ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βελιτζέλος: «Νίκες… στο γήπεδο»

βελιτζέλος-νίκες-στο-γήπεδο-254968

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Κώστας Βελιτζέλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε αρκετά στον παραγκωνισμένο μέχρι χθες, Σαντίκ Μπαλαράμπε, τονίζοντας ότι ο Αγγλος ποδοσφαιριστής, μπορεί να αποτελέσει ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη την «καμπάνα» της ΕΠΟ.

Αναλυτικά σχολίασε:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Αναλύσαμε την ομάδα του Εθνικού, η οποία είναι πάρα πολύ καλά οργανωμένη αμυντικά και ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Είμαστε καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε να προηγηθούμε στο τέλος του. Στα αποδυτήρια είπαμε πως δεν πρέπει να οπισθοχωρήσουμε και θα πρέπει να κυνηγήσουμε ένα ακόμα γκολ για να ησυχάσουμε. Θεωρητικά, με το αριθμητικό μειονέκτημα των φιλοξενουμένων, έπρεπε να είμαστε ακόμα καλύτεροι, αλλά αντίθετα πέσαμε και δεν είμαι ικανοποιημένος. Παρ’ όλα αυτά, χρειάζεται να πούμε συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που, παρά τους εξωγενείς παράγοντες που χτυπάνε την ομάδα, αγωνίστηκαν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Εδώ θα είμαστε, ό,τι και να γίνει. Ας μας αφαιρούν βαθμούς κι ας μας τιμωρούν, εμείς θα παίρνουμε τις νίκες μέσα στο γήπεδο».

Για τον Μπαλαράμπε: «Γνωρίζω αυτό το παιδί από πέρσι από τη θητεία του στον Ηρακλή Ψαχνών. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα και πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Δεν γνωρίζω γιατί μέχρι τώρα δεν έπαιρνε χρόνο συμμετοχής, εγώ τον θεωρώ ως ένα από τα βασικά μου όπλα για να κάνουμε κάτι καλό».

Για την απουσία του κόσμου: «Θα πρέπει όλοι μας να κοιτάμε τη συνέχεια, χωρίς να σκεφτόμαστε τους εξωγενείς παράγοντες. Αυτοί οι λίγοι που ήταν στις κερκίδες του Π. Μαγουλάς, μας έδωσαν την ώθηση για τη νίκη και τους ευχαριστούμε. Θα πρέπει να είμαστε συσπειρωμένοι, προκειμένου αυτή η ομάδα κι αυτός ο κόσμος να ζήσει στιγμές, ανάλογες του παρελθόντος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου