ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Να κερδίσει Καβάλα και προβλήματα

να-κερδίσει-καβάλα-και-προβλήματα-286220

Στην έδρα της επιστρέφει σήμερα στις 3 μ.μ. η Νίκη Βόλου φιλοξενώντας την Καβάλα για τη 10η αγωνιστική της FootballLeague, με τους κυανόλευκους να καλούνται να κερδίσουν και τα προβλήματα τραυματισμών που δεν είναι και λίγα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι, που παραμένουν αήττητοι με τον Στάικο Βεργέτη στον πάγκο τους, θέλουν πάση θυσία το τρίποντο ανάσα απέναντι στην Καβάλα, ωστόσο για ακόμη ένα παιχνίδι ο τεχνικός από την Αρκαδία έχει να αντιμετωπίσει ουκ ολίγα προβλήματα.

Οπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο τεχνικός του βολιώτικου συγκροτήματος, εκτός από τη σημερινή μάχη θα είναι οι Σεβάστιαν Καμπαγέρο και Τζόρνταν Ντομίνγκεθ, ενώ θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, αλλά θα μείνουν στον πάγκο οι Απόστολος Τσιώλης, Τάσος Παγώνης, Βασίλης Βοσνιάδης και Γιώργος Ιορδανίδης, βάσει διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και μόνο αν χρειαστεί θα αγωνιστούν. Στα θετικά λογίζεται η επιστροφή του Σωτήρη Μπαλάφα, που επιστρέφει μετά από τις τέσσερις αγωνιστικές τιμωρίας που του επιβλήθηκε μετά το παιχνίδι με το Αιγάλεω εκτός έδρας.

Συγκεκριμένα όπως σχολίασε ο Στάικος Βεργέτης: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, από άποψης συγκομιδής βαθμών, που τους έχουμε ανάγκη. Έχουμε δει κι αναλύσει τον αντίπαλο, τον έχουμε παρουσιάσει στους παίκτες μας, ώστε να ξέρουν τι θα τους περιμένει. Έχουμε προετοιμαστεί, με τις διαθέσιμες λύσεις που έχουμε στα χέρια μας, όσο καλύτερα γίνεται, γι’ αυτό το ματς και με τη βοήθεια του κόσμου μας, πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε στις συνθήκες του αγώνα και θα μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Εκτός 18αδας θα είναι σίγουρα οι Καμπαγέρο και Ντομίνγκεθ. Από κει κι έπειτα, θα έχουμε κάποια παιδιά στον πάγκο με θέματα, με προβληματάκια, όπως ο Παγώνης, ο Τσιώλης, ο Βοσνιάδης και ο Ιορδανίδης. Αυτοί οι τέσσερις παίκτες το απαιτεί η σημαντικότητα του αγώνα να είναι στον πάγκο, να έρθουν μαζί μας και να σφίξουν τα δόντια και να βοηθήσουν, αν χρειαστεί. Μακάρι να μη χρειαστεί να το ρισκάρω».

Τη δήλωσή του για το σημερινό παιχνίδι έκανε και ο Σάββας Κυριακίδης, με τον αριστερό οπισθοφύλακα της Νίκης να σχολιάζει: «Νομίζω πως η ομάδα, τον τελευταίο καιρό, έχει αλλάξει πρόσωπο εντελώς, έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε τη φιλοσοφία του νέου μας προπονητή, ο οποίος πιστεύω ότι ταίριαξε γρήγορα με την ομάδα. Έχουμε πάρει ψυχολογία κι αυτοπεποίθηση και, αν κι έχουμε πολλές απουσίες, γεγονός που το κάνει πιο δύσκολο για εμάς, πιστεύω ότι, με τη βοήθεια και του Μπαλάφα που επιστρέφει, θα τα πάμε καλά. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η Καβάλα είναι μία πολύ καλή ομάδα, δουλεμένη, με φιλότιμους ποδοσφαιριστές που τα δίνουν όλα σε κάθε ματς. Όπως πριν από κάθε παιχνίδι, όμως, έτσι κι αυτήν την εβδομάδα, το τεχνικό μας τιμ μας έδωσε την κατεύθυνση, για το πώς θα λειτουργήσουμε, σαν ομάδα, αύριο. Είμαστε αισιόδοξοι, ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Όπως και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έτσι και σήμερα, πρέπει να έρθει στο γήπεδο, να είναι δίπλα μας και να μας βοηθήσει αύριο, με το χειροκρότημά του, να πάρουμε τη νίκη».

Τα εισιτήρια με Καβάλα

Η κυανόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε την τιμή των εισιτηρίων για το σημερινό παιχνίδι. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές των εισιτηρίων, καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, για τον αγώνα με την Καβάλα, στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2019-2020, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 15:00.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη μόνο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα. Η είσοδος των φιλάθλων της ομάδας μας θα γίνεται αποκλειστικά από τη θύρα 1. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα ξεκινήσει να λειτουργεί στη 1:30μ.μ., ενώ την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών. Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει να λειτουργεί και το εκδοτήριο εισιτηρίων στη θύρα 2, στην οποία θα φιλοξενηθούν οι εκδρομείς φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο αυτού θα υπάρχει ισχυρή περιφρούρηση από άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα υποστεί όλες τις συνέπειες και τις κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία. Παράλληλα, βάσει του αυστηρού κανονισμού λειτουργίας, διευκρινίζεται πως απαγορεύεται η είσοδος πλαστικών μπουκαλιών στις κερκίδες και οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να προμηθεύεται νερό ή αναψυκτικό σε πλαστικό ποτήρι από το κυλικείο του γηπέδου.

ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 – Γιατί… Νίκη είσαι».

Ο Μπαϊρακτάρης στη Νεάπολη

Ο κ. Μπαϊρακτάρης από τον σύνδεσμο Αθηνών θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης, έχοντας ως βοηθούς του τους κ.κ. Κάλλη και Καραθανάση του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Σήμερα Σάββατο 30/11
Τρίκαλα-ΟΦ Ιεράπετρας
Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)
Βοηθοί: Παγουρτζής (Πειραιά), Παγούρας (Βοιωτίας)
4ος: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)

Βέροια-Καλαμάτα
Διαιτητής: Τζουμαλάκης (Σερρών)
Βοηθοί: Νταβέλας (Μακεδονίας), Αναστασιάδης (Σερρών)
4ος: Κεφαλάς (Σερρών)

Νίκη Βόλου-ΑΟ Καβάλα
Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Κάλλης (Αν. Αττικής), Καραθανάσης (Αν. Αττικής)
4ος: Κουκούλης (Λάρισας)

Ενωση Ασπροπύργου-Ιάλυσος
Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)
4ος: Αλαμπέης (Αθηνών)

Κυριακή 1/12
Θεσπρωτός-Αιγάλεω
Διαιτητής: Πάνος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Διαμαντής (Ηπείρου), Σκορδίλης (Κέρκυρας)
4ος: Νέος (Ηπείρου)

Διαγόρας Ρόδου-Ολυμπιακός Βόλου
Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νιας)
Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτ/νιας), Γουρνιάς (Αν. Αττικής)
4ος: Ατσικνούδας (Δωδεκανήσου)
Ιωνικός-ΠΟ Τρίγλιας
Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)
Βοηθοί: Πετρίδης (Χίου), Οικονόμου (Δυτ. Αττικής)
4ος: Αλιάγας (Δυτ. Αττικής)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θ. Ομάδα Ν-Ι-Η Γκολ Β.

1. Τρίκαλα 5-4-0 11:6 19

2. Ιωνικός Νικαίας 5-2-2 11:7 17

3. Καβάλα 4-3-2 13:7 15

4. Βέροια ΝΠΣ 4-3-2 11:7 15

5. ΟΦ Ιεράπετρας 4-2-3 9:9 14

6. Διαγόρας 3-4-2 13:8 13

7. Ολυμπιακός Βόλου 3-4-2 11:11 13

8. Ενωση Ασπροπύργου 2-5-2 11:10 11

9. Καλαμάτα 3-2-4 10:10 11

10. ΠΟ Τρίγλιας 3-1-5 7:13 10

11. Νίκη Βόλου 2-3-4 8:10 9

12. Αιγάλεω 2-2-5 7:12 8

13. Θεσπρωτός 2-2-5 10:16 8

14. Ιάλυσος 1-3-5 3:9 6

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου