ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε Καλαμάτα και Αμφισσα συνεχίζουν οι Αγγελος Κολημήτρας και Γιάννης Αραπίτσας

σε-καλαμάτα-και-αμφισσα-συνεχίζουν-οι-252770

Παρελθόν από την ομάδα της Νίκης Βόλου αποτελεί από χθες και ο 20χρονος Βολιώτης αμυντικός μέσος, Αγγελος Κολημήτρας, ο οποίος παρά το γεγονός ότι υπολογίζονταν από τους κυανόλευκους, ζήτησε να αποχωρήσει. Ετσι επόμενος σταθμός του θα είναι η ομάδα της Καλαμάτας, την οποία ανέλαβε πριν από λίγες μέρες ο πρώην τεχνικός της Νίκης Βόλου, Λεωνίδας Μπίλης.

Στην ανακοίνωση των κυανόλευκων μάλιστα αναφέρεται ότι ικανοποιήθηκε το αίτημα του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει. Αναλυτικά: «Ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Αγγελο Κολημήτρα, ικανοποιώντας την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα. Η Διοίκηση του Συλλόγου τον ευχαριστεί για την έως τώρα παρουσία του στην ομάδα και εύχεται καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του».

Στο Φωκικό ο Αραπίτσας

Εκτός Μαγνησίας θα συνεχίσει όμως την καριέρα του και ο 18χρονος επιθετικός Γιάννης Αραπίτσας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες από τη Νίκη Βόλου. Συγκεκριμένα ο πρώην επιθετικός του Γ.Σ. Αλμυρού και της Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του με την ομάδα του Φωκικού, η οποία βρίσκεται όπως και η Νίκη στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Σημειώνεται πως ο Αραπίτσας θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα της Μαγνησίας, έχοντας σημειώσει σε ηλικία 16 ετών 18 γκολ με τη φανέλα του Γ.Σ. Αλμυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου