότι είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και οι πρώτες αγωνιστικές είναι αναγνωριστικές. Πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες».

Για το τι πρέπει να προσέξουν από τη Νίκη: «Δεν έχω καθαρή εικόνα για τη Νίκη, παρά μόνο από κάποια στιγμιότυπα. Νομίζω ότι η Νίκη είναι πολύ καλή στην κόντρα επίθεση, όπως και στις στατικές φάσεις, καθώς έχει παίκτες με πολύ καλά χτυπήματα σε φάουλ και κόρνερ».

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Απόλλων Πόντου, καθώς έχει ένα ελλιπές ρόστερ:

«Μέχρι τα Χριστούγεννα, όταν και πιστεύω ότι θα ενισχυθούμε, θα πάμε με ένα μικρό ρόστερ. Σίγουρα δεν είναι καλό, που άργησε να αρχίσει το πρωτάθλημα, γιατί έχουμε ταλαιπωρηθεί κι εμείς οι ποδοσφαιριστές, αλλά για τον Απόλλωνα είναι καλό, καθώς είναι λίγες οι αγωνιστικές μέχρι τα Χριστούγεννα».

Για το γεγονός ότι τη Νίκη την ακολουθούν παντού οι φίλαθλοί της: «Η Νίκη είναι μία ιστορική ομάδα και έμαθα ότι με τη Βέροια, δεδομένων και των συνθηκών που επικρατούν με την πανδημία, είχε πολύ κόσμο. Αυτό είναι όμορφο, γιατί μας είχε λείψει κι εμάς τους ποδοσφαιριστές. Μας δίνει ζωή η παρουσία του κόσμου. Επομένως, θέλουμε την Κυριακή και τους φιλάθλους της Νίκης.

Τι πιο όμορφο να υπάρχουν σε ένα γήπεδο οπαδοί και των δύο ομάδων σε αθλητικά πλαίσια, με τον κάθε οπαδό να υποστηρίζει τη δική του ομάδα; Το γήπεδο του Μακεδονικού είναι ποδοσφαιρικό, έχει κοντά τις κερκίδες και όπως διαπιστώσαμε στο ματς με την Καβάλα, που παραταχθήκαμε, χωρίς να γίνει το ματς, έχει και καλό αγωνιστικό χώρο».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου