ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μεταγραφές ουσίας για τη Νίκη

μεταγραφές-ουσίας-για-τη-νίκη-263868

Μετά το σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στα Τρίκαλα ακολουθούν ανακοινώσεις

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στο μεταγραφικό κομμάτι θα στραφεί η προσοχή μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, όπως ανέφερε χθες ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου, φιλοξενούμενους μαζί με τον Βασίλη Βενέτη στο ραδιόφωνο του Blue Heart Fm.

Τα δύο μέλη της διοίκησης της Νίκης Βόλου μίλησαν για όσα απασχολούν ή απασχόλησαν το κυανόλευκο στρατόπεδο, λέγοντας πως οι μεταγραφές έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου τόνισε αρχικά για το παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα: «Επιβάλλεται να κάνουμε έδρα το γήπεδο όπως κάναμε και στους άλλους αγώνες. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Εδωσε δυνατό «παρών» στη Βέροια και τον ευχαριστούμε. Τραγουδούσε σε όλο το ματς ασχέτως αποτελέσματος. Σίγουρα η εικόνα της ομάδας ήταν απογοητευτική, αλλά αυτό συμβαίνει μετά από 3-4 παιχνίδια που ήταν πολύ πιεσμένη για να αναρριχηθεί βαθμολογικά. Για μένα ήταν πολύ όμορφη εικόνα και θέλουμε να έρθει και το Σάββατο να κάνει τη Νεάπολη μία καυτή έδρα. Συνεισφέρει και αυτός για την κατάκτηση των τριών βαθμών και να δούμε το 2020 πού μπορούμε να φτάσουμε».

Αναφερόμενος στις μεταγραφικές κινήσεις σχολίασε: «Το κακό με το πρωτάθλημα είναι ότι είναι σύντομο και κάποια λάθη που έγιναν λόγω πίεσης χρόνου τα πληρώνεις ακριβά και πιέζει ο χρόνος και για τα διορθώσεις. Οι διορθωτικές κινήσεις που έπρεπε να γίνουν σίγουρα μας κόστισαν. Αν σκεφτείτε ότι το πρώτο ματς είναι 5 Ιανουαρίου στον Θεσπρωτό και λήγει 31 Μαρτίου, αυτό δεν σου δίνει το περιθώριο να φέρεις κάποιον παίκτη που ίσως δεν έχει παίξει ή είναι πιο νεαρός σε ηλικία, εκτός αν τον φέρεις με την προοπτική της δουλειάς σ’ αυτούς τους τρεις μήνες και να τον θέλουμε για του χρόνου. Θέλει πολλή προσοχή στις μεταγραφές για να φέρεις κάποιους παίκτες που μπορούν να προσφέρουν άμεσα. Είναι δύο κατηγορίες μεταγραφών. Ο έτοιμος παίκτης που θα πρέπει απλά να αφομοιώσει τη στρατηγική και τη νοοτροπία γρήγορα σχετικά και ο πιο νέος παίκτης που θα δουλέψει και θα προσφέρει από του χρόνου. Το πραγματικό επίτευγμα βέβαια είναι να φέρεις έναν παίκτη σχετικά άγνωστο και να σου προσφέρει τα μέγιστα. Εχουμε εντοπίσει κάποιους και υπάρχει μία διαδικασία σε εξέλιξη με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή», με τον Βασίλη Βενέτη να συμπληρώνει: «Νομίζω ότι μετά το παιχνίδι του Σαββάτου θα έχουμε ανακοινώσεις. Τα χαρτιά του παίκτη όμως αναμένονται με έναν νέο αγώνα δρόμου για να είναι οι νεοαποκτηθέντες έτοιμοι ν’ αγωνιστούν απέναντι στον Θεσπρωτό. Ο κόουτς έχει μιλήσει για την προσπάθεια και την ανταπόκριση των παικτών στις οδηγίες που τους δίνει. Ακόμη και για αποχωρήσεις θα δούμε μετά το παιχνίδι του Σαββάτου. Κανένας δεν κρίνεται από ένα παιχνίδι ούτως ή άλλως».

Σχολιάζοντας τον προπονητή Στάικο Βεργέτη ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου επισήμανε:

«Ο Στάικος Βεργέτης είναι κόσμημα για την πόλη και όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι μόνο το βιογραφικό του. Είναι ένας τρομερός άνθρωπος και εργάζεται πάρα πολύ σκληρά. Ταυτίζεται η φιλοσοφία του με αυτή της διοίκησης. Δίνει μεγάλη βάση και στις ακαδημίες. Το βλέπει όλο πολύ σφαιρικά, ζει και αναπνέει και το ποδόσφαιρο και τη Νίκη Βόλου. Μπορείς να χτίσεις ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο γύρω από έναν τέτοιον άνθρωπο, για να βάλουμε πολύ γερές βάσεις και να προχωρούμε σταθερά και σίγουρα».

Τέλος, αναφερόμενος στους φετινούς στόχους της ομάδας ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου δήλωσε: «Οι στόχοι από το καλοκαίρι δεν έχουν αλλάξει. Κάποιοι σαφώς έχουν μείνει λίγο πίσω επειδή επικεντρωθήκαμε στη διόρθωση των λαθών στην ομάδα και να υπάρχει μία άψογη λειτουργία. Οι βασικοί στόχοι είναι να βάλουμε βάσεις για το μέλλον. Το ένα αφορά στο γήπεδό μας, μετά τις ακαδημίες μας με επιτακτική ανάγκη για κάθε ΠΑΕ που θέλει να επιβιώσει και να προχωρήσει. Ο στόχος συνεχίζει να είναι ο πρωταθλητισμός. Είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα. Ελπίζουμε το αποτέλεσμα του Σαββάτου να είναι και αυτό ευνοϊκό για να κοιτάζουμε ακόμη πιο ψηλά. Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να διεκδικούμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Βλέπουμε όλοι τι γίνεται στην πιο πάνω κατηγορία. Ο στόχος είναι σίγουρα να μπούμε στην πρώτη τετράδα, αν όχι στην πρώτη δυάδα».

Με Καμπαγέρο η προπόνηση

Πέραν από την επιστροφή του Αντόνιο Ροχάνο, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τη Βέροια, ο Στάικος Βεργέτης όπως όλα δείχνουν θα μπορεί να υπολογίζει πλέον και πάλι στις υπηρεσίες του Σεμπάστιν Καμπαγέρο. Ο Αργεντινός μέσος, που είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, επέστρεψε στις προπονήσεις χθες μαζί με τους συμπαίκτες του, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στο γόνατο, που τον ταλαιπώρησε από το καλοκαίρι.

Οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν χθες στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, με τον Γιάννη Βοσκόπουλο να συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, αφού ακόμη αισθάνεται ενοχλήσεις.

Για τα Τρίκαλα, που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 12 παιχνίδια, μετρώντας 8 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ο προπονητής τους Περικλής Αμανατίδης θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες των Σταματή, Σανδραβέλη και Τεγούση, που εξέτισαν τις ποινές τους.

Σφυρίζει ο Πανυτσίδης

Για την 13η και τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου της FootballLeague, η ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες τους διαιτητές και στο παιχνίδι Νίκη Βόλου – Τρίκαλα, που θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. το Σάββατο, ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης. Χρέη βοηθών θα επωμιστούν οι

Αλέξανδρος Μπαλιάκας (ΕΠΣ Κοζάνης) και Αθανάσιος Παπαδάκης (ΕΠΣ Ημαθίας) και εκείνου του τέταρτου ο Νίκος Παπακωνσταντίνου από τη Λαμία.

Ο Πανυτσίδης έχει διευθύνει δύο παιχνίδια της Νίκης μέσα στο 2018, αρχικά στις 10 Φεβρουαρίου για τη Γ’ Εθνική και στο παιχνίδι Βόλος ΝΠΣ-Νίκη Βόλου (1-1) και στη συνέχεια την ήττα των κυανόλευκων στις 26 Αυγούστου με 0-1 από την Κέρκυρα στο Πανθεσσαλικό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου